אינטרנט מהיר

Zack DA

New member
אינטרנט מהיר

חברים, רציתי להתייעץ אתכם האם לבחור באינטרנט בפס רחב באמצעות הכבלים או לבחור בחיבור ADSL. מילות חכמה - יתקבלו בברכה. אגב אני לא מעוניין בניתוח טכני של טכנולוגיה וכו´ (אני מתמצא בנושא ברמה משביעת רצון) אלא פידבקים מכם: באיזה מהירות אתם באמת גולשים (דה פקטו), היכן יש יותר תקלות וכו´. תודה מראש. בברכה, צחי

it´s not the right forum

זה לא קשור לתכנות ויש פורום לנושא זה אז אנא שאל שם (רשתות ופס רחב) אני מקווה שמנהל הפורום ימחק את ההודעה ואישית אני לא מתכוון לענות (גם אני כותב הרבה דברים שלא במקום ואפילו כתבתי היום אבל בכל מקרה אני לא אענה זה פשוט המוזריות שלי)

ihovav

New member
תשאיר לנו להחליט את מה להוריד

ותתרכז בדברים שבהם אתה יכול לעזור יש מיקרים שבהם משאירים הודעה גם אם היא לא ממש קשורה לפורום - ולו רק מפני שמדובר במשתתף פעיל ופורה בפורום - והוא בעצמו מציין שזה לא ממש קשור

voguemaster

New member
אני ממליץ על ADSL

הכבלים כרגע מהירים יותר אבל יפסיקו להיות כאלו בעתיד. בכלליות, יותר חשוב לבחור ספק אינטרנט נכון. פעם המלצתי על נטוויז´ן אבל היום לא. תמיכה טכנית גרועה ויחס לא מדהים בכלל ללקוחות (אני לקוח לא מרוצה
) זו רק אחת הבעיות. ממוצע המהירות שממנה מורידים לא עולה על 55 קילו לשניה בחבילה הבסיסית. לעיתים ניתן להגיע ל-60 או 63 שזה כבר ממש קרוב למקסימום אבל זה נדיר מאוד. אני ממליץ או ACTCOM או 012 ואם אחת הגדולות אז אינטרנט זהב.

למעלה