אינטרנט - טוב או רע

AYELET1

New member
אינטרנט - טוב או רע

לבימבו ולי היה דיון ב-ICQ - האם ניתן לאמר על האינטרנט שהוא "טוב" או "רע" , או שזה פשוט כלי, וכמו בכל כלי ניתן לעשות בו שימוש חיובי ושימוש שלילי - תלוי במשתמש. הלינקים המצורפים למטה , הם של כתבות אודות מקרה שקרה אתמול עם נער שנטל כמות נכבדה של כדורים כלשהם, הודיע על כך בפורום תמיכה נפשית לצעירים . את ההמשך קראו בכתבות. ומסיפור זה החל הדיון שלנו. הנכם מוזמנים לחוות דעה!

גלי®

New member
ברור שתלוי בשימוש שעושים בכלי !

יש כ"כ הרבה אפשרויות לעשות בו שימוש לטובה ... להרחיב תחומי עניין , להכיר אנשים חדשים , להחליף דעות וכו... לצערי , ברור שיש גם אנשים שישתמשו בכלי הזה לרעה : הונאות , האקינג ועוד .... הכל תלוי בהשקפה ...

גליה12

New member
מכורים כמוני אומרים

שהאינטרנט הוא כלי נפלא- לא זוכרים איך חיינו בלעדיו. אבל כמו כל כלי- ברגע שניתן בידיים לא אחראיות, שמנצלות אותו לרעה הוא יכול להיות מסוכן.. גם צפיה מרובה בסרטי אלימות בטלויזיה העלתה, כך אומרים, את אחוז ועוצמת האלימות בקרב הנוער... וגם רכב (אם נחזור לדיון ישן) הוא כלי הרג אם ניתן בידיים לא מתאימות

shy-1

New member
אם חשבנו שאנו יודעים הכל, האינטרנט

הוכיח לנו שלא, ומאז עידן האינטרנט, נחשפו דברים, ששנים הסתירו מאיתנו. האינטרנט שם גולל על עידן התמימות. אם זה טוב או רע? הכל בידי המשתמש !!! SHY

bimbo.

New member
אני בהחלט מסכימה עם כולם, אבל... ../images/Emo22.gif

אני מוסיפה נקודה אחת רעה: כשאני שוכחת את עצמי וגולשת יותר משעה, אני מקבלת כאבי גב...

BIMBO הצחקת אותי

יש ימים שאני יושבת גם שמונה שעות וכבר הגעתי לשתיים עשרה שעות, כמעט רצוף, חוץ מהפסקות לאוכל ולשרותים. רק שיהיה לך קנה מידה, בחשבון האחרון שלי באינטרנט, היו לי 400 שעות חודשיים, זה בערך 11 שעות ליום. אופס.... היא נפלה לריצפה....

AYELET1

New member
מסכימה עם כל מה שנאמר , וגליה...

מכורים כמוך וכמוני
...

שרה נ

New member
צריך לדעת איך לעבוד בצורה הטובה

ביותר עם האינטרנט.. ולנסות לעבוד איתו טוב.. וכשאני גולשת אז אני פחות מכורה לטלויזיה

AYELET1

New member
נכון... ומדברייך שרה, ןמדברי כולם

משתמע שהאינטרנט הוא כלי . לא טוב, לא רע - כלי. ואני מסכימה עם זה בכל ליבי.

למעלה