אינטרנט וזוגיות...

מאקו

New member
אינטרנט וזוגיות...../images/Emo26.gif

היי זיו אני חי עם בת זוג ויש לנו ילדה, חיים דיי באושר חוץ מהסקס. מאז שנכנס המחשב הביתה, היא חושבת שאני בוגד בה עם אחרות דרך צ´אטים וכו´,וזה נמשך כבר חודשיים. אני מאד אוהב לצ´וטט ולהתכתב באינטרנט אבל זה מלווה בריבים. מאז גם הסקס הוא בגדר פנטזיה. היא שומעת סיפורים מחברות שלה על בגידות, שלדעתם מה שאני עושה זאת בגידה. איך אפשר לשלב בין השניים?

האמנם?

אם אתה חי באושר על אף שאין סקס למה שהיא לא תחשוב שיש לך סקס בחוץ? משהו בדבריך נשמע שקר. או שאתה משקר לעצמך וחי באשליה של "אושר", או שיש יותר מהאינטרנט. בכל מקרה, אתה מתאר בת זוג שלא חיה באושר ונראה כי אתה נוטה להסתכל הצידה ממנה, מתעלם משהו. את הדרך לשלב בין השניים תצטרך למצוא יחד עם אשתך, בשיחה כנה או בסדרה של שיחות.

אינטרנט וזוגיות ומה שביניהם,

שלום לך, מיקו, לצערי, אני מעט עסוקה לאחרונה, ומכוון שחשוב לי להשיב לך, לפחות מנקודת ראותי את הדברים, אעשה זאת. סלח לי אם זה יהיה בקצרה. כפי שאני רואה את הדברים - חלק ממערכת יחסים בין שני אנשים - זה היכולת גם להבין ולראות את צרכי הצד השני. ההתרשמות שלי היא, שאתה די מתעלם מהצרכים של אשתך, ומעמיד את הצרכים שלך בעדיפות עליונה. האם צ´יטוט הוא בגידה או לא - אני חושבת שיש על כך חילוקי דעות. וזה גם לא לגמרי משנה מה דעתי בעניין, היות שאשתך חשה נבגדת כאשר אתה מצ´וטט - וזה מספיק. אני חושבת שכאשר חיים בזוגיות - יש מקום להתחשב ברגשות בן-הזוג, להבין מתי הוא חש פגוע, ולמה, וכיצד ניתן להגיע איתו להסכמה, ולהבנה. אני מציעה לך לנסות, קודם כל, להבין עם עצמך - מה הצ´יטוט נותן לך, ואיזה צורך הוא ממלא עבורך. אין ספק שהוא ממלא לך איזהשהוא צורך (ריגשי, חברתי, מיני וכד´). חשוב מהו, ואז - נסה להבהיר זאת לאשתך. תצטרכו להגיע להבנה ביניכם לגבי מילוי צורך זה בדרכים שיהיו מקובלות על שניכם (אם, כמובן, חשוב לך להמשיך זוגיות זו). אני חייבת ללכת כעת. אם תפרט קצת יותר לגבי מהות היחסים בכלל - נוכל להתייחס לדברים באופן יותר ספציפי. שיהיה לך יום טוב. זיו

למעלה