אינטרנט ודייטים

Yaniv-DC

New member
בולבול לפרצוף, אחד חמוד ואחד בלונדי

אחד הדברים עליהם עבדתי קשות מבין שפע הדמעות בימים האחרונים, זה להכיר אנשים. כמה שיותר. כמובן שהאומללים נאלצו לשמוע על מר גורלי, עד שאחד מהם אתמול החליט עבורי שהגיע הזמן לצאת, לחזור אל הסצינה, ולגלות ששם בחוץ יש גם דברים חיוביים. את ההתנגדויות הראשונות שלי החברים שלו הסירו ב-"אנחנו נשלם עליך הכל". והדרך לליבי עוברת כמובן דרך הכבד, וחיש קל הסכמתי. הם לקחו אותי לבאר שנקרא זיגפילד'ס. רק על האומץ לקרוא לבאר הומואי בשם הזה מגיע להם ניקוד גבוה. זה בעצם באר כזה שמחולק לשניים, בצד אחד יש מופע דראג מהיותר משעשעים שראיתי ורחבת ריקודים חביבה, ובצד השני יש חשפנים. חשוב לציין שזו הפעם הראשונה שאני נמצא במקום מהסוג הזה. למה חשוב לציין? כי משום מה היה לי בראש שהחשפנים הולכים עם איזה חוטיני דקיק, לא חושפים את מבושיהם וכשהם נותנים לגעת - יש גבול. אז הם לא הולכים עם חוטיני דקיק, הם חושפים כל מה שאפשר לחשוף, והגבולות לא מופיעים בשום מפת דרכים. בזמן של מופע הדראג צד את עיני בחור חמוווווד. לא השווה ביותר עלי אדמות, אלא מהסוג היותר גרוע - אלה שהם כל כך חמודים עד שאי אפשר להסיר מבט וקשה קצת לבלוע רוק. כיוון שהיניב שלכם בישן עד בחילה, לא הלכתי להגיד היי. כן הזלתי ריר כל הלילה. ואז... הביתה. בדרך מהסבן אילבן הביתה, עבר מולי ילד חמוד, בלונדי, מתוק שבא לאכול. הסתובבתי אליו, הוא הסתובב גם. הסתובבתי פעם שנייה, גם הוא. פעם שלישית - הוא הסתובב גם. כמובן שלא הלכתי לדבר איתו, אבל הסיטואציה עזרה לי להרגיש שוב חמוד
שבתי הביתה, לא הייתי מספיק עייף, ועליתי לאיזה צ'ט פה. מצאתי איזה בחור שאני מדבר איתו כבר 8 חודשים ומעולם לא נפגשנו. הוא עבר איתי אונליין את השמחה עם כריסטופר ואת המשבר. הוא שאל אם אני מתאושש, סיפרתי לו שיצאתי סופסוף לבד. לזיגפילד. מסתבר שגם הוא היה שם. מפה לשם - הוא החמוד שלא הפסקתי להסתכל עליו כל הלילה
יש לנו דייט ביום שלישי. לא שחלילה יתפתח משהו מעבר לידידות מופלאה, אחרי הכל אני עדיין מאוהב קשות ואת שני החלומות שאני זוכר מהלילה ביזבזתי עליו, אבל חזרתי לאוויר העולם. אז האוויר קצת מזוהם, ויש חורים באוזון, ומזג האוויר מסריח, ובים אין הרבה דגים (יש זפת ומדוזות ואצות) אבל לראשונה מזה 11 לילות - נהניתי וחייכתי
ובוושינגטון היום הוא היום הראשון של שבוע הגאווה ויש מסיבות ויש צחוקים ו-thunderpuss באים וגם ג'וניור מגיע ויהייה סבבה. שבוע (גאווה) נהדר לכולם

נדודי שינה בוושינגטון DC ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כי ככה נשמע הסיפור שלך עם החמוד מהבאר.... [אנאבל חובבת הרומנטיקה ממתינה לעידכונים!] שיהיה לך שבוע נפלא!!!

Yaniv-DC

New member
../images/Emo26.gif

אני מניח שעשית שם איזושהי פארפרזה על נדודי שינה בסיאטל, סרט שמעולם לא ראיתי, ומעניין אם גם על זה תמצאי איזה סרט מקביל: לפני כמה ימים הכרתי בחור שחיש קל הפך לחבר טוב כזה, מן האח ההומו הצעיר שמעולם לא היה לי. יצאנו לנו היום להנאתינו לאיזה באר, ובאיזשהו שלב מצאנו את עצמינו משוחחים במעגל עם הקבוצה הכי ביזארית שיש: הבחור פתח בשיחה עם איזה ילדון שמסתבר יצא במשך שנתיים עם מי שהבחור יוצא עכשיו... הילדון התחיל איתי לפני חודש אונליין, אחרי שהוא נפרד מהאקס ונאלצתי לדחות אותו כי עוד הייתי תפוס ומאושר. אחד החבר'ה שלהם נראה לי נורא מוכר, וציינתי בפניו שהוא נורא מוכר לי. הוא מיד הגיב ב"אתה האקס של כריס, לא?" זוכרים את הסיפור שלי על ההוא שכריס קבע איתו דייט? זה הבחור ובגלל זה הוא מוכר לי. הוא היה שם עם בחור אחר שזרק את החבר הכי טוב של כריס. וכאן אנו חוזרים לחידה המתמטית הידועה מ"גאומטריה נא להכיר" - כמה קווים אפשר להעביר בין 6 נקודות". הרבה. בקיצור, העולם הזה קטן, וושינגטון קטנה עוד יותר... ויש לי עוד תובנה מהחזרה אל השוק - נורא כיף, כל ההכרויות, כל הפלירטוטים, כל החיוכים המבוישים. נורא כיף, עד שמגיעים הביתה בלעדיו

סרט - לא.... אולי QAF ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מסתבר שלא רק הקהילה התל אביבית קטנה ומשפחתית משהו (משפחתית? טלנובלה!).. משתמע מכך שגם בגולה כל ההומואים מכירים אחד את השני - אם מאתר ההכרויות השכיח ביותר באיזור |מי אמר צ'ק מי?!|, אם מדייט כושל, אם מסטוץ מכל סוג שהוא, ואם לא אחד מכל אלו - אז החבר הכי טוב שלך (שהוא, כמובן, גיי) שכב איתו....

Liroy26

New member
אינטרנט ודייטים

קראתי מקודם את ההודעה של יניב ונזכרתי בכל מיני דייטים שלי מוצלחים פחות או יותר שהיו דרך שירותי התקשורת השונים בכלל ואינטרנט בפרט. שרשרו לכאן חברים את כל סיפורי האגדות ושאר זוועות על חווית המפגש שלכם עם "אקטיבי, שחום ושרירי מחפש דומה" או לחלופין "רגיש, ספונטני עם המון חוש הומור". האם בעידן של צ'אטים, שיחות ועידה, אתרי הכרויות שווה בכלל לצאת מהבית בשביל לחפש קשר או הס מלהזכיר...זיון?? אם אפשר לבחור את הסחורה בלחיצת כפתור, למה בעצם ללכת לקניון?

Yaniv-DC

New member
השתלטות ההומואים על האינטרנט

יפה שהעלית את הנקודוה הזאת ידידי, כי ממש אתמול התכוונתי להעלות אותה, אבל פתאום נפלה עלי העייפות וחיכיתי להיום. כשאתם קוראים את הדברים שלי זיכרו - אני גר בחו"ל 3 שנים מתוך ה-3.5 שאני מחוץ לארון, כך שמן הסתם אני מציין את מה שקורה כאן בארה"ב ויתכן כי בהתייחסויותי לארץ הקודש יפלו אי דיוקים. כשעברתי לכאן זה היה אחרי שכל מה שהיה לי בארץ זה הצ'ט של IOL. לא משנה שהיה מירק, שהיו אתרים אחרים יעודיים, בצ'ט של IOL תמיד היו חדרי הסטרייט בסטרייט (?), קצין בשפוט, מאונן לנער וכו'. והם תמיד היו מלאים עד אפס מקום. צ'ט מסורבל למדי שאם רוצים לשוחח עם שני אנשים במקביל זה כמעט בלתי אפשרי כשאחד נמצא במעלה הרשימה והאחר בתחתיתה. צ'ט לא מפותח בו לא ניתן להגיד על עצמך כלום מלבד "חתיך24עכשיו". כשהגעתי לארה"ב זה היה אחרי שההומואים כאן סיימו את הרומן שלהם עם AOL וגילו את חדוות ה-Gay.com. צ'ט מאוד חביב, שממש כמו הכרטיסישי של תפוז - אפשר לבנות לעצמך פרופיל בו מציינים פרטים אישיים כגיל, מה מחפש, אם יש קעקועים, פירסינג, מה אוהב לעשות ולאו דווקא במיטה, ולהוסיף במלל חופשי כל מה שעולה על רוחכם. אפשר גם להוסיף תמונה. כשמקליקים על השם עולה תמונה בצירוף שורת הביו עם מידע כללי שבחרת לציין, הקלקה על התמונה תפתח חלון צ'ט פרטי עם אפשרות לפתוח את הפרופיל המלא של העלם. אם מדברים על לבחור את הסחורה בלחיצת כפתור - אפשר כמעט להגיד שזה האמאזון.קום של מערכת ההכרויות ההומואית. הקהל המבקר באתר בדר"כ מעורב וכולל את כל הגילאים ונע בין מחפש להכיר חברים, דייט, קשר, זיון עכשיו. אבל מה קורה אם אתה סתם רוצה להזדיין ולא בא לך להתקל בכל אלה שמתחילים עם הלא עכשיו, אחר כך, מחר כך? בשביל זה את M4M4SEX. בונים פרופיל קצת יותר כללי מהפרופיל הגיי דוט קומי, כולל בדרך כלל נתונים כלליים + מיקומך במיטה ובשורה אחת או שתיים מה אתה בדיוק רוצה לעשות. אחד מידידי היותר יקרים לי סיפר לי שכשרוצים סקס וזהו - זה המקום, תוך 10 דקות יש זיון ומנוחה לעולם כולו. ואז, לפני בערך חודש וחצי, פרץ לחיינו האתר המופלא friendster. אתר שמיועד להכרויות גברים ונשים, לא לסקס, סתם כדי לפחתח את מעגל החברים שלכם. האתר אינו מיועד לאוכלוסיה הגאה, אך ממש באותה מהירות שאש תתפשט בשדה קוצים או שאני אתפשט כשג'וש הארטנט יגיד לי שהוא אוהב אותי, המקום אומץ בחדווה על ידי מיטב ההומואים וכמובן, ידידותיהן. היחוד של האתר הזה הוא שלא ניתם סתם להצטרף, מישהו חייב "להזמין" אתכם כחבר שלו לרשת. ברגע שהצטרפתם כחבר, אתם יכולים לראות את כל מי שנמצא ברשת החברים המקושרת אליו. ככל שיהיו לכם יותר חברים אישיים, תוכלו לראות יותר פרופילים. זה מה שיפה - כל מי שאתם רואים קשור איכשהו למישהו שאתם מכירים. זה יכול להיות דרך בן אדם אחד, שניים, שלושה.. והאתר גם מראה לכם איך אתם קשורים. נכון לכתיבת שורות אלה, דרך 15 חברים אני מקושר ל-36,455 אנשים... 7 מתוך החברים שלי שם זה אנשים שהכרתי דרך הרשת של חברים אחרים... בקיצור - זה הלהיט החדש פה. כמובן שלכל פלג הומואי יש אתר יעודי, אתר לדובים, אבות, חובבי הברבק למיניהם, שריריים, טווינקיז ועוד ועוד ועוד. ונחזור לשאלה הפותחת: האם בעידן של צ'אטים, שיחות ועידה, אתרי הכרויות שווה בכלל לצאת מהבית בשביל לחפש קשר או הס מלהזכיר...זיון?? אם אפשר לבחור את הסחורה בלחיצת כפתור, למה בעצם ללכת לקניון? כן, שווה לצאת מהבית. כי זה אומנם נוח לבחור בלחיצת כפתור, אבל לא חסרות תלונות במועצה לצרכנות על עיסקאות שבוצעו מרחוק והמוצר פגום או שלא הגיע מה שהובטח. בקניון אפשר לגעת, למשש, להריח. אני גם לא מוצא שום סיבה לבחור בדרך אחת, למה לא לנצל את כל האופציות? קחו לדוגמה את התקדמות עולם התקשורת - בכל פעם שנוצר כלי תקשורת חדש, האם הפסיקו להשתמש בכלי הקודם? האם כשהומצא הרדיו אנשים הפסיקו לקרוא עיתונים? האם פרוץ הטלוויזיה לחיינו חיסלה את הרדיו? אחרי שסיפרו לנו שה-DVD יוציא את הוידאו מכלל שימוש, זה קרה? ממש כמו שבבוקר אתה מקבל את החדשות מהעיתון, בדרך לעבודה אתה מקבל עוד חדשות ברדיו ובערב מקבל אותן מהטלוויזיה, אתה יכול לקבל את ההנאה ההומואית שלך - משעמם במהלך היום - למה לא לפצוח באיזה צ'ט? ירד הערב - למה לא לצאת לבתי קפה/בארים/מועדונים? יש היום הרבה אפשרויות, לא חבל לא לנצל את המירב?

guy1974

New member
אין כמו לראות את הסחורה בעינים....

בצאט אני בד"כ לוקח את המידע שמוסרים בערבון מוגבל, תמונה יכולה לעזור אבל גם מתוך תמונה צפויות הפתעות, אין ספק שהיום עם כל האפשרויות שהאינטרנט מציע כמעט כל אחד יכול למצוא לו את הדרך המתאימה לו להכרויות אבל עדין אין תחליף למראה עינים. מה שכן אני חושב שהדרך האלקטרונית במקרה של חיפוש זיון
בלבד הרבה יותר מהירה וקלה |ומי אמר זולה| ועדיין יש עוד כמה סיבות טובות לבקר בקניון!!!! |מי אמר שופינג?|

1Shir

New member
תראה, יש הבדל אחד עיקרי...

כשאתה מכיר דרך האינטרנט זה נעשה באופן מתוכנן ומבחינתי גם לא טבעי ולא זורם. לעומת זאת, כשאתה פשוט מכיר, קודם באה ההתרגשות בלב ורק אחרי זה הרצון. זה הבדל של שמיים וארץ לדעתי ובגלל זה קשה לי מאוד להתחבר לכל אתרי ההיכרויות למיניהם.

Liroy26

New member
תסכימי איתי שיש בזה מן הנוחות

במקום לפקוד מקומות בילוי קבועים עם אותם אנשים ואותם אוירה, המגוון שהאינטרנט מציע לך הוא הרבה יותר גדול ורחב. אם לא מתאים לך אפשר לחתוך מעכשיו להרגע בלי להרגיש לא נעים. אין תחושה של שוק בשר. (מי אמר "אאוט" בקיץ?!)

Liroy26

New member
ומה היה לפני האינטרנט??

את זה אף אחד לא זוכר? מזל שיש אותי... ובפינת הנוסטלגיה - לירוי שייך לעידן של שירות ההכרויות הטלפוני, זה שהייתם מתקשרים אליו ומחויבים אחר בחשבון הטלפון כאילו חייגתם לחו"ל, זוכרים? אחד הדייטים הגיע משם. בחור בן 36, עובד ברדיו, קול רדיופוני ממיס ופנטזיות על מ"כ קשוח שיתזז אותו במיטה. אני דאז חייל צעיר בן 19 שחיפש מישהו בוגר ורציני... לאחר מספר שיחות טלפון קבענו להפגש. התיאור החיצוני שלו נשמע סביר למדי כשהוא ציין ככה כבדרך אגב שהוא קצת נמוך יחסית...בואו נדגיש את המילה קצת. הגעתי לבניין שהוא גר. הדירה שלו היתה בקומת קרקע. חדר המדרגות היה חשוך ובעודי מחפש אחר המתג להדליק את האור נפתחת דלת מולי וצללית חיננית עומדת שם. לא עברה שניה והאור נדלק. קצת נמוך?! כן... 1.55 אם לדייק!! פרט נוסף שהוא שכח לציין בפני זה בעיות הגזים ה"קלות" שהוא סובל מהן... מיותר לציין שרחוק לא הגענו?

Yaniv-DC

New member
../images/Emo26.gif

ידידי היקר, זו אכן טעות של טירונים. כל ילד בן 4 יודע שאלו העובדים ברדיו, יש סיבה טובה מאוד שהם ברדיו ולא, נגיד, בטלוויזיה.

Liroy26

New member
עכשיו מספרים לי??

אתה יודע כמה דייטים מזעזעים הייתי חוסך מעצמי?? נו מילא.

xanadu

New member
האינטרנט וחוקי הטבע או מדהים איך ..

* מדהים איך שבאינטרנט בן אדם מאבד חמישה קילו * מדהים איך שבאינטרנט לא רואים את הקרחת * מדהים איך שבאינטרנט הגרביטציה לא פועלת. * מדהים איך שבאינטרנט אתה מודד גובה בכל שיטה מלבד השיטה המטרית, העיקר שיתווספו לך עוד חמישה סנטימטרים * מדהים איך שבאינטרנט הוא חלק. * מדהים איך שבאינטרנט כולם אוהבים למצוץ.

campari

New member
החוויות של זאזי ../images/Emo63.gif

זאזי הוא הומו (כנראה לא צעיר במיוחד) שכותב יומן בישראבלוג. ביומנו הוא מהגג בין השאר על זיונים מהעבר, ויש לו הרבה על מה להגג
כנסו ותהנו...

למעלה