אינטרנט ואנשים...

ronko

New member
אינטרנט ואנשים...

הצטרפתי לפני כמה חודשים ליוטיוב (youtube.com) והתחלתי לפרסם וידאו וכאלה... זה נראה אחלה קהילה בשביל אנשים שרוצים לתקשר אחד עם השני לא רק דרך אימייל ותמונות!! עד שנתקלתי בוידאו הזה: http://www.youtube.com/watch?v=MEvoy_owET8 אני רוצה ליזום גירסה ישראלית של זה. יש מצב? עד שתחליטו, אתם מוזמנים לבדוק עוד קטעי וידאו שלי: www.youtube.com/user/ronikov מחכה לתגובות... רונקו

ronko

New member
אפשר לינק?

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, ההשראה הייתה מrenetto ומקבוצת האנשים שנפגשה בלונדון. שאלתי אם יש מצב לעשות דבר כזה גם בארץ. "יזמו את זה לפניי" הכוונה לאירוע בלונדון? או שהיה דבר כזה גם בארץ? אני אשמח לקבל לינק. וגם אם יזמו את זה לפניי, אז מה? זה נראה לי כיף...
רונקו

e-magine

New member
עוד אחד שברח

האמבטיה. שלושת אלה הם אתרי שיתוף וידאו כמו youtube.com. יש גם רשת חברתית שמציעה אפשרויות יותר מגוונות, כמו קפה של דה מרקר שהיא אמנם בעייתית מכמה בחינות, אך מציעה אפשרויות יותר מגוונות, כמו myspace.com. כמובן שיש עוד רשתות חברתיות ישראליות שמציעות גם אפשרויות מגוונות.קטונטי מלמצות את הנושא.

ronko

New member
כנראה שלא הובנתי.

חיפשתי לינק למישהו שעשה את זה בארץ. לא לרשתות. רשתות יש כמו פטריות... אם אין, אני אשמח ליזום. רונקו

e-magine

New member
להבדיל מהפטריות

את הרשתות מישהו בנה, לא? אני בהחלט לא הבנתי אותך. הבנתי שאתה אומר שאין בישראל רשת כמו יוטיוב. גם עכשיו אני לא מבין מה בדיוק אתה מחפש. מישהו שבנה רשת? כלומר מתכנת? יזם? משקיע? גם וגם וגם? אם אנחנו בקטע של מה היינו רוצים, אז הייתי רוצה משהו שהוא לא כמו משהו לועזי, אלא משהו שלא כמו שום דבר אחר.

ronko

New member
לא בהכרח

אני אומר אם בארה"ב אפשר לעשות את זה - גם כאן אפשר. צריך רק חבורה מכובדת של אנשים שמכירים אחד את השני דרך יוטיוב (דרך סרטונים, הודעות או לא יודע מה) ושיקבעו להיפגש באיזה מקום. רונקו

e-magine

New member
אאאא, אתה רוצה להיפגש עם גולשים....

גם זה לגמרי לא חדש בארץ

ronko

New member
וואי וואי

קשה, קשה. חדש או לא חדש - זאת לא הנקודה! כולה רציתי לראות אם יש איזשהי התעניינות. נראה לי שאני אחכה קצת עם הרעיון או לנסות במקום אחר.
רונקו

למעלה