אינטרנט הוט 200 על 5

lilimeshi

New member
אינטרנט הוט 200 על 5

מישהו יצא לו להשתמש? האפלואד רוב הזמן קרוב לחמש או רוב הזמן קרוב לכלום :)?

hetzbh

New member
תלוי בכל מיני גורמים

אל תשכח שהאינטרנט של הוט מחולק בין בעצם בין כמה חיבורים (מבחינת רוחב פס תשתית), כך שיכול להיות שתקבל UPLOAD מלא ויכול להיות שתקבל UPLOAD של בייטים בודדים

DuuGi

New member
חץ יקירי, זה היה נכון פעם , היום קצת פחות אבל יש משהו בדבריך

בעבר הרחוק הייתה אמת בדבריך. התשתית שלהם הייתה בעייתית ורוחב הפס היה מתחלק בין המשתמשים .
כיום זה פחות נכון, אבל, ויש אבל בכל הסיפור הזה.
&nbsp
גם HOT וגם ADSL של בזק הם קוים סטטיסטים, אין רוחב פס מובטח באף אחד מהם והכל תלוי בעומסי הקו כך שכמשתמש אין לצפות לשירות אחיד כל הזמן

eliranitzhak

New member
בד"כ תקבל 5

חץ לצערי מצטט פרופוגנדה של בזק ולא מציאות.

אלירן.

hetzbh

New member
ציטוט פרופוגנדה?

אלירן, הייתי ממליץ לך בחום לקרוא קצת יותר על מערכות DOCSIS, ובתור אחד שעבד בזה, אני יודע על מה אני מדבר

kitt

New member
חץ אני על 100/2 של הוט והבעיה היא שההורדה היא מקסימום

71, ההעלאה תמיד 2 מגה.

hetzbh

New member
כן, זה טריק (לגבי ההורדה)

תכל'ס ה-DOCSIS שיש בהוט (כמדומני 3.0 והם צריכים לעבור ל-3.1 מתישהו) יכול לתת לך 100 מגהביט נטו בלי שום בעיה, אבל אני רק מנחש שמכיוון שהחבילה של בזק "נחנקת" גם בערך במהירות הזו, בהוט החליטו גם שם "לחנוק" (QoS וחברים..)

kitt

New member
הטענה שלהם שהתשתית בסביבה שלי עוד לא שודרגה, ובשכונות

החדשות בסביבה שלי כן מקבלים את המהירות המבוקשת.

eliranitzhak

New member
חץ

חץ, הידע הרב שלך לא מוטל בספק. היכולת שלך להבדיל בין המוץ והתבן אחרי בליץ השקרים של חברת בזק - כן.

hetzbh

New member
ושוב

אני למדתי את DOCSIS כי אני הייתי אמור לעבוד כשכיר על המערכת הזו וזו מערכת נפלאה לדברים הללו, אם מנהלים אותה נכון. החלוקה שלה מבחינת מנוים, מצבי Burst, תשתיות שעובדים איתה, ההתרחבות שלה עד 400 מגהביט תאורתית (בזמנו).

אבל כמו בכל דבר - הכל תלוי במי מנהל ולצערי לפחות בשנים הראשונות האינטרנט בכבלים היה מחולק בשיתוף עם משתמשים אחרים *ברמת תשתית*, כלומר כל אחד כתובת IP משלו, אבל אתה יכול לחשוב על זה כמו VLANים (רק לשם המחשה כי זה לא ממש כך) והחלוקה שלהם היתה פשוט בדיחה. מכרו לך (בזמנו) חבילות של כמה עשרות מגה ומה שקיבלת היה בקושי כמה מגהביט אם השכנים שלך היו משתמשים גם - וזו לא פרופוגנדה, אני ראיתי את זה לא מעט פעמים כולל נסיונות עם כמה שכנים.

אני אישית משתמש בחיבור של בזק והוא אחלה חיבור, ועדיין - אם מחר היתה קמה חברה מתחרה להוט (שלא תעשה את הטריקים של הוט) הייתי חותם אצלה בדקה הראשונה שהיה אפשרי.

אז אתה חושב שאני בולע את השקרים של בזק? תחשוב חופשי, אני עבדתי בבזק (בינלאומי) ו-רוטל (זוכר אותם?), אני זה שנתתי שרותים למודמים החרא שהם היו מוכרים/נותנים ללקוחות בזמנו (זוכרים את המודמים של רוטל בחיבור USB? ה-ALE למיניהם? עם הדרייברים המחורבנים של Globalspan? אהלן, אני זה שהייתי צריך להתמודד איתם) ואני גם זה שעשיתי מעין "hack" לדרייברים של רוטל כדי שיעבדו על לינוקס (חפש בגוגל ותראה בעצמך), אז תאמין לי אלירן ידידי שאני מריק את השטיקים והטריקים של 2 חברות התשתיות הגדולות ואני לא בולע שום פרופוגנדה.

ddoottaann

New member
נוסטלגיה

זוכר טוב את התקופה (עובד רוטל לשעבר) מודמים אסקי..ולדחוף כמה שיותר פילטרים על כל התקנה.

hetzbh

New member
הכי "אהבתי"

שלדרייבר שהגיע עם המודם היתה דליפת זכרון רצינית ו-Globalspan לא רצו לתקן. היה "שמייח"

DuuGi

New member
ילדים , דיי לריב

אלירן,
חץ צודק לגבי השנים הראשונות אכן כך היה וכל מילה שלו בסלע.
&nbsp
חץ,
&nbsp
כיום המצב קצת יותר טוב וזה מנוהל קצת יותר נכון, גם אם כל השכנים שלך על הוט עדיין תקבל שירות טוב. (טוב במונחי הוט).
&nbsp
לי למשל יש 2 קוים בבית (אחד פרטי , אחד עבודה), אחד הוט 100 מגה ושני בזק 40 מגה, בגדול אני מקבל שירות אמין (יחסית) משני הספקים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה