אינטרנט אקספלורר

• פותח הנושא 9009
  • פורסם בתאריך

9009

New member
אינטרנט אקספלורר

מה יותר טוב עבור מחשב עם WIN2000: IE 6.0 + SP1 OR IE 5.5 + SP2 הדגש הוא על אבטחה ופרטיות-> האם 6 נותן יותר אבטחה ופרטיות יחסית ל-5.5? או פחות? או שאין הבדל? ניתן לכלול בתשובה גם התייחסות למרכיבים חשובים אחרים (בעיניכם כמובן) תודה מראש

רש

New member
מוזילה

האם שתי התוכנות שהמלצת עליהם תומכות באתרים בעברית.

uzi2

Active member
אין בעיה עם עברית

אין בעיה עם מרבית האתרים בעברית, ואם יש בעיה עם אתרים מסויימים היא לא קשורה לעברית אלא רק לכך שבאתרים הוכנסו הרחבות יחודיות של אינטרנט אקספלורר שאינן תואמות דפדפנים אחרים. גם נתקלתי כבר באתרים שבהם יש קוד יחודי לנטסקייפ וקוד יחודי לאינטרנט אקספלורר, אבל אם הדפדפן שלך מדווח על עצמו אחרת, אז אין קוד מתאים והאתר לא עולה (וכך למרות שנטסקייפ ומוזילה מכילים את אותו "מנוע" להציג אתרים נטסקייפ יעלה את האתר טוב ומוזילה לא. יחד עם זה מדובר במקרים נדירים. אני אישית לא ניסיתי את נטסקייפ 7 (או כל גירסה מעל סידרת 4), אבל מוזילה עובד לי טוב עם אתרים בחו"ל ועם מרבית האתרים בארץ. כשיש בעיות הן לא קשורות לעברית. מערכת הפורומים בתפוז מכילה רכיבים בפרסומת שלא אוהבים את מוזילה וגורמים לכך שהפרסומות מסתירות חלק מההודעות באופן קבוע. יש עוד מספר אתרים שלא מתחשבים בכך שיש עוד דפדפנים בעולם חוץ מאינטרנט אקספלורר. אבל בחו"ל זה ממש נדיר וגם בארץ לא מאוד נפוץ (יש גם בעיה עם האתר של גלובס בחלק מהמקומות). בסה"כ מוזילה נחמדה ובסה"כ הרבה יותר בטיחותית מאינטרנט אקספלורר. יש עוד מה לשפר, גם במוזילה וגם בכל מה שקשור לתאימות של האתרים בארץ לסטנדרטים של W3C.

uzi2

Active member
מבחינת אבטחה

מבחינת אבטחה, למיטב ידיעתי אין הבדל ביניהם. אם אני זוכר נכון, בגירסה 6 של אינטרנט אקספלורר יש כלים לניהול עוגיות - מה שאין ב- 5.5 (אבל יש תוכנות צד ג´ שעושות אז זה טוב).

למעלה