אינטרטוטו 2007

שלמה 21

New member
אינטרטוטו 2007

בשבת הבאה נפתח המפעל כאשר בסיבוב הראשון בשיטת בית וחוץ ישחקו גלוריה ביסטריצה(רומניה) וגראבלי(מונטנגרו) המנצחת בינהם תעלה לסיבוב השני בא תפגוש את מכבי חיפה שוב בשיטת בית וחוץ ב7.7- ייערך המשחק הראשון נכון לעכשיו בבלומפילד (עוד לא קיבלנו אישור מאופ``א לארח בקריית אליעזר) ושבוע לאחר מכן נצא או למונטנגרו או לרומניה למשחק הגומלין מול הקבוצה שהעפילה מהסיבוב הראשון ואז מי שתנצח בסיכום שני המשחקים יעלה למפגש מול קבוצה ספרדית (נכון לעכשיו היא אתלטיקו מדריד )מחר בסיום המחזור האחרון בליגה הספרדית נדע סופית מי הקבוצה וגם מולה נשחק משחק אחד בבלומפילד ומשחק אחד בספרד(כנראה במדריד) ומי שתנצח בסיכום תעפיל לסיבוב המוקדמות השני של גביע אופ``א. מקווה שהבנתם יאללה חיפה מלחמה.

תוספת קטנה....

המשחקים בין גלוריה ביסטריצה לגראבלי הם ב-24 ליוני וב-30. המשחק נגד המנצחת שם יכול נראה לי להיות גם ב8/7, אם אני לא טועה (זה תלוי אם אופ"א כבר פרסמו את מועדי המשחקים). בכל אופן אני זוכר שאופ"א היו צריכים להחליט כבר במאי לגבי האירוח בקרית אליעזר ואמרו שיישבו להחליט על כך ביוני, כי לא הספיקו באותה ישיבה אז.

משחק ראשון הרומנים מארחים, לא מכיר את

הקבוצות אבל הימור שלי שיגמר כמעט בלי שערים אם בכלל. אני הולך על 0-0, הקבוצות עוד לא בכושר מה גם שאם הם משחקות עם נוער אז בכלל.

וככל הקבוצה מספרד תהיה אתלטיקו מדריד (אני

לא חושב שהיא תנצח אצל אוססונה) אבל יש לה את הזכות לוותר על השתתפות במפעל, ואז למעשה הקבוצה שאחריה בטבלה תיקח חלק במפעל הזניח.

Ian wright

New member
זניח?

כבר שנים שהם לא הגיעו לאירופה. שכחת שזה קבוצה ספרדית שגם בהליכה צריכה לעלות לאופ"א למה שיוותרו? המפעל הזה שווה להם, אפילו אם יעלו הרכב שני. אבל הם יפתחו בהרכב הכי חזק כי הם יודעים שיש להם יכולת להגיע לגמר.

אני מרגיש את העלייה לאופ"א.

אם נפגיז התקפה והגנה טובה אנחנו ניהיה בין הקבוצות החזקות בטורניר הזה! לי יש תקווה.

lemmacantor

New member
אתה רציני? אני מעדיף הכנה ראויה לליגה

במקום נסיון חסר סיכוי כמעט להגיע לאירופה, אחרי עונה שלא הגיע לנו להגיע לשם. שחר/רוני לוי/השחקנים זילזלו בליגה, לכן לא מגיע אירופה

lemmacantor

New member
אני בספק גדול אם נגיע למשחקים

מול הספרדים. מה עוד שזה יהרוס לגמרי את ההכנות לעונה הבאה(מתי בדיוק חיפה תקיים מחנה אימון?). יותר חשוב לבחון שחקנים צעירים.

למעלה