אינטרו וצלילה

yossin

New member
אינטרו וצלילה

שלום לכולם האם גם אחרי צלילת אינטרו יש את המגבלה של איסור טיסה 12 שעות או בגלל שהמדובר בצלילה מאוד רדודה המגבלה אינה תקפה ? תודה

קותי

New member
זה פחות

אבל בגלל הזקנה אני כבר לא זוכר מה היינו אומרים לתיירים (עברו כבר 5 שנים מאז ישבתי על יד הדלפק
). אולי פ"ש זוכר. הוא היה אלוף העולם באינטרואים

yossin

New member
אוי, קותי ../images/Emo8.gif

זה בגלל הזקנה או הזיקנה ? חסר לך שאשתך תגלוש לפורום

אכן היו קריטריונים גם לבטיחות וגם ../images/Emo18.gif ../images/Emo13.gif

לפרנסה, והכל דרך מנהל המועדון האגדי- שמוליק משיח, או לחילופין מנהל הבי"ס-שחר אלון והם: 1. הצלילה לאורך הקיר/הריף בשמורה האלמוגים, ז"א בחוף בן הרוש ימינה, עד לגשר השני-הדרומי וחזרה לנקודת הכניסה לשם יציאה, עומק 3 מטר +/- גאו ושפל. 2. זמן טיסה לא פחות מ-6 שעות מתום צלילת ההיכרות, ולכן היינו משתדלים לתאם את הצלילות לשעות הבוקר המוקדמות/מאוחרות. 3. אני בכל מיקרה תמיד בדקתי זאת עם רופה צלילה-א.ש. ו-מ.ק. שהיו זמינים בתקופה ההיא. 4. כשהייתי עצמאי אני החלטתי לכל מיקרה לגופו ותודה לאל הכל היה 10. לגבי אלוף העולם באינטרואים
,אשמח לחלק איתכם את ניסיוני בנושא אם תירצו לשמוע כולל צלילות היכרות-לילה. קותי-שכחת לציין את שבירת הרקורד שלי של 247 צלילות בחודש-"מעשיות". הקודם היה 235 צלילות "מעשיות".
הערה:- מדריכים זה לא בשבילכם, לנו יש את הבעיה של "בועיותשקטות".....
אין חדש תחת .......
מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

bennysnuba

New member
מספיק 4 שעות

בסוף המאמר המצורף יש טבלה. תתיחס ל NO STOP DIVES.

pilovich shahaf

New member
בני אתה צודק אבל שמוליק הבוס החליט ../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif ../images/Emo18.gif

bennysnuba

New member
מספיק 4 שעות

בסוף המאמר המצורף יש טבלה. תתיחס ל NO STOP DIVES.

קותי

New member
בני, כשמדובר בצלילה יחידה, בת

חצי שעה, לעומק מקסימלי של 6 מטר, סביר להניח שמספיק גם פחות מ - 4 שעות אבל מה זה משנה? עדיף ללכת על בטוח. ברור לי שמועדוני צלילה המספקים את השירות הזה, היו מעדיפים לספק אותו גם ביום שבו התיירים ממריאים הביתה אבל למה להסתכן? הכלל של 6 שעות נראה לי כלל אצבע סביר.

למעלה