אינטרה

אמא 77

New member
אינטרה

הציעו לי לבעיית קשב ורכוז לטפל באינטרה האם משהו יודע על כך האם זה עוזר פשוט עייפתי מנסיונות(מדובר בטיפול לבני בן השבע)

05 מיכל

New member
לא הבנתי משהו:

אם עייפת מניסיונות (ואני מנחשת שגם הילד, גם אם הוא לא אומר) אז למה לנסות עוד משהו לא מוכר? למה לא ללכת על המוכר והבטוח, רטלין, ואחר כך לחפש משהו אחר במקביל, כשכבר פחות עייפים?

pita21

New member
הנה תשובתה של איריס מנור

בפורום הפרעות קשב של הכללית לגבי המוצר: אינטרא שלום רב. הבעיה היחידה עם מוצרים אלו היא שהם מעולם לא נוסו מדעית, אין אף מחקר שבדק אותם בכלים מקובלים וחשובים כמו יעילות ותופעות לוואי ולכן כל ה``ראיתי שמעתי`` הזה עלול להיות מסוכן מאד. אני מזכירה את תוסף המזון (הטבעי) שהרג לא מזמן בארה``ב כמה אנשים. בברכה, ד``ר איריס מנור

אין מספיק מידע (המבוסס על בדיקות

מדעיות מקובלות, וניסיון מעבר לזמן רב ומספר גדול של מטופלים) על מרבית התרופות האלטרנטיביות או הטיבעיות. יש הרבה דעות, לכאן ולכן, אבל אין בדיקה מסודרת ומקיפה. מכאן, שלתת תרופות כאלה, זה בגדר 'לעשות ניסוי' על הילד שלך. חשוב לזכור, שההשפעה על הילד לא ידועה לך - לחיוב וגם לשלילה. לא רצוי להניח שההשפעה יכולה להיות או חיובית, או לא קיימת. אלא שההשפעה יכולה להיות גם שלילית. גם לגבי תרופות קונבנציונליות יש בעיה, שכן, למרות המידע המדעי ארוך השנים והמבוסס, עדיין לא ידועה ההשפעה על האדם הפרטי. אבל, לפחות, אנחנו יודעים שבמרבית המקרים, הן משפיעות לטובה. כמו כן, אנחנו יודעים כיצד לעקוב, ולמה לצפות, ואיך לעצור את ההשפעה השלילית, אם קיימת. כמובן, שמומלץ ביותר להחליט על פי התייעצות עם רופא מתאים, ולבצע את המעקב הרפואי מתאים. רצוי להזהר כאשר מסתמכים על דעות באינטרנט. בהצלחה.

regi n

New member
לפי רשימת המרכיבים אינטרה= תה צמחים

בדקתי את רשימת המרכיבים, אין שם שום דבר מסוכן אבל גם שום-כלום מועיל. בין המרכיבים, 23 במספר, יש פסיפלורה, טימין, קמומיל, ג'ינג'ר, אלוורה, היביסקוס, וצמחים "רפואיים" אחרים. תעשי לו חליטת צמחים אקזוטית תוסיפי קצת אלכוהול וזה דומה לאינטרה. נראה לך שזה עובד על הפרעת קשב????

אמא 77

New member
המון תודה

עזרתם לי מאד בעצם זו התשובה שקוותי לשמוע (יותר נכון לקרא) מכיוון שכפי שכתבתי אין לי כוח לעוד אכזבה בקרוב יש לי תור אצל רופא וכנראה שאין לי הרבה ברירות אנסה טיפול תרופתי

למעלה