אינטלגנציה רגשית מלאכותית

yaakii

New member
אינטלגנציה רגשית מלאכותית

(אסוציאטיבית מגיע לי "אינטלגנציה מלאכותית"-סרט מומלץ בחום!!) כאן א. מישהו הבין ת'דגומא עם הרובוט ה"זקוף" וה"רכון"? אשמח להסבר.. ב.גם וול-אי זה אחלה סרט ג.(יש להם כמה פאשלות טכניות בכתבה..
) ד. הרובוטים האלה, בלי צחוק, נהדרים לזקנים חסרי חברה.. ה. שמעתי שבעל"ח בלי חבר'ה עלולים להכנס לדיכאון. השאלה אם רובוט כזה הוא פתרון לבעיה. ו. מעניין שמצאו דרך לעקוף את הבעיה של יצירת רגשות, בכך ש"מייצרים" רגשות מלאכותיים (מכניים) לרובוט.. ז. לא דיברו על איזה קישור לאתר של הרובוט? (הלבשת שואב אבק?! - ho no!
)

tweeg

New member
תגובה

א.הראו שהתאמה אינדיבדואלית של המצב הפיזי של הרובוט למצב הרוח של האדם יכולה לשפר את התוצאות שלו. במקרה הזה מדובר על זה שהאדם מחקה את תנוחת הישיבה של הרובוט,מה שעוזר לאדם להתרכז כלומר הפעלת אמצעים פסיכולוגים שמזוהים ע"י הרובוט כדי לעזור לאדם להגיע למה שנוח לו. ב.יש לי כבר יותר מדי סרטים לראות (תראה האביר האפל שמעתי כבר בכ"כ הרבה מקומות,יושב לי חודש על המחשב ואין לי כוח) ג.אכן כמה טעויות מטומטמות הם מודעים לזה שחשיפת שיניים אצל קוף נחשבת עצבנות(מקריאה של שתי שניות חשבתי על זה) ה.על בעלי חיים יותר קשה לעבוד,יש להם חוש ריח,יותר זהירות ואינסטינקים והם לא שוגים באשליות רומנטיות שיגרמו לאדם לחבב רובוט,כי הוא הציל את חייו למרות שהוא מודע לעובדה שזה רק רובוט (מכיר את הסיפור על רובינזון קרוזו?הוא הפך קוקוס/כדורגל לחבר הכי טוב שלו,כי הוא נתקע לבד על אי בודד) אני לא אוהב את הרעיון הזה,לתת לחברות ענק לתכנן רובוטים שיבצעו מניפולציות כדי להתחבב על בני אדם?לא תודה. חכה שזה יכנס לתחום הפרסומות וישווק,זה יהיה זוועה והמעקב על התלמידים,זה ממש מעלה לי את הסעיף,הייתי עובר בית ספר בגלל זה.

yaakii

New member
אשכרה! אולי ידווחו

לתלמידים אם המורה מגיעה היום עצבנית /לא...?!

tweeg

New member
לתלמידים?

אולי שידווחו על זה למנהלת ואז היא תפסול את העבודות/ש"ב שהמורה נתנה כי היא עצבנית אולי ימנעו ממורים שבאים עצבניים ללמד,אני אשם שעיצבנו אותכם?

למעלה