אינטימיות.... מהי?

dor50

New member
אינטימיות.... מהי?

זהו פורום אינטימיות, אך מה היאאינטמיות? ההגדרה שלי היא: איכות חיים בין שני אנשים שאוהבים אחד את השני מאוד מאוד, ומאופיינת על ידי: 1. משיכה הדדית. 2. תקשורת פתוחה וכנה. 3. מחויבות להמשך היחסים. 4. הנאה מחייהם המשותפים. 5. תחושה שליחסים אלה יש יעוד. 6. אמון הדדי המכבד ומעריך אחד את השני. אתם מוזמנים להגיב ולהביע את עמדכם בנושא צביקה

תבור.

New member
אינטימיות מהי תגובה

מניח שאתה מתכוון לאינטימיות בין בני זוג "חוקיים" . מסכים לרוח רוב הדברים. תיתכן איטימיות גם בין חברים חברות מאהבים וכולי ואז המאפינים שונים (לדעתי) .

אינטימיות היא:

קרבה בין שני אנשים שקשורים או לא קשורים בקשרי משפחה, בקשרי נישואים או כל קשר אחר גם יכולה להיות אינטימיות בוירטואליה ישנם גם רגעים אינטימיים ביני ובין עצמי כל התרחשות שנוגעת לנפש, לרגשות לאמת הפנימית - היא אינטימיות דינה. אבן שושנה

אינטימיות

אינטימיות = קרוב, הדוק, פרטי, אישי,מפורט, עמוק, פנימי.. יש כמה וכמה מילים המאפיינות/מסבירות את המושג הזה. מה שבטוח הוא שהמונח אינו מתייחס רק ליחסים בין בני זוג חוקיים. זה יכול לתאר מצב בין בני זוג קבועים, בין בני זוג ח"פ, בין חברים, בין אדם לעצמו - ישנה גם אינטימיות בין הורים לילדיהם. גם אם אנחנו מתמקדים באינטימיות מינית - יש כאן מבחר גדול של אפשרויות. צביקה - מה שאתה מתאר היא אינטימיות בין בני זוג חוקיים, כפי שתבור אמר - וגם כאן ישנן כמה וכמה השגות לגבי דעתך
פסי (מתלהבת מהאמוטיקונים הפורימיים..)

אוייי.. הכמעט הזה ../images/Emo8.gif

רק בשבילך, יקירתי - אני מבטיחה להיות איטית יותר ויסודית יותר בפעם הבאה. רק שלא תרגישי לנו לא מסופקת

וזה מזכיר לי

שאחד התרברב שהוא ואישתו מקיימים יחסים כמעט כל יום כמעט ביום ראשון כמעט ביום שני כמעט ביום שלישי כמעט ביום רביעי כמעט... כל יום כמעט...
דינה.מית חייכת

אינטימיות אחרי הסלט ובלי אומנות

לא ברור לי למה צריך הגדרות בכלל. אבל בהנחה שאתה מתייחס לאינטימיות זוגית (כי יש אינטימיות אחרת גם) הרי אינטימיות לדעתי, ולא שאלתי את אבן שושן,בנתיים היא התנהגות בין אישית. בין בני זוג (גבר ואישה בד"כ) על רקע רגשי ביחסים קבועים או ארעיים. לכן- חלק ניכר מהפרמטרים שאתה מציג, אינם רלוונטיים לאינטימיות. האם הכרח ששני אנשים יאהבו אחד את השני "מאד מאד" כהגדרתך,כדי שתיווצר בינהם מערכת יחסים עם איפיונים אינטימיים- לדעתי לא. תקשורת פתוחה וכנה- זה תמיד טוב בחיים. אבל לא חושבת ששיך לאינטימיות דווקא. מחוייבות להמשך היחסים- ומה בדיוק הקשר ???ויחסים שאין בהם מחוייבות, אין בהם אינטימיות? הנאה מחיים משותפים- אמירה כללית מדי. סביר להניח שלולא הייתה הנאה משותפת, לא היו בני זוג. תחושה שליחסים אלה יש יעוד- כמו סעיף המחוייבות. לא חושבת שיש קשר לוגי. אימון הדדי וכבוד הדדי-בהחלט נחוץ . תמיד. אתה מדבר בהגדרה שלך (אולי) על מהם נישואים? אבל לא הייתי קושרת אינטימיות לנישואים דווקא.

ממילון מורפיקס

אינטימי: פרטי, אישי ביותר, מוצנע, ששייך לעניינים הקשורים לאדם בינו לבין עצמו. אינטימיות: *קרבה, תחושה של ידידות עמוקה, של קשר חזק וקרוב. *חמימות, משפחתיות, פרטיות.

מייקי69

New member
רגע, רגע, קושיה לי אליכם !

אתם מכירים אותי - לא ממש סותמת ת´פה. אבל תגובה על אינטימיות..... לא יכולה לתת. בטח לא הגדרה. קטונתי. פעם מזמן הייתי חולה במחלה שיש לה שם דומה
ואני משערת שקצת הבראתי. ואולי שוב חליתי - טרם הוחלט. בכל אופן, למחלה הזאתי שלי קראו "פחד מאינטימיות". וואללה - והייתי נשואה שנים בתקופת המחלה, ומסתבר נדבקתי או הדבקתי את בעלי (שהיה שהיה). עכשיו אני קוראת את ההגדרות החכמות שלכם.... וואללה - תהרגו אותי - שפעת נשמעת יותר סופנית מאינטימיות. על פי התיאור מדובר בכלב נאמן, חתלתולה מתפנקת סמוך לאח ביום חורף קר. כייף חיים. אז תגידו... הרופאים עבדו עלי???? יש מחלה כזאת????

תקשיבי מאמי!

בעוד כך וכך שנים, אוטוטו אני מסיימת ללמוד פסיכולוגיה ואז אענה לך טיפה סבלנות או קיי? דינה. אינטימית בשעות הפנאי

אטיוד5

Active member
זה כן.

באנגלית thyme. התכוונתי דווקא ל Timmy כמו בשם Tim ואיני זה סתם שם חדש לצורך העניין. אולי שם חיבה לאינה הרוסיה. אז זהו, Ina ו- Tןצ נכנסו לחדר. את מוזמנת להמשיך את הסיפור. משהו כמו: הרחק, הרחק, במקום רחוק, בחדר קטן עם שולחן עיסויים...

אורמור

New member
מזל שהסברת לי..כי בהתחלה ממש....

לא הבנתי... אז טימי ואינה. הלכו קצת ימינה פתחו ת´עיניים. וצעקו לשמיים.. את העיסויים תמשיך אתה..
אור

למעלה