אינה..????????
M MiTzi Miau New member 24/8/04 #2 לא טעות במספר ../images/Emo181.gif הגעת לאלוהיםאת יכולה להשאיר הודעה אבל אני לא בטוחה שהוא יתייחס ז"א..אני...
לא טעות במספר ../images/Emo181.gif הגעת לאלוהיםאת יכולה להשאיר הודעה אבל אני לא בטוחה שהוא יתייחס ז"א..אני...
ה הקיפודה מרחובות New member 25/8/04 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif LOL ממושך... מזמן לא הייתי כאן והינה הגעתי לשגע לכן (שוב) ת'מוח...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif LOL ממושך... מזמן לא הייתי כאן והינה הגעתי לשגע לכן (שוב) ת'מוח...
ה הקיפודה מרחובות New member 25/8/04 #7 סלחתי על שאת בורה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif LOL זה קיצור של laughing out loud
B babygrl New member 25/8/04 #6 ../images/Emo87.gif איפה המנהלות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
R Roniii New member 25/8/04 #8 כאןןןןןןן../images/Emo42.gif וקצת יותר שזופה, אחרי בוקר בים (טוב שלא זרקו עליי דג!)
O ODana New member 26/8/04 #11 כאן../images/Emo45.gif גם עלי לא זרקו דג, אבל זרקו מבט . אחד הורס. עשיתי כאילו אני לא שמה עליו, ועכשיו הוא לא יוצא לי מהראש . אוווףףף. מקווה שלא איבדתי אותו לנצח. הוא היה קצת אשטון כזה, אבל עם תלתלי רסטות צרובי שמש.
כאן../images/Emo45.gif גם עלי לא זרקו דג, אבל זרקו מבט . אחד הורס. עשיתי כאילו אני לא שמה עליו, ועכשיו הוא לא יוצא לי מהראש . אוווףףף. מקווה שלא איבדתי אותו לנצח. הוא היה קצת אשטון כזה, אבל עם תלתלי רסטות צרובי שמש.
ש שירלי הפ33ה המתקתקת New member 25/8/04 #9 הלכו לקנות פאלפל../images/Emo21.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif סתם בדיחה שלי עם חברות שלי..... משפט שאפשר לתקוע בכל מצב ששואלים איפה מישהו.....
הלכו לקנות פאלפל../images/Emo21.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif סתם בדיחה שלי עם חברות שלי..... משפט שאפשר לתקוע בכל מצב ששואלים איפה מישהו.....
ש שירלי הפ33ה המתקתקת New member 26/8/04 #17 חחח../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif