אינה ילדה

רחל5

New member
אינה ילדה

בעלה התקשר אלי עכשיו. אני קצת בשוק, חייבת להודות. לא יודעת בדיוק מה לכתוב. שבוע 26 פלוס 5 ימים. ילדה לא מזמן ובעלה לא ידע עדיין לומר לי מה המשקל. הוא טוען שהילדה במצב טוב. היא בטיפול נמרץ. למרות החששות שלא יהיה מקום בפגיה, לא העבירו אותה ללניאדו, וזה כבר תרוץ קטן להתעודד. אולי בהמשך יהיו לי עוד פרטים. אז את האצבעות המוחזקות תעבירו מאינה לילדה.

../images/Emo65.gifאין לי כ"כ מה להגיד

אני מקווה שהכל יהיה בסדר והילדה תרגיש טוב , והפגות תהיה רק פונקציה של משקל. כל מילה נוספת מיותרת. תמסרי לאינה ד"ש חם חם ושתהייה חזקה . האצבעות מוחזקות לילדה הקטנה.

hagit2000

New member
מחזיקים לה אצבעות

תמסרי לה שכולנו איתה. מקווים לחדשיות טובות

אוף!!!!!

כל כך קיויתי שהיא תחווה הפעם לידה רגילה אחרי שבוע 38 . תמסרי לה שאנחנו מחזיקים אצבעות לקטנה. מאחלים לה שתעבור את התקופה הנוראית הזו מהר וללא תקלות. הרבה נשיקות!!!

יש לה שם?

ומשקל? כשתדעו תגידו... אינה, אנחנו איתך. תעברי את זה. נקווה שהכי טוב שאפשר. תזכרי את כל הניסים הקטנים ותאמיני. והכי חשוב- תרגישי טוב מהר. חו"ח שאת תעשי בעיות.!!!!

קרן משם

New member
שיווו איזה צמרמורת קיבלתי עם קריאת

ההודעה. אז קודם כל מזל טוב לאינה ולבעלך וליערה! האצבעות שלי עושות סויטש ומוחזקות כעת לתינוקת! מאחלת שתגדל בפגיה בשקט על אוכל ואהבה בלבד!
מכאן חזק! קרן

ammy

New member
מחזיקה אצבאות לילדה שתהיה בריאה

וחיבוק גדול
לאינה,אפילו שאנחנו לא מכירות.

לאינה

מחזיקה המון המון אצבעות !!! בהחלט הפתעת אותנו ...מקווה שלמרות הכל מצבכם שפיר וישתפר מיום ליום !!

skamah

New member
מזל טוב לאינה

ומחזיקה אצבעות שהתקופה הבאה תעבור בקלות ומהר

745 גרם

זה המשקל של התינוקת. אינה פיתחה שוב לחצי דם גבוהים (בקיצור עוד התקפה של רעלת), היא יולדה ב- 11:45. אינה מרגישה טוב ונראה שעד סוף השבוע כבר תהיה בבית. הפגית יצאה נושמת אך בשל גילה הצעיר היא מונשמת. לופתת אצבע חזק כמו אחותה, ואם זה מרמז על האופי שלה אז היא לוחמת כמו אחותה. לסיכום, נולדה בדיוק 4 שבועות לפני יערה ומאה גרם פחות. שם... בהמשך.

מתפללת לשלומה...

אני בטוחה שהיא פייטרית רצינית. לפחות היא לא IUGR, וזה כבר טוב. תהיו חזקים. כולנו איתכם.

מזל טוב

ברוכים המצטרפים למועדון ה27 שבועות ולמועדון הפעם שניה פגיה . לדעתי הפעם שניה הרבה יותר מורכבת ומפחידה. נכון אמא של בת אל?? לדעת יותר מידי זה לא ממש יתרון בפגיה כי החששות רק מוציאים אותך מהדעת . בפעם הראשונה את רוב הדברים אתה לומד רק אחרי מעשה, וממה נצלת אתה לפעמים אפילו לא יודע. מה גם שבדומה לאינה בפעם השניה היה לי שבוע יותר צעיר ומשקל יותר קטן . אינהל´ה , את לא יכולה לתאר עד כמה ליבי איתך , אבל אני בטוחה שתעברו את זה בגדול!!!!

מחזיקים אצבעות חזק חזק

כן גם מנסיוני להיות עם עוד ילד בפגיה ועם ילד קטן בבית זו התנסות לא קלה בכלל. הלב נקרע מהרצון להיות בו זמנית עם שני הילדים... אבל נראה לי גם שלהכיר מה קורה ולדעת למה לצפות יכול גם להקל עם ההתמודדות. אינה תרגישי טוב, והמון הצלחה ללוחמת הקטנה והאמיצה שלכם! דרך אגב, עצה נפלאה שאני קיבלתי כשמיה נולדה (תומר היה אז בן שנתיים וחצי) היתה לא להסתיר מתומר את האמת. לספר שהתינוקת נולדה קטנה ולכן היא נשארה בבית חולים עד שתגדל, ואמא קצת עצובה כי היא דואגת לה. לי זה עזר כי לא הייתי צריכה יותר להעמיד פנים מול תומר שהכל בסדר. והפלא ופלא, ברגע שלא ניסיתי להעמיד פנים מולו, הצלחתי גם להנות מהזמן שלי עם תומר, ולאסוף כוחות מהשהות איתו לקראת השהות בפגיה ליד מיה ...

מתפרצת לרגע מפורום אחר

עוקבת אחרי אינה והתינוקת בפורומים אחרים ומחזיקה אצבעות לילדה. לגבי לספר ליערה - יש ספר שנקרא "נולדה לי אחות והיא שונה" או משהו ברוח זו, על ילד שנולדה לו אחות שחייבת להשאר בפגיה. לא קראתי אותו בעיון, אבל יתכן ושווה בדיקה. שוב מחזיקה אצבעות ומתפללת.

אני משערת שזה בעלה של אינה כתב את

ההודעה הזו. אז קודם כל מז"ט , עד כמה שאפשר. אני בכלל לא מכירה אתכם ואני כולי נרגשת . בשנייה אחת הצלחתם להחזיר אותי 4 שנים אחורנית , וכשקראתי את המשקל לידה של הילדה התחלתי לבכות. אני מקווה מאוד שתהייה חזקה כמו יערה , ושתצאו משם כמה שיותר מהר עם כמה שפחות סיבוכים ועם כמה שיותר קילוגרמים. תהיו חזקים. " כל שתבקשו לו יהי....."

engel_j

New member
יויווווו........ קודם כל מזל טוב

מחזיק לכם אצבעות שההכול יעבור חלק ובשלום, אז אתם יודעים כבר מה הולך לקרות..... ד"ש, ובהצלחה. ותעדכנו אותנו !!!

מזל טוב

אני לא מכירה את אינה אבל המון מזל טוב ואני מחזיקה לה אצבעות שתעבור את התקופה בשלום. גם אנחנו בוגרי הפגייה של ליס אז אם יש שאלות לאינה או בעלה אני אשמח לעזור.

למעלה