אינהלציה

אינהלציה

ראשית, ברצוני להודות לכם על מגוון התגובות בנושא. אך, נראה שאתם שיתפתם פעולה והסכמתם לעשות אינהלציה תוך כדי גירויים. בתנו מסרבת. צורחת, משתוללת, נעשית אדומה, מנסה לנתק את המכשיר כאילו החומר לא מתאים או לא עושה לה טוב. היא יושבת מול טלוויזיה ואנו משחקים איתה תוך כדי אך היא משתוללת בטירוף שזה פשוט כואב הלב לראות זאת. משהו לא נורמלי.

A n t o n

New member
אתה חייב להבין

שעוד יותר כואב יהיה אם היא לא תעשה אינהלציה! כמה שזה נשמע קשה.... בהתחלה היא ככה אחרי זה תתרגל, כולנו עברנו את זה (למרות שאני אישית תמיד עשיתי את מה שאמרו לי). אם אתה עדין חושב שהבעיה בתרופה תבקשו מהרופא להחליף או ששימו במקום התרופה סליין ותראו מה התגובה שלה.... בהצלחה!

sporTV

New member
רעיון יפה אנטון...

באמת שווה להשקיע את חמש הדקות האלה ולעשות ניסוי בבי"ח לראות מה מפריע לה.

cafesito

New member
קשה לי להאמין שימצאו מה מפריע

כמו שילדים בוכים מהרבה דברים אחרים, הפחד ואי הנוחות מלחיצים ומתסכלים.

LullaBelle

New member
אצלי העניין היה ש...

גדלתי באוקראינה, כלומר, קיבלתי את החינוך הסובייטי. מה זה החינוך הזה? אמרו, "אין כזאת מילה רוצה, יש מילה חייבת". כלומר, אף אחד לא שואל אותי בכלל מה בא לי או לא בא לי, מפריע לא מפריע. אמא אמרה לעשות אינהלציה - לא מתווכחים ולא מצייצים, יושבים לעשות אינהלציה. חינוך די נאצי, כן, אבל הוא היה ממש יעיל באמת בקטע של לעשות אינהלציה ופיזיו. ברור שכשהגעתי לגיל ההתבגרות מרדתי, אבל זה טבעי לחלוטין ולא קשור לכמה הכריחו אותי בילדותי. אני מניחה שאותו דבר היה אצל אנטון, אותו חינוך של "תעשה מה שאמא אומרת ולא תגיד מילה" - פשוט ככה חינכו שם ילדים. תדברו עם הרופא לגבי מה שקורה. תראו אם ממש נחוץ לעשות אינהלציה בשלב זה או שאולי אפשר לדחות את זה בכמה חודשים. אולי כשהילדה תהיה טיפה יותר גדולה, יהיה יותר קל לגרום לה לשתף פעולה. בסך הכל היא לא באמת מבינה מה הולך ושזה טוב לה, היא פשוט חושבת שעושים לה משהו לא נעים ללא סיבה.

למעלה