אינדינגב

הגרופי

New member
גם אותי ואת זוגתי שתחיה

וגם תהיתי כיוון שמגיעים לא מעט משדרני הרדיו אם אנחנו רוצים לחבור כקבוצה (פתוחה) לארוחת הערב נניח, ואח"כ שירים מסביב למדורה וצ'יזבטים עד אור הבוקר, או שכל אחד ייעזב לנפשו ונסתפק במנוד ראש לשלום.

מקווה שגם אותי,

את בן זוגי ואת שותפתו, אם כי המצב די נזיל בימינו, אז אין לדעת. לילי החליטה לוותר למיטב ידיעתי. גרדה ובזי (ואנה?) אמורים גם לבוא. אני בעד לחבור. ובלי שום קשר - המון תודה לנתי, עמרי, דודו ונעמה מס על יום ה'. אין לי כוח לפרט, אבל ממש עזרתם לי, ואתם בטח יודעים למה הכוונה.

lcasei

New member
אין בעד מה ... כפרה..

אגב, גם אני אהיה שם.. לא ברור עדיין אם בהרכב אישי או זוגי. מישהו מגיע עם רכב?

Gerdulin

New member
אני באה עם רכב

אז מי שצריך טרמפ יכול לדבר אתי. הקץ'- נוסעים מירושלים לאיזה חצי שעה לב"ש ואח"כ למצפה גבולות

gilgamesh

New member
אני מציע שנחבור כקבוצה

נשתלט על הבמה ולא ננהל משא ומתן עד שלא ייענו לכל דרישותינו

fugitive

New member
אני אהיה

ואני מגיע עם רכב. אנה לא תבוא. יש לי כנראה הרבה מקום, אז אתם יכולים עדיין ליצור איתי קשר. הקץ' שלי הוא שאני לא אצא מירושלים לפני 14:00 מחר כנראה. אני כנראה ישן בב"ש ביום שישי. אבל אם ארז ידליק אש ויספר צ'יזבטים אולי אני אתחרט. פעילות נוספת מומלצת: אפשר לטייל באיזור מצפה גבולות ולחפש כל מיני מקומות שהייתי בהם כבר השבוע, כמו המקום שבו נתקע הנגמ"ש שלי ביום ראשון בלילה, המקום שבו הסמג"ד שלי הלך לאיבוד עם שיירת כלי רכב אחריו ב-2 בלילה (קצת לפני שהנגמ"ש שלי נתקע), המקום בו פרסתי תאג"ד השבוע, המקום בו החדרתי עירויים השבוע- בקיצור- בשביל שתסבלו כמוני אני מוכן ביום שישי בערב לתמצת לכם את המילואים שלי השבוע.

davecom

New member
בוזי, אתה חייל למופת

אלה לא סודות צבאיים מה שמסרת? בכל אופן טוב שיש מישהו ברדיו שעדיין משרת בצבא.

konformist

New member
אין כאן שום סוד

הנגמ"ש תמיד נתקע, הסמג"ד תמיד הולך לאיבוד והעירויים תמיד מתפספסים. מבט אחד לתוך עיניו הממורמרות של מילואמניק יוכל להעביר את האבסורד שבאימונים האלה גם למי שלא לבש את מדי צבא הכיבוש מימיו.

Gerdulin

New member
הלו הלו, יש גם מילואימניקית

אמנם המילואים הבאים שלי יהיו ככל הנראה בספטמבר 2008 כי מאד מאד מסודרים שם בצה"ל. אבל נא לרשום שאני כנראה לא אוכל לשדר...או שנקמבן איזה לייב מקצין העיר. סגן במיל'

למעלה