אינגריד או תמרה??

veredvered

New member
אינגריד או תמרה??

להיום בערב... ועוד שאלה- תמרה קרובה לעזריאלי מרחק הליכה ברגל?

ברוזונת

New member
בתמרה לא הייתי..

אבל אינגריד חביבה (אנטריקוט מאכזב) מרחק 20 דקות הליכה בערך.. יש קו 63 של דן שמגיע כמעט עד לתמרה..

מיצמיצ69

New member
אפשרי ברגל אבל לא הליכה נעימה

חוצים המון מעברי חצייה, והולכים בדרך לא יפה ולא רומנטית... להערכתי-- הליכה של 10-12 דקות

davemen

New member
בתמרה הייתי השבוע

ביסטרו נחמד ומוקפד, עם אווירה צרפתית משהו. השרות טוב ואדיב, אם כי טיפה "מתנשא" (לשאלה, הטפשית בדיאבד כי אין להם בר, האם יש להם קוקטיילים, קבלתי תשובה צוננת משהו "פה אין קוקטיילים", משהו בסגנון הקטע מארץ נהדרת על זה שנכנס לארומה ומבקש נס
) לראשונות: מרק כרובית נחמד - שבתוכו חתיכת בייקון טעימה אך לא ממש שייכת סינטה כבושה מצוינת - ששלט בה טעם של גרעיני כוסברה - מאד נהנתי לעיקריות: פילה בס על פירה בטטות - לא חסיד של דג, אבל ממול אמרו שהיה טעים מאד. אני טעמתי והופתעתי מחוסר הטעם ה"דגי" - בהחלט פלוס בעיני
שיפודי פילה לבן ובזיליקום על מצע פירה - מנה בשרית גדולה ונחמדה, אך לא מפילה. היה חסר משו, אם כי לא מזהה בדיוק מה. הארוחה לוותה בלחם טעים, ושתי כוסות של יין הבית (לא זוכר מהו, אבל היה טוב) סה"כ 240 לפני שרות. לא מרגש, אך בהחלט אופציה נחמדה.

veredvered

New member
צריך להזמין מקומות בתמרה?

(אנחנו זוג) עדיפות לשבת במקום מסויים??

davemen

New member
רצוי,

המקום די קטן. לא נראה שיש חשיבות גדולה למיקום.

S i g u r R o s

New member
../images/Emo88.gif

תמרה מיועדת לארוחה נינוחה,רגועה,א-לה רומנטית באווירה מסעדתית.האוכל ,לטעמי, מצויין. אינגריד היא מקום יותר תוסס,צעיר ומומלצת במיוחד על הבר. האוכל נחמד מאד. יותר באווירה של נישנוש פלוס.

ריקילאב

New member
האוכל בתמרה הרבה יותר טוב

האווירה אחרת - כאן אני מסכימה עם שיגורוס לגבי האווירה הכל תלוי כמובן במה מחפשים

veredvered

New member
אז היינו בתמרה

הזמנו שולחן מראש אמרו לי שהוא מתחת לנברשת נרות (פמוט עם 5 נרות לא נקרא אצלי נברשת, מה גם שהוא היה על מן דלפק לצד השולחן אבל בקטנה) המלצרית הייתה חביבה וטרחה לשאול איך שלקחנו את הביס הראשון עם טעים לנו ואם הכל בסדר.. האוכל היה נפלא. לראשונות הזמנו את מנת הפטריות בשמנת שהומלצה פה רבות ופטה כבד לבחור.. המנות לוו בחמאה ולחם הבית שהיה חתוך מראש למשולשים (לא הצלחתי להחליט אם זה רעיון טוב או מעצבן), על המנות עצמן היו טוסטונים (אצלי היה רק אחד אבל גם ככה לא הבנתי איך הוא קשור). לעיקריות הזמנו פילה בקר על מצע פירה עם יין אדום וחומץ בלסמי, הרוטב לא היה כבד והוסיף המון למנה לדעתי, הבחור הלך על מנת הספיישל שכללה:פילה בקר, כבד אווז ובייקון על פירה ברוטב יין אדום ובלסמי, קולות הנאה נשמעו ממול השולחן
קיבלנו את התפריט שוב כדי לבחור קינוח תוך כדי רשימת הקינוחים החסרה, המון דברים, בסיסיים לדעתי, היו חסרים.. למשל עוגת שוקולד חמה, גלידת וניל, קרם ברולה, הטרפלסים שהומלצו כאן.. התבאסנו וויתרנו על הקינוח (הלכנו לגלידריה ליד)
למלצרית שדאגה לנקות את השולחן אחרי כל מנה וערכה מחדש כולל מפיות שאפילו לא שומשו
למלצרית שהתעניינה אם טעים לנו
על הקינוחים החסרים המנות העיקריות די קטנות אבל הם עושים שכלול מחיר של עוד מנה אז מבחינת מחיר זה מתאזן, לא מבחינת כמות. ממליצה למחפשי האווירה הרומנטית (נרות על השולחנות, תאורה חלשה, ומוזיקה שקטה ברקע) 270 ש"ח כולל שתי בירות (מנות ראשונות נכללות במחיר העיקרית)

meravbr

New member
נשמע שההמלצה הצליחה,

אבל ממש
לתמרה על הקינוחים - מה זה שקינוחים SO בסיסיים חסרים? לא לעניין בכלל
לאיזה גלידריה הלכתם? ברח' הארבעה?

veredvered

New member
קצת אחרי מתוקה..

זה היה ממש מול העצרת למען 88FM כבר טעמתי גלידות הרבה יותר טובות ולדעתי, אם קינוחים כאלה בסיסיים חסרים כמו שהמלצרית טרחה בהתחלה לעדכן מה יש ומה אין, יכלה לעדכן גם על זה.. או לפחות בטלפון כשהזמנתי מקום להתנצל מראש.. (הזמנתי מקום בסה"כ שעתיים לפני) האוכל היה מדהים אבל הסוף היה מבאס.. מזל שאח"כ הלכנו להופעה של ארכדי דוכין, זה השכיח הכל

כוכה

New member
צהריים עסקית היום בתמרה

ץשינו את הקונספציה של צהריים עסקית שהייתה מורכבת ממנה ראשונה, עיקרית וקינוח בכמה דרגות מחיר. הקונספציה היום שכל מנה מתומחרת אך זול יותר מאשר בערב. היינו שניים: על השולחן - לחם תאנים וחמאה מצויין. לקחנו שתי ראשונות: את הפטריות לעיל - טעים מאד, וסלט עם פרמזן ואגוזים - נחמד מאד. עיקרית אחת: פילה דג בס על פירה בטטה. מנה לא גדולה אמנם אך פשוט פנטסטית. קינוח אחד : גם לנו נאמר שאין זה ואין זה לאחר שבחרנו ולא לפני כן
אבל פאי תפוחי עץ פריך, חמים וטעים על רוטב וניל וכדור גלידה - היה סביר לגמרי. שילמנו סה"כ 108 ש"ח ויש לזכור שהדג נחשב למנה יקרה. נשוב גם נחזור.

ננה f

New member
אני הבנתי בבירור טלפוני ש...

מהיום הקונספט של התמחור(בלבד) השתנה. במקום עיסקיות עכשיו יש תפריט מוזל . כשאמרתי : מהההה??? הבחור (ניר??) הוסיף גם במהירות, שהמחיר אכן זול, אולי חצי מחיר מאשר בערב, אך הרעיון הוא שאין צורך להצמד לתפריט מובנה מראש אלא להרכיב בזול תפריט אישי, לפי בחירה.

למעלה