אין

yeahod

New member
אין

ממנים פרנס על הציבור אלא אם קופה של כתמים תלויה לו מאחורי גבו..סוף ציתות במה עסקינן? שנו ותהו חכמים (חכמי האופניים כמובן.) מה לכתמים ולאופניים בכלל? מעשה שהיה כך היה.. בשיחה עם אדם חכם אחד שלא אזכיר את שמו..קוננתי על "מר גורלי".. בגיל 51 גיל שבו אנשים מיושבים בדעתם..יושבים בעיקר. אני לא מפסיק לחשוב לחלום אופניים.(.גם לרכב מעט) מהיכן הגן הדפוק הזה תהיתי בקול .ואז ענה האיש.. זה עניין של כתמים.. הכתמה כמו אצל בע"ח.. הרך הנולד סופג הרגלים מהוריו בעלי המקור או הלסת..וזהו הוא" מוכתם" אבוי לו לארנב כי יקלע ויתרועע על להקת תרנגולים בינקותו..הוא עשוי לדדות לקרקר בתרועה בשעות בוקר מוקדמות כגבר זקוף כרבולת "רחמנא ליצלן".. ככה זה אצלנו חוויות בגיל הרך נחרטות בזכרון ונצרבות להם ואין תקנה ממש כך.. החויה הראשונה שלי . אבא מושיב אותי על האופניים..דוחף וצא לדרך.ואני מבועת משותק רוכב לעבר גדר התיל שבצידי השביל..נמרח על הגדר נחתך עד זוב דם ולא מעט דמעות..ששש אבי הרחום הקשוב בד"כ מתקרב ו..אני מצפה לחיבוק למילה טובה.כלום.. עלה על האופניים וזוז.. בלי רחמים בכלל החזרתי לו בחזרה כמה שנים מאוחר יותר..רכיבה לבאר שבע מאחר מהישובים בדרום כביש צר ללא שוליים 30 ק"מ בסך הכל נראה כמו נצח הגעתי לעיר הגדולה מסוייט כואב כמו אישה יולדת..התחלתי לכן סיימתי ככה כי הייתי חייב. כולה ילד בלי הכנה בלי כלום. לא יכלתי לחזור בשעות הדימדומים נמרחתי על אחד הספסלים בגן בכניסה לעיר ואז שוטרים אספו אותי.. ברור הם העמידו את כל משטרת הנגב על הרגליים..ילד מטורף ברח מהבית על אופניים (מעוקלי כידון) וככה נצרבתי לצמיתות מאז כל רכיבה מחזירה אותי לילד לחופש לאושר בעיניים גם לכם יש לכם כתמים..?? ספרו

yeahod

New member
צודק

בם ועם הארץ שכמוני הלכה לה תאוריית הכתמים בעסה אמיתית

חניתס

New member
כשהכרתי את בעלי

בס"ד חברים שלו אמרו לי: ,מה את יוצאת עם אחד כזה? הוא לא "שפוי"! לשאלתי מדוע? הם ענו לי: "הוא רוכב על אופניים מבתים לקרית גת" זה לא נורמאלי
בסוף אני נדבקתי בחידק..... והחזרתי אותו לשריטה

למעלה