אין......... טוב החלפתי כינוי ההיתי תותי 14 עכשיו אני סתווי1
1 1סתווי New member 12/3/05 #1 אין../images/Emo32.gif......... טוב החלפתי כינוי ההיתי תותי 14 עכשיו אני סתווי1
ר רעותי המתוקה New member 12/3/05 #3 אנשים חזרתיייייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif התגעגעתם אלייייייייייי חחחחחח אז ברוכה השבה לייייייייייי אני התגעגעתי לכולכםםםםםם אנשים תוסיפו אותי למסנג'ר: [email protected] אין לי אף אחת ממכםם כאילו כמעט..
אנשים חזרתיייייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif התגעגעתם אלייייייייייי חחחחחח אז ברוכה השבה לייייייייייי אני התגעגעתי לכולכםםםםםם אנשים תוסיפו אותי למסנג'ר: [email protected] אין לי אף אחת ממכםם כאילו כמעט..
ב בר2י New member 12/3/05 #4 רעותי..גם את לא היית פה??? חח גם אני נטשתי...מלא זמן לא נכנסתי.. אז וולקאם באק לשתינו.. לאב יו בובהה
ב בר2י New member 12/3/05 #11 לא..אני לא מסתדרת עם הפורום שם חח נרשמתי לשם מזמן..קראתי לעצמי ברבי..כמו פה אבל הפורום שם מסובך לי מידי..אז אני מעדיפה להישאר פה..בתפוז
לא..אני לא מסתדרת עם הפורום שם חח נרשמתי לשם מזמן..קראתי לעצמי ברבי..כמו פה אבל הפורום שם מסובך לי מידי..אז אני מעדיפה להישאר פה..בתפוז
B bratz girl New member 13/3/05 #15 אמ.. גם לי בהתחלה היה מסובך... אבל לאט לאט תיתרגלי...אני בטוחה! תנסי