אין תקווה

Aish

New member
אין תקווה

אני נער בן 18.5, חזרתי בשאלה לפני כשנה. לפני חזרתי בשאלה גרתי בבני ברק והייתי בן למשפחה חרדית למהדרין. בבחירות הבאות אני מתכוון להצביע שינוי, אך עם זאת, אני יודע שהמאבק על המדינה הזאת כבר הסתיים, שרשרת טעויות שעשו קברניטי המדינה מראשית דרכה הובילו לכך שכיום ישראל עומדת בפני איום דמוגרפי כפול- חרדי וערבי, אני מאמין שלאיום הדמוגרפי הערבי יש פיתרון(כמובן שלא באמצעות טרנפר או גרוע מכך...) אך האיום הדמוגרפי החרדי אינו בר פיתרון מעשי ולך אני מאמין שבעוד כ-20 שנים מדינת ישראל תקרוס (כלכלית וחברתית) כפועל יוצא מהתרבותם המואצת של חרדים. אינני גזען, ולא אנטי-חרדי, פשוט ריאליסט. אני לפני שירות צבאי ושואל, מה הטעם?

gershon17

New member
בר פתרון

בטל את קצבאות הילדים לגמרי (ובמקום זאת העבר את הכסף למערכת החינוך למימון יום לימודים ארוך, ארוחות חמות וספרים - הדברים שמעיקים הכי הרבה על הורים מיעוטי יכולת), ושב וראה איך הילודה במגזר החרדי חוזרת למימדים טבעיים, כמו שהיתה לפני קצבאות הילדים המופרכות.

טוען רב

New member
אתה צודק

במידה רבה, אין טעם. טרנספר לא יהיה כאן וגם לא הפרדת הדת והלאום, והסוף ידוע. אבל יש משהו מעבר לחשיבה ביקורתית, ובשל כך לא ננטוש את הספינה הטובעת.

למעלה