אין תמונות ??? אז... אני "אשויץ" בעצמי
S shira^ New member 5/9/01 #3 היא פשוט מהממת = ../images/Emo57.gif אקזוטית-יפיפיה-מקסימה-וחמודה... יש לך על מה "להשוויץ"
א אורנה ב. New member 5/9/01 #8 טפו טפו טפו מיכל, אפילו פולניה כמוך לא צריכה לדאוג לילדה כל כך מהממת.
ע עינתפ New member 5/9/01 #9 מיכל, היא פשוט מהממת מתוקה כמו ../images/Emo74.gif אולי אפשר לתת לה עם מספר כששי יגדל..... אפשר לשדך. דווקא נראה טוב, שני ילדים מקסימים מכיוונים שונים. עינת
מיכל, היא פשוט מהממת מתוקה כמו ../images/Emo74.gif אולי אפשר לתת לה עם מספר כששי יגדל..... אפשר לשדך. דווקא נראה טוב, שני ילדים מקסימים מכיוונים שונים. עינת
י י.ש. New member 6/9/01 #12 Beautiful Young Lady I have to upload more photos to the net. This one was taken a yaer and half years ago.
Beautiful Young Lady I have to upload more photos to the net. This one was taken a yaer and half years ago.
S shira^ New member 6/9/01 #13 אבא ובן --- כל כך מרגש !!! בחור כארז -מקסים - וגדוללל יופי של תמונה נורא מרגש !!!
מ מיכל@ל New member 6/9/01 #18 אני לא מצליחה לצרף תמונות... לכן הכנסתי תמונה של מאיה לדף של אתר אחר וכו,מלאן עבודה ברגע שאני אפתור את הבעיה,אני אכניס
אני לא מצליחה לצרף תמונות... לכן הכנסתי תמונה של מאיה לדף של אתר אחר וכו,מלאן עבודה ברגע שאני אפתור את הבעיה,אני אכניס