אין תכלית.....

אין תכלית.....

אין תכלית לעולם , כשידוע...... אין תכלית כשכואב. עכשיו האכזבה היכתה בי חזק , היא הייתה ברורה ומדוייקת. יש לי מועקה גדולה בחזה , אני בקושי נושמת... כרגע אני מרגישה בודדה , שוב זולגת דמעה. מנסה בכל דרך להתגבר , מחייכת , צוחקת , אך נשימתי עדיין כבדה... אף אחד לא שם לב , לא מרגיש , רק הלב סופג וסופג אין תכלית לעולם כשידוע , אין תכלית , שוב הדמעות מתפרצות על פניי. אין תכלית לעולם כשכואב אין תכלית לעולם , כשהלב לא אוהב!!!!! האכזבה הקטנה שלי.....

חשבתי

חשבתי שאתה האחד..... שאתה אמין , אמיתי ואוהב..... לא היה לי שום ספקות כשדיברתי עלייך , שום ספקות שדמיינתי אותך. חשבתי שאתה היחיד שיכול לגרום לי , שאתה היחיד שבאמת ועל בטוח .... טעיתי . אני מנסה להתחבר להסתכל על אחרים , אבל מקנן בי ספק , כבר לא בטוחה , חשדנית כזאת בצורה מוזרה , כבר לא רואה אף אחד אחר , לא יכולה לראות אחד אחר , לא רוצה אחד אחר....

-התגובות- שלך.. לסיטואציות..

זהות! את לא משנה כלום.. כל הזמן חוזרת להיות מסכנה. אני אומר לך את זה הכי ישר שיש, לנער אותך קצת.. נסי להקשיב, ולא להיפגע לשם שינוי.. ואולי תעשי החלטה היום לעשות שינוי! דברים.. קורים! לכולם. רק כל אחד מגיב לדברים בדרך אחרת.. לפי בחירתו. את בוחרת ברחמים עצמיים, בלהיות מסכנה, חסרת מזל, שעשו לה.. פגעו בבה.. נטשו אותה.. או במילה אחת - קורבן. זה החיים שאת רוצה? או שאת הולכת לעשות איזה שינוי עם עצמך?

טוב אז ככה

חמוד שלי אני חושבת שאתה ממש לא מכיר אותי , אם היית מכיר אותי היית יודע ששום דבר לא שובר אותי והיית יודע שאני מרשה לעצמי לפעמיים להיות עצובה כדיי להפוך שוב לחדשה........ אני בן אדם שקם מהר מנפילות לא משנה כמה עמוק נפלתי ואני לא חושבת שהחיים מתאכזרים אליי אלא ואני מדגישה , אלא רק מלמדים אותי . אני יוצרת ת'גורל של עצמי . אל תחשוב שאני כזאת על סמך כמה הודעות... פשוט הכתיבה בפורום מוציאה ממני דברים ש/לא ניתן לראות בחיי היום שלי. וכן יש דברים שקרו לי רק בגלל שאני הייתי אחראית למצב , זה לא תמיד בגלל הגורל. שלא תחשוב שאני תוקפת , רק מנסה להעביר משהו...

אני רואה שיש לך את התשובות

ובמקום למצוא רעיונות חדשים את מנסה להצדיק את דרכך הישנה, ולשכנע אותי, כאילו שאני משנה משהו בחיים שלך.. אז שיהיה בהצלחה.

לא מנסה לשכנע

אני באמת החלטתי לעשות שינוי קל בגישה שלי עם בנים עשיתי טעויות ואני לומדת מהם ולא אני לא מנסה לשכנע אותך.......!!!!!!!!!!! ואגב הטעויות שלי היו בגלל חוסר הידע שלי.

למעלה