אין שרשור AR410 הפעם?

laker000

New member
אז אני אתחיל... ../images/Emo58.gif

היה פרק חביב...למרות שהיה צפוי שאף אחד לא יעוף אפילו שלא ראיתי אף עונה חוץ מזאת..אני היחיד שהתחלתי ממש לחבב את דייויד וג'ף? the goats..חח...למרות שאין לי מושג מי זה מי..ג'ון וקלי כרגיל מעצבנים, ואני מחכה בקוצר רוח להעפתם מהמירוץ. ולסיכום, תמיד אתם עושים הימורים מי יקח ומי יעוף וכל זה ולדעתי זה טפשי כי ממש אי אפשר לדעת, אבל הנה, גם אני אעשה: לוקחים- דיוויד וג'ף עפים בפרק הבא- ג'ון וקלי (רק בגלל שהם מעצבנים) אהוב- ג'ון ואל

Eskorbuto

New member
הפרק..../images/Emo58.gif

קודם כל היה פרק ממש טוב..אחד החביבים עליי מכל העונה.. גם לי זה היה די ברור שאף אחד לא יעוף (למרות שראיתי את כל העונות של א"ר..חח) ואני ממש חולקת על דעתך..אני ממש לא אוהבת את דיוויד וג'ף..ראית איזה מניאקים הם כמעט רצו לעזוב עם המונית המשותפת שלהם עם הליצנים..גם כן.. וג'ון וקלי ממש אחלה..אני ממש אוהבת אותם..אבל אין על רייקן וצ'יפ..בעיקרון לא יפריע לי ששלושת הקבוצות האלה יזכו חוץ מדיויד וג'ף כמובן..אבל הכי רוצה רייקן וצ'יפ אח"כ ג'ון וקלי אח"כ אל וג'ון.. בתקווה שדיוויד וג'ף יעופו פרק הבא..

laker000

New member
למה????? ../images/Emo58.gif

למה את שונאת את דיוויד וג'ף ואוהבת את קלי וג'ון?! להיפך! דווקא קלי וג'ון ורייקן וצ'יפ ניסו לדפוק כל הזמן את כולם. רייקן וצ'יפ ביקשו לפני שני פרקים מדיוויד וג'ף לחכות להם לפני הפיט סטופ, והם חיכו! ואז בפרק הזה כשהם עמדו בדלפק של השדה תעופה רייקן לחש לו "אל תגיד להם כלום"..והיה את זה שהוא סגר את הדלת למילי וצ'אק בפרצוף. שלא לדבר על זה שקלי וג'ון יורדים על כל שאר המשתתפים, ועוד על הנחמדים שבהם..חוץ מזה בקשר למה שאמרת, דיוויד וג'ף הפסידו זמן בזה שהם עצרו וחיכו למונית שתגיע לקחת את ג'ון ואל! אבל...איך שאת רוצה...

LOVEtheMcMAHONS

New member
אני עם ESKOBURTO../images/Emo58.gif

חוץ מדייויד וג'ף אני מוכן שכולם ינצחו, עם עדיפות לליצנים. פרק חביב ביותר. אני לא סובל את העיזים דיוויד וג'ף. סתם צמד שחצנים. אני מעדיף אפילו שרייקן וצ'יפ ייזכו. אחלה של רוד בלוק הקטע עם המיים הקפואים. מחזיר אותי אחורה לאלסקה ולעונה ה-1. קלי ממש מתוקה, ובפרקים האחרונים מראה שוב ושוב שהיא החוליה החזקה בצמד הזה... אם הם יינצחו זה היה בעיקר בזכותה. פרק הבא נראה להיט לפני הקדימונים. יאללה שיהיה כבר יום שישי...

amitooshacham

New member
מסכים במאה אחוז../images/Emo58.gif

אם דייויד וג'ף ינצחו זה יהרוס את העונה. אני הכי רוצה שהליצנים ינצחו, אחריהם קלי וג'ון, אחריהם רייכן וצ'יפ. אהוב: ג'ון ואל/קלי וג'ון מנצח: ג'ון ואל עף בפרק הבא: רייכן וצ'יפ

benho

New member
דעתי על הישרדות 5

ראיתי פעם את הישרדות 1 ו 2 והיה אחלה. שבוע שעבר התחיל ב AXN הישרדות 4 והיה ממש מעולה. אבל הישרדות 5 זה ממש אבל ממש משעמם. אנשים מבוגרים ומרדימים.

Boran

New member
מסכים עם ג'סי ועמית ../images/Emo58.gif

ג'ון וקלי ענקים, מת עליהם. טוב, פחות על ג'ון הרבה יותר על קלי. הליצנים גם אחלה. זה היה ברור שהפרק לא יהיה פרק העפה, וכזה באסה כי אני כבר מת שהעיזים יעופו. הם כמו ניק בהישרדות 2- אף אחד לא שומע מהם, לא שם עליהם, הם סתם מונעים מקבוצות אחרות לנצח.

g.o

New member
../images/Emo58.gif

ג'ון בתחתונים
. ואני ממש מסכימה עם עמית וכולם - הם מונעים מהקבוצות האהובות עלינו מלנצח!

g.o

New member
אהה עוד משו../images/Emo58.gif

המפיקים של א"ר מארגנים משימות בהתאם למשתתפים? כי מחשבה עלתה לי בראש - נגיד אם זוג הראשון, השמנמנים, עדיין היו איך הם היו עושים את התחרות של שחיה במים? וגם מילמול וצ'ק - למה יש אסטמה ולו יש קלסטרופוביה.... גם תיהיה להם בעיה במשימה.

laker000

New member
למה אתה כל כך שונאים את ../images/Emo58.gif

דיוויד וג'ף? מה הם עשו לכם?

Boran

New member
זה העניין. הם לא עושים כלום.

פרופיל יותר נמוך מדשא, לא עושים שום דבר מעניין, ודוחקים את רגלי הקבוצות שאנחנו באמת אוהבים

laker000

New member
מה הכוונה

פרופיל נמוך? זה לא הישרדות? הם לא עושים יותר מדי רעש כי הם משחקים את המשחק...

g.o

New member
פשוט לא מגיע להם לזכות

בגלל שהם לא לקחו סיכונים או משו, ואפילו זכור לי מספר פעמיים שהם הלכו אחרי קבוצות אחרות .

Gal6

New member
די ל"טיזרים" האלה!

אין שמות אז זה לא ספוילר?? די!

Boran

New member
ממ ת'אמת

זה די אפור פה תראה, דבר ראשון אתה יודע שזה שירשור על אמיזינג רייס 4, ואם אתה לא רואה, למה הודעות של השירשור מעניינות אותך? (אני לא שואל בעוקצנות או משו, אני באמת מעוניין לדעת) דבר שני, כן, אין שמות אז טכנית זה לא ספוילר. זה כמו שאני אגיד "אני שמח שמי שעף בפרק עף" זה לא ממש ספוילר, כי זה די ברור שמישהו יעוף (אני מתכוון לסיבובים שבהם יש העפה כמובן) אם אני אומר "הם לא משחקים טוב לדעתי" זה בכלל לא ספוילר, בגלל שזה לא מגלה לך שום דבר, רק שיש זוג שלדעתי לא משחק טוב, וכזה דבר יש לכל אחד בכל שלב של כל סידרה. (חוץ מבי.בי. 3
)

Gal6

New member
תשמע,

לא מזיז לי בשרשור הזה אבל עושים את זה הרבה ולמי שכן רואה אבל לא הספיק את הפרק הזה זה כן ספוילר. אתה בעצמך גילית לי את סיום העונה השישית שכתבת בכותרת כמה אחוזים קיבל מקום שני באהדה של הקהל וזה היה הורס לי לגמרי אם הבחירה לא הייתה צפויה מאד. אז מה אכפת לשים אייקון קטן?

gah

New member
אמנם

זה לא ספויילר -כזה- רציני, זה די כן הורס... לדוגמא, אני כרגע בפרק השמיני של אמייזניג רייס 4 ומתוך המעט זוגות שנשארו יש כמה שבאמת לא היו כל כך טובים, אז אני כבר יכול לסמן פחות או יותר למי התכוונת, שוב, זה לא הורס יותר מדי...

gah

New member
../images/Emo58.gif

אני למען האמת למרות שראיתי את כל העונות הקודמות הייתי בטוח שהעיזים יעופו כי לכל עונה יש 11 פרקים וזה היה הפרק העשירי, אבל עכשיו אני נזכר שבעצם לא היה עדיין פרק כפול. אני לא יודע מה איתכם אבל אני אוהב את כולם, יותר נכון, לא שונא אף אחד. יש לי הרגשה שרייקן וצ'יפ יקחו אבל תאכלס אני מעדיף יותר את קלי וג'ון וג'ון ואל. אני יודע שכולם פה התלהבו מאוד מהעונה השלישית אבל לפי דעתי העונה הזאת לא נופלת מהשלישית, לפחות בשלביה האחרונים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
לגבי הוויכוח הזה של מה ספוילר

מפורומים אחרים שאני משתתף בהם, ברגע שההודעה הראשונה מסומנת בספויילר והכותרת מצביעה בפירוש על מה הספויילר, נגיד - המירוץ למיליון 4 - פרק 10
, אזי כל שאר ההודעות בשרשור אינן מחוייבות בסימון הספויילר, מאחר וידוע כי הן מתייחסות לאותה הודעה ראשונה. ככה אף אחד לא יכול לבוא בטענות כי דין כל השרשור כדין ההודעה הראשונה. וכמובן מקפידים שהכותרות לא יכילו ספויילרים בעצמם. מי שרוצה שההודעה שלו ייקראו גם כאלה שמפחדים מספויילרים יכול לציין בכותרת - לא מכיל ספויילר. תחשבו על זה אולי בתור פיתרון לגבול האפור הזה שנחצה מספר פעמים בזמן האחרון לגבי שרשורים שונים.

למעלה