אין שמירה בישוב

O72112

New member
אין שמירה בישוב

זה עתה חזרתי לקדימה. נכנסתי בער המערבי בשעה 01:00 המחסומים מורמים > ביתן השמור חשוך ועזוב. לא היתה שמירה כלל. שתדעו!

naamas7

New member
לא! אבל אולי גם נפסיק לשלם!

גם אנחנו חזרנו בשבוע שעבר בסביבות 23:30 ולא היתה שמירה! חשבנו - אולי השומר מאחר? אבל כנראה שה משהו אחר! האם מישהו יכול לבדוק עם הקב"ט של המועצה מה קורה?

א ר י י ה

New member
אין שום ערך לשמירה ובכלל אני מתקשה להבין

עבור מה בדיוק אני משלמת........במקרה הכי טוב (אם אמנם היו רושמים כמו בהתחלה את מספרי הרכבים היוצאים) אולי ורק אולי הייתי יודעת באיזו שעה ריכבי נגנב.......(וזאת אם לא היו מעבירים את ריכבי לקצה אחר של היישוב ויוצאים עימו בבוקר יום המחרת לאחר פתיחת השערים וזחילת ה"שומרים" למיטתם........) טימטום כזה באמת קשה למצוא......... יש תוכנית ביטחון, לא הגיע הזמן שמישהו מפרנסי הישוב יפרוס אותה בפנינו ואם היא גם טובה יפעיל אותה????????

Master Stav

New member
יודעים

הבעיה היא שכל אלו שהבטיחו לא מקיימים ברשימה של מנדי יש את יורם רובנפלד מיוזמי ובודקי נושא השמירה כמי שסיעתו יושבת בקואליציה ומספר 2 שלהם הינו יו"ר הועדה אני מציע לדרוש מהם את התשובות !!!

amitrom

New member
../images/Emo31.gif - סתם התלהמות!

תברר ורק אז במידת הצורך תתקוף - יש לך את הנייד של יוסי ברקן ברר איתו מה נעשה - יכול להיות שתופתע...

Master Stav

New member
יסלח לי כבודו ../images/Emo178.gif

שכנראה סובל מבעיות רצינות בתחום הבנת הנקרא כול שאמרתי הוא שמר רובנפלד אותו אני מכיר ומוקיר מאד הינו בין יוזמי תכנית הביטחון שבעיני צריכים ליישם כמו כן מספר 2 ברשימת מנהיגות מנצחת מר יוסי ברקן הינו מי שקיבל את ראשות הועדה אי לכך לטעמי לפחות הינו הכתובת לקבלת התשובות לנושאים האלו גם אם התשובות הם רק נכנסתי לתפקיד אני לומד את הנושא ואתן תשובות בימים/שבועות/חודשים הקרובים . לצורך הגילוי הנאות אין בהודעתי ולו שמץ של ציניות . בתיקווה שהתרגום בגוף הסרט עזר לכבודו להבין והוא יועיל בטובו להודות שלפעמים ההתלהמות הינה כולה שלו . בברכת יום טוב והבנות בקריאה של שירשורים להבא .

טל ארז1

New member
מה לא ברור

עמית לקח צד ברור וחבל על הזמן, "חבל לבלבל אותו עם עובדות " . בכל מצב ה"צד " שלו צודק. חבל חשבתי שהגיון הוא מנת חלקו , ולא כך.

pyahjm2

New member
ברור כשמש

שחברת השמירה זה הבזבוז הכי גדול ומסחטת הכספים הכי טובה למועצה הרי לא יכול להיות שבגבייה כזו ובסכומים כאלה יש לנו חברה כזו נחשלת ותוצאות כאלה עגומות מי צריך בכלל שמירה רק מי שחושב להשקיט את מצפונו צאו לשמור לבד וראו מה פלא אלי הבייתה הם לא מתקרבים ולמה נכון כי הם יודעים במיפוי שלהם היכן גרים המשוגעים והמסוכנים ראו מה פלא 13 שנים בצורן אף פריצה ולמה ? אז מי בכלל צריך חברות וסיירים ושאר שטויות בשביל מה ?

Master Stav

New member
בוא והער את עינינו על מה מדובר

כיצד אתה שומר על ביתך ואיפה משיגים שלט משוגע

pyahjm2

New member
לא ברור

יש בצורן כמה אנשים שמסתובבים כבר שנים בלילות הם בקשר טלפוני רצוף כול לילה בעיקר באזור מהדולב מזרחה וככה בערך פעם ב,,,,, הם מוקפצים מסיירים וכבר כמה פעמים רדפו אחרי הגנבים בזמן שהשומר ישן בלילה

Master Stav

New member
v לויג'לנטה .....

יודע מה , אם יש כאלו שרוצים להצטרף ? מה עושים איך ?

kirschi

New member
עבור מי ההודעה?

עבור השודדים? הם יודעים שגם כשיש שמירה זה לא ממש משנה. עבור התושבים? אנחנו גם יודעים שלשמירה אין משמעות אמיתית? עבור המועצה? נו טוב, שלוש שנים יושבת תכנית האבטחה ושום דבר עוד לא קרה, אז למה שעכשיו יקרה משהו אהה! אולי עבור השומרים. שומרים יקרים! חברת האבטחה! נא לא לאחר להגיע לעמדות השמירה. זה מעצבן אותנו שאנחנו צריכים לשלם כסף עבור שירות בלתי יעיל, ומעצבן אותנו שבעתיים שאתם לא מגיעים לעבודה הלא-כל-כך משמעותית שאתם מבצעים. להבא, נא להגיע לעבודה בזמן. בתודה, אילן, בשם תושבי היישוב (לפחות אלו שלא מרוצים מרמת האבטחה)

pyahjm2

New member
בכיין

במקום לתלות את האשמה במועצה ותוכניות אבטחה צא בלילות ועשה סיירות שיראו את התושבים ערים ולא סגורים בבונקרים שלהם מפחד תזום ואל פחד הלילה בין שתיים לשלוש ומחר בין שלוש לארבע הם יבינו את המסר ולא יתקרבו אליך אל תדליק אור שב בחצר בשקט תקשיב וברגע שתבין שהם שם רק אז תן צעקה או תדליק אור תתגלה הם כבר ינתקו מגע

kirschi

New member
לא ירדת לסוף דעתי

התגובה היתה הערה צינית ביותר על התשלום שאנו משלמים כל חודש עבור "עבודות יזומות" לשומרים. תשלום, שככל הנראה אין בו תועלת, לבד מלהוריד את אחוזי האבטלה, ולנפח את חשבון הבנק של חברות השמירה. אילן

pyahjm2

New member
ברור שמיותר

מתנצל לא הבנתי אבל כמו שאתה צודק בכך אני טוען שאסור לתת הנחות בארנונה לאף אחד צריך לעשות שכלול כלל ישובי ובמקום הנחות להוריד לכולם את אחוז היחס של ההנחות כך שכולם יהנו ממשהו שלא צודק לתיתו לאחד או לשניים הרי אלה שמקבלים הנחות מהמדינה יקבלו הלאה ואלה שהפכו ליקירי המחלקה להנחות ישלמו את חובם לחברה כחוק אבל כול הישוב יהנה שווה בשווה

למעלה