אין שם

בו2ית

New member
אין שם

שלום, אני בחודש תשיעי, עם בן בבטן. יש לי 2 ילדים בבית שעל שמותיהם החלטתי עוד כשהיו בבטן. עכשיו אין לי שמץ איך לקרא לתינוק שיבוא בעזרת השם, אין לי אפילו אופציות. מלחיץ אותי שיהיה לי רק שבוע להחליט על שם. האם אפשר לקבל רעיונות/המלצות לשמות על פי השמות שלנו כהורים ?

DEXUI

New member
סוד האותיות

היי, ראשית לא כדאי לבחור שמות לתינוקות טרם לדתם או אפילו לחשוב בקול דהיינו לדבר על כך , ע"פ הקבלה ישנה משמעות עמוקה וגדולה לשם האדם , שם האדם - נשמת האדם . לילה לפני ברית המילה , _(או ערב שבת בבת ) בני הזוג מקבלים רוחניות גבוהה ממעל שעוזרת ומסייעת להם בבחירת השם , את השם שנבחר אסור בתכלית האיסור לספר עד רגע הברית ( מחשש לסיטרא אחרא ) . לכן שיהיה לך בשעה טובה ובבריאות תהליך הלידה אם תרצי להתייעץ לגבי שמות מומלצים צרי עמי קשר באמייל - [email protected] שמחתי לעזור יצחק הכהן - סוד האותיות בשם האדם והנשמה

בו2ית

New member
לא ידעתי שאסור לדבר על השם לפני הברית

ידעתי שאסור לומר אותו לאנשים ו/או לקרא לילד בשם לפני הברית. אבל חשבתי שמותר לחשוב על אופציות.. ערב לפני הברית זה דקה תשעים, וקצת מלחיץ... אשמח להתייעץ איתך במייל כשיגיעו השמות לראשי
תודה רבה !

DEXUI

New member
סוד האותיות

היי, הבהרה מותר לך להרהר בשמות טרם הלידה כדאי להימנע להעביר את המחשבות לדיבור , מרגע הלידה כדאי שתתיעצי עם בן זוגך בפרטיות מלאה בחרו שלוש שמות שמוצאים חן בעינכם צרו עמי קשר אנתח כל שם לפי המזל והגורל והאותיות הרצויות . ברכה והצלחה - יצחק הכהן

למעלה