אין שם כלום בפנים

lightflake

New member
אין שם כלום בפנים

רק תחושת אני מזוייפת רק זיוף אני זיוף רק לזה הצלחתי להגיע ואפילו זה מזוייף

הצופה.

New member
אתה מתאר יש ולא כלום

(יש גם)רק תחושת אני מזוייפת (יש גם)רק זיוף (יש)אני זיוף (גם)ורק לזה הצלחתי להגיע ואפילו זה מזוייף כל מה שכתבת כאן אלו עובדות איך יכול להיות שמשהו מזוייף נשען על עובדות? קח שני מחשבות אחת אמיתית ואחת מזוייפת- שתיהן מחשבות!

אם אין כלום איך יש תחושה? איך יש זיוף?

אם אין כלום אז אין כלום. הכלום אין סופי הוא....כך אומרים

lightflake

New member
זו לא סתירה

לומר שאין כלום מלבד X זה כמו לומר שיש רק X אז יש רק זיוף

אמרת שאין כלום בפנים...אז איך יש זיוף

בשפה פשוטה, היכן שאין כלום אין כלום. ובפילפולים פילוסופיים - יש הבדל בין לומר שאין כלום מלבד X שזה כמו לומר שיש רק X, לבין לומר שאין כלום....בפנים. מצב שאין בו כלום הוא עילאי מבחינתי בעוד מצב שיש בו רק זיוף...הוא בעייתי. היכן שאין כלום ניתן לשים כל דבר, להיכן שיש רק זיוף אולי ימשך רק זיוף. אלא אם זה שבזיוף יתעורר ויתחיל למשוך אמת. או לראות אמת. בקיצור אם התכוונת לומר שאין כלום בפנים....פרט לזיוף אז כל ההתייחסות שלי אינה קשורה למה שכתבת. ובהתייחסות לכך- הרי יש שם עוד דברים פרט לזיוף, רק שצריך לראותם. לפעמים צריך לשנות נקודת מבט. כפי שאני רואה זאת - הנשמה טהורה אצל כולם כשהיא רק מתחילה דרכה...אח"כ באים ונדבקים אליה הזיופים.

lightflake

New member
אם זה כל כך קל אז תגיד איך

כן כן מדיטציה טרנסדנטלית, מדיטציה שמביאה אותה אל מעבר..., ואתה כבר הגעת אל המעבר?

lightflake

New member
40 שנה

ואתה רק רואה מרחוק ולא נכנס לארץ המובטחת אולי אתה גלגול של משה רבנו ?

בתירגול של המדיטציה

הטרנסנדנטלית, בהתחלה, ההתנסות באה רק בזמן המדיטציה. לאחר מכן היא ממשיכה גם לתוך הפעילות. השינה. החלימה. לדקות בהתחלה. ואז יותר. ויותר. ויותר... "הארץ המובטחת" זה כשזה מיוצב לכל הזמן. 24/7. המצב הראשון של הארה. תודעה קוסמית.

40 שנים

זה כלום זמן למי שדבק בדרכו הרוחנית ומתמסר אליה. ולא רק זאת, אלא אפילו גם לא משנה כלל אם לא יגיע למחוז חפצו. כמו שאומר (נדמה לי מלכיצדק) בספרו של פאולו קואלו "האלכימאי" (בציטוט חופשי מזכרוני): 'מוטב למות על הדרך מאשר בשוליה.'

אהבתי

היית צריך לראות את המקום ממנו נתחלתי. בעצם טוב שלא ראית... מי שמתחיל מ-"נקודת פתיחה" טובה יותר, לא זקוק לזמן כה רב.

למעלה