אין שלום ולא יהיה!!!!!!!!!!!

בת-עמי

New member
אין שלום ולא יהיה!!!!!!!!!!!

הלו?????????? יש מישהו בבית?? אתם ישנים או סתם תמימים??? תעוררו!!!!!!!!!! אין פרטנר לשלום ולא יהיה העם הערבי נלחם נגד ישראל וב"ה גם אנחנו לאט לאט משיבים מלחמה יש שנאה!!!!!!!! יודעים מה זה שנאה??????? והיא לא תגמר מחר מעטים.. מעטים התמימים שעוג מאמינים בשטויות (עבדתי במכון סקרים יודעת על מה אני מדברת) תעוררו אין שלום ולא יהיה שלום לתמימות! אמרתם לעצמכם פעם את המשפט הזה??? אז כדאי שתגיעו אליו מהר

B.Shokor

New member
על מה בכלל את מדברת?

על איזה סקרים ועל איזה בטיח את מדברת? ממתיי הסקרים צודקים? (את לא ידעת שאפשר לשחק בסקרים עלא-כיאפק?)? וחוץ מזה, איך הגעת למסקנה שאין פרטנר אמיתי לשלום? האם את יודעת שהמדינה שלך בעצם היא לא פרטנר אמיתי לשלום? אז לפני שתרוצי בפעם הבאה ותאשימי את האחרים, קודם כל תאשימי את עצמך ואת המדינה שלך.

ביילי_007

New member
שוקר?? "המדינה שלך" ציטוט??

פתאום אתה מתכחש לזכות שלנו לגור פה, בפתאום אתה לא תושב,אזרח שחי במדינה הזאת.."המדינה שלך" שוקר בזמן האחרון אתה מקצין מיום ליום....

המבשר

New member
אדון ביילי על מה אתה מדבר? ערבי

נאמן לאחים שלו, הם מגובשים בשנאה לישראל ביחוד לרוסים ולאשכנזים שהם טוענים שבאו מאירופה לקחת להם את האדמות תשאל כאן את שלושת הערבים ותראה מה יגיד לך חסן מה יגיד לך שוקור ומה יגיד לך האבו-טאנוס שלמד לכתוב כמו יהודי

B.Shokor

New member
אחי..

אני אדבר אישית עליי, אני לא שונא מדינת ישראל, ואם כן הייתי שונא אותה תאמין לי שלא הייתי גר פה, ולא הייתי מנהל את הפורום הזה. אני שונא מדינת ישראל הקיצונית, תבין כמו שבא לך..

ביילי_007

New member
קודם כל אני לא אדון..אני נער :) ../images/Emo8.gif

שנית, אתה צודק קשה להאמין לעם שרוצה להרוג אותך, בעיקר לא לעם שמצד אחד דורש צדק ומצד שני דורש לזרוק אותך לים.

בת-עמי

New member
הלוואי

הלוואי והעם שלי לא יהיה פרטנר לשלום כמו שהעם שלך לא פרונר לשלום

_דקלה_

New member
שוקר שוקר שוקר... מה יהיה?

אני מקווה שרק טוב : ) תראה המדינה שלך זה המדינה שלי.. אז.. בבקשה נראה לי שהייתה לך התבלבלות קטנה.. לא?.. (אני מנסה להוציא אותך מבוץ כדאי מאד שתשתף פעולה כי בתור מנהל פורום של דו - קיום היציאה הזו לא מקרבת אף אחד קפיש?) נבליג הפעם.. בפעם הבאה.. נראה מה יהיה ונקווה שלא תהיה החייכנית, דקלה

_דקלה_

New member
תרגעי תרגעי...

אני אישית חושבת שיש אור בקצה המנהרה אסור לסגור דלתות... וזה בכל דבר החיים אין דבר כזה שאין דבר כזה זה מה שיש לי להגיד.. אז לחשוב קצת במקום להתעצבן חבל החיים קצרים החייכנית, דקלה

למעלה