לפעמים העצב מתוק
New member
אין שלווה....../images/Emo101.gif
לא כתבתי לכם הרבה זמן ...התגעגעתי עברתי תקופה מאוד קשה שלקחה ממני המון אומץ. אז כמו שאתם כבר יודעים אני בחודש השלישי להריון שלי שזה נפלא...
האבא של התינוק עדיין לא דיבר איתי כמעט חודשיים והפתעת החודש החבר שלי לשעבר שהיה איתי שלוש שנים רוצה להיות איתי ולהתחתן איתי ולהיות האבא של הילד שלי שזה ממש הפתיע אותי. אני בת 21 קוראים לי שקד ואני גרה בצפון הארץ. אני לא יודעת מה לעשות עם העובדה שהבחור של חיי פתאום חזר לתמונה יש בי אושר ופחד. הוא עשה לי כל כך טוב תמיד והיה לי דיי קשה איתו הוא ממש קשה. אני חושבת שהוא מנסה לנקום באבא של הילד כי הוא נורא שונא אותו ומה יותר טוב מלהיות ליד הילד שלו??? ובכן באופן רישמי החיים שלי הם טלנובלה... אני לא יודעת מה יהיה אבל הייתי באמת שמחה אם הייתי מוצאת את השלווה שאני זקוקה לה באופן נואש. האנשים סביבי {חברים וכדומה}לא יודעים שאני בהריון ורובם יתעלפו מזה במיוחד שהם ידעו ממי זה... אתם חושבים שהוא חושב עליי ועל הילד הזה? אני ממש מקווה שכן למרות שהשתיקה שלו אומרת הכל כבר עברו חודשיים מהשיחה האחרונה שלנו שהיתה מאוד קשה... נראה לי שיש סיכוי שהוא המשיך בחיים שלו לגמרי בלי לחשוב עלינו. אני מתגעגעת אליו זה דיי מצחיק שהחבר שלי לשעבר מנשק לי את הבטן וכל כך שמח איתי ואני יודעת שזה לא בסדר שאני נשענת עליו אבל אני כל כך רציתי חיבוק!! המשפחה שלי איתי יש לי המון מזל... אני אשמח לשמוע את דעתכם.... שבת שלום
לא כתבתי לכם הרבה זמן ...התגעגעתי עברתי תקופה מאוד קשה שלקחה ממני המון אומץ. אז כמו שאתם כבר יודעים אני בחודש השלישי להריון שלי שזה נפלא...