אין שירשור יום א?

jesie12

New member
אין שירשור יום א?

זהו? התייאשתן? אני לא
ארוחת בוקר די רגילה שלי: כוס נס גדולה עם כפית סוכר ומעט חלב +4 פרוסות לחם קל עם גבינה5% צהריים בארומה: כריך טונה מלחם דגנים וסלט ירקות ערב: שוב נס קפה +4 פרוסות לחם קל עם גבינה והשוס , עשיתי הליכה בערב אחרי המון זמן:שלא יצא לי

אני לא משרשרת כי אתמול הייתי עדין

עם העוגות....אז היום מה שנשאר הבאתי לחברותי לעבודה..מה יש? שגם הן תשמנה קצת מה רק אני?
אבל הפלא ופלא לא עליתי במשקל נשאר אותו דבר....מה שאומר זהו..חסר סדר זלילת עוגות...

יומטוב5

New member
חיכיתי בסבלנות שמשהיא תפתח

אני מעדיפה לכתוב כי זה באמת גורם לי חשוב פעם נוספת לפני שאני אוכלת יום א' בוקר קפה בעבודה : 3 מעדנים דאייט ו4 כוסות תה צמחים וכוס קפה הפוך גדולה ופרי יבש אחד בערב 2 קערות מלאות של מרק ירקות סמיך וטוב ובצקיות ואחד קרמבו מיותר ויום טוב

הייתי עסוקה ב"ארץ נהדרת" ../images/Emo3.gif דווקא הייתי טובה בוקר: שוקו דיאט 160 קלוריות 11: חטיף גרנולה 82 קלוריות אחת וחצי: 3 קליליות עם ריבה לייט (בערך 100-120 קלוריות) ותפוח שלוש - נשנוש קל של דקיקיות עשבי תיבול (סביב 50 קלוריות) איכשהו עד הערב לא יצא לי לאכול, רק שתיתי קפה. ערב: שתי פרוסות לחם קל עם קוטג' 5%, גבינ"צ 9%, ירקות טריים, יוגורט 0% לילה (נשנוש מול ארץ נהדרת. חובה, לא?) שקית קטנה של צ'יפס תפוחים 80 קלוריות וזהו! הייתי אחלה. מקווה שגם היום יהיה טוב ככה.

יעל י

New member
ואני חוזרת לשגרה גם

לחמניה קלה קלועה,גבינה משולשת וירקות 3 יח' חטיף קליק (מהבן הקטן) בורגול+3 קציצות עוף וסלט חצילים במיונז-כף. תה עם דבש.

למעלה