אין שביתה חשבתי שאולי תרצו לדעת חחחחחחח
• •aniviel• New member 28/12/03 #2 אופס טעות לבית הספר אין שביתה... לחטיבות ותיכונים בינתיים טפו טפו טפו יש
M moran14h New member 29/12/03 #8 בטוח יום שלישי?? כי יש לי מבחן מחורבן במתמטיקה שאני מאוד לא רוצה לעשות..
• •aniviel• New member 29/12/03 #9 ../images/Emo9.gif יא איזה פחד גם לי יש מבחן במתמטיקה חח בינתיים זה בטוח אבל זה עוד יכול להשתנות ועם המזל הח-א שלי זה בטח ישתנה
../images/Emo9.gif יא איזה פחד גם לי יש מבחן במתמטיקה חח בינתיים זה בטוח אבל זה עוד יכול להשתנות ועם המזל הח-א שלי זה בטח ישתנה
M moran14h New member 29/12/03 #14 חחחח טוב אז בואו כבר נקים אגודה לילדות שרוצות שביתה ביום של מבחן במתמטיקה.!
M moran14h New member 30/12/03 #23 אוייי ..לנו עשו את זה שנה שעברה החארות! רשעות טהורה! אצלנו כנראה שלא יהיה מבחן..
• •aniviel• New member 30/12/03 #28 בסוף לא עושים לנו מבחןןןןןןןןן התקשרו אלי קודם והודיעו לי שאם יש שביתה אין מבחן WOOOOOOOOOOO
ת תצ1 New member 30/12/03 #34 אני בפנים!!!!! ../images/Emo127.gif מה נסגר?? המורות למתמטיקה עשו את הישיבה השנתית שלהם של "איך להתעלל בתלמידים" והחליטו שיום שלישי זה יום מתאים????
אני בפנים!!!!! ../images/Emo127.gif מה נסגר?? המורות למתמטיקה עשו את הישיבה השנתית שלהם של "איך להתעלל בתלמידים" והחליטו שיום שלישי זה יום מתאים????
M moran14h New member 30/12/03 #36 ../images/Emo3.gifזה יהיה מאוד הגיוני אני מכירה כמה מורים שגם עם יהיה להם חום 40 מעלות ,הם עדיין יבואו כדי לעמלל את תלמידהם המסכנים..
../images/Emo3.gifזה יהיה מאוד הגיוני אני מכירה כמה מורים שגם עם יהיה להם חום 40 מעלות ,הם עדיין יבואו כדי לעמלל את תלמידהם המסכנים..
ת תצ1 New member 30/12/03 #41 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן הא??? אני אומרת לכן זה פשוט נורא!!!! אולי במסגרת הניהול של המדינה החדשה שלנו נגיד בלי מבחנים!!! לא, האמת, עכשיו בתכלס... אני לא חושבת שמבחנים בודקים את היכולות האמיתיות, ולא אפילו חצי מהן!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן הא??? אני אומרת לכן זה פשוט נורא!!!! אולי במסגרת הניהול של המדינה החדשה שלנו נגיד בלי מבחנים!!! לא, האמת, עכשיו בתכלס... אני לא חושבת שמבחנים בודקים את היכולות האמיתיות, ולא אפילו חצי מהן!!!!
O OB4ever New member 30/12/03 #53 אני מסכימה!! זה רק בודק מי חרש אליו!!!!!!!! ולא אם לילד יש שכל או לא!!! אבל בלי מבחנים איך אפשר לבדוק??
אני מסכימה!! זה רק בודק מי חרש אליו!!!!!!!! ולא אם לילד יש שכל או לא!!! אבל בלי מבחנים איך אפשר לבדוק??
ת תצ1 New member 30/12/03 #56 וווואי יש כל כך הרבה דרכים!!!! מבחנים בכלל לא בודקים!!!! הם סתם גורמים סבל, ואם תשאלו אותי גם נזק עצום לתלמידים!!!! יש עבודות, השתתפות בכיתה, כתיבת חיבורים ואפילו סתם קטע קריאה....
וווואי יש כל כך הרבה דרכים!!!! מבחנים בכלל לא בודקים!!!! הם סתם גורמים סבל, ואם תשאלו אותי גם נזק עצום לתלמידים!!!! יש עבודות, השתתפות בכיתה, כתיבת חיבורים ואפילו סתם קטע קריאה....