אין רגע דל...

n o g a1

New member
אין רגע דל...

יש לי שלושה ילדים מקסימים , 2 בנות ובן קטן. אב ילדיי מאד מתקשה להסתדר עם הבנות , הפגישות תמיד טעונות ומלאות ווכוחים , הן חוזרות ממנו עצובות ומושפלות ,מתקשות לחזור לשיגרה. הוא לא מסתיר את העדפותו הברורה לבן , קונה לו ומפנק רק אותו. סופ"ש האחרון היה קשה במיוחד וכעונש על היותן "ילדות רעות" הוא החליט שלא לוקח אותן "עד להודעה חדשה" , מאידך הוא רוצה לקחת ,כמובן, את הבן. הבן רק בן 6 לא מוכן ללכת לאביו בלי אחיותיו , הוא אמר לי שהוא זקוק להן שם , הן שומרות עליו ומטפלות בו. קיבלתי הודעה ממנו שהוא מתכוון לקחת אותו גם בניגוד לרצונו, שכמובן הוא הוסת ובלה בלה בלה... ניסיתי במיליון דרכים לשוחח איתו, אין עם מי - באמת שאין! ניסיתי לשכנע את הבן ללכת לאביו ולא לקחת חלק בסערה המתרחשת סביב הבנות(בלב כבד, חייבת לציין, הרי הסולידריות שלו עם אחיותיו נוגעת לליבי) , הוא לא מוכן לשמוע ואף ענה לי "זה לא עניינך" (אחלה תשובה מילד בן 6). תאירו לי קצת את הדרך.... תודהההה!

אייל 401

New member
נגה

יפה העצמאות של הנער ,אבל ....לא מכיר את התיקשורת עם האקס ,שיחה רצינית חייבת ליפול בינכם ,לא יודע מאין נובעת העדפת הבן ,רצוי שתלבנו את הענין ,המשקעים שיצברו בנפשות הרכות לא יעילו לעתיד ואני מתאר לעצמי שהאב מבין את הענין ... גם אם תאלצי להעזר בצד שלישי אל תוותרי ........

a n a t i 3 3

New member
לקחת אותו בניגוד לרצונו../images/Emo35.gif

לא מריח טוב
הייתי מערבת את שרותי הרווחה.. שלהבדיל ממה שהרבה חושבים עליהם ועל התדמית שזה יוצר יכולים מאוד לעזור!!!

נסי להבין מה מכניס אותו למתח במחיצת

הבנות . חפשי את שורש הבעיה אחרת זה יהיה במסגרת אקמול זמני

ספיישיל

New member
לא הייתי מתערבת.

שהאבא ישבור את הראש בטל עם הילד.האבא הכניס את עצמו לנישה הזאת.עכשיו, שיפתור את ההשלכות בעצמו.אל תתערבי. זה ביתו ומבצרו גם אם לא ירצה ללכת לאביו. זה הקשר שלהם, לא? הם לא צריכים מתווכים או צלע משולשת. אל תקלקלי לעצמך את היחסים עם הילד. עוד לא ראיתי אבות שלוקחים את הילד בכוח בניידת. רק הורים פסיכים יעשו דבר כזה לילד. זכותו של הילד להתנגד. הרי, גם את כאמא לא מחנכת את הילד שלך בחיים שיעשו בו דברים בניגוד לרצונו. זכותו של הילד להעניש גם את אבא שלו על האפליה כ"אחוות אחים"-חשבת על זה? "כולנו?-או אף אחד!!!!" או "אתה (אבא) לא תפגע באחיות שלי!!!" זכותו לעשות כרצונו. מדינה חופשית. אם בנישואיכם רציתם לנסוע לטיול והבנות לא רצו,לדוגמא. גם לילד יש זכות להצטרף לסרוב. לא? זה בחירה שלו,לא?

מציעה לערב בן משפחה שהוא בקשר

טוב איתו.... סבתא,דודה...לא חשוב מי מישהוא או מישהיא שאת סומכת עליהם ושיודעת שהוא בקשר טוב איתו מסבירה לה את המצב ומבקשת שתהיה גורם מתווך וממתן מסבירה את משמעות לקיחת הילד ללא אחיותיו גם עבורן אבל גם עבור הילד ובטח שלא לקחת את הילד ללא רצונו יודעת שבהרבה מקרים הכנסת גורם שלישי מפשר עוזרת בהצלחה

למעלה