אין רגע דל

אין רגע דל

אני ידועה כחסרת סבלנות ולראיה הסטוק של המקלונים שהתחלתי לבדוק ביום ה-8 להחזרה...
הנה תזכורת קלה,,,
החזרה של 2 ארטיקים ביום הבחירות ה-3\17
25/3 מקלון חיובי ואני בהיי
26/3 בטא 38 (צפוי שתהיה נמוכה)
29/3 בטא 155
31/3 בטא 357
2/4 בטא 823
אני בהיי מתה לספר לכל העולם והכיי הכי לגוזל הקטן אבל מחליטה לחכות לפחות לדופק
הזמנתי באונס ממש תור לרופא נשים שעתיד לעקוב אחרי ההריון ל-12/4 והתחלתי לכסוס ציפורנים

בנתיים התחילה לי דלקת בשתן ונגשתי לעשות אתמול ה-8/4 בדיקת שתן כי בימיים האחרונים הכאב בהטלת השתן התגבר ובמקביל נגשתי לאולטרסאונד כשאני יודעת שרוב הסיכויים שדופק לא יהיה כי אני רק בשבוע 5+1 עפ"י החישוב שלי.
באולטרסאונד נצפה שק אחד בתוך הרחם עם קוטב עוברי ,,,,אני בהיי הללויההה

היום התחיל לי דימום של דם טרי בניגוב והשמיים נפלו, בדרך לרופא המשפחה הוצאתי תשובות חלקיות של בדיקת השתן ובאמת יש דלקת אך התוצאה של התרבית טרם התקבלה ואי אפשר לדעת איזה סוג חיידק,,,קיבלתי אנטיביוטיקה והמרכז הטרטרולגי לא עובד היום כדי לדעת אם זה בסדר לתחילת הריון למרות שהרופא אמר שכן....בקיצור, אני באטרף

האם יכול להיות דימום בגלל הדלקת? זה בסדר לקחת אנטביוטיקה בשלב כה קריטי של התפתחות העובר? האם הוא יכול ליפול בגלל הדלקת?
וייייי אני כבר לא יכולה עם המתח הזה,,,
הרופא שליווה אותי בהליך אמר שבשלב זה אין מה לעשות ורק לעקוב אחרי ההתפתחויות,,,ואם הדימום יתחזק לגשת למיון ובנתיים להוסיף פנינה אחת בערב ולחזור לפרדניזון שהורדתי לפני יומיים,,,,,איך אפשר לעבור את החג ככה,,,יאללה שיגיע כבר יום ראשון,,,,,,,

ויי,,,אני ממש צריכה מילות עידוד,,,,,,,,,,,,,,,,,

לא להספיד כל כך מהר...
גם לי היתה דלקת בשלפוחיתבתחילת ההריון וקיבלתי אנטיביוטיקה (נדמה לי זינט), רופא נשים אמור לדעת מה מותר וכמה
לגבי הדימום אם אני זוכרת כתבת שהחזרת שני עוברים, לעיתים הדימום קורה כששני העוברים נקלטים והאחד נפלט ולעיתים אין שום סיבה, לי הוחזרה עוברית אחת והיה דימום
אז כפי שאומר הרופא שלך יש דברים שאין מה לעשות אלא להמתין בסבלנות...
חג שמח
איילת

אז זהו שהרופא משפחה רשם לי אנטיביוטקה ולא נשים

שאלתי את הרופא שלי שליווה בהליך והוא אמר שהוא חושב שזה בסדר,,,המילה חושב הקפיצה אותי ולצערי המרכז הטאטרולוגי אינו עובד היום,,,אין לי כל כך ברירה אלא לקחת,,,אולי אשאל באחד מהפורומים של המומחים?? יש לך המלצה למי?

אני בספק אם רופאים יענו לך היום
מה נתנו לך ומה המינון?
אני משערת שאם תתקשרי למיון נשים גם ידעו לענות לך....

נתנו לי,,,

macrodantin ורשום גם nitrofurantoin
במינון 100 mg
3 פעמים ביום
זינט אגב קיבלתי בהריון הקודם בגלל דלקת בחניכים אבל לא בשליש הראשון

וואוווו אילת , תודה ענקיסטית

במספרי הטלפון שבכתבה כמובן שאף אחד אינו עונה, אבל בכתבה השניה זה מה שכתוב על התרופה שקיבלתי...

"תרופה אנטיספטית היעילה לטיפול ומניעה של זיהומים בדרכי השתן ובקטריוריה אסימפטומטית בהריון. התרופה מגיעה לריכוזים גבוהים בדרכי השתן בלבד. ריכוזה בדם האם והעובר נמוך, והמעבר דרך השליה נמוך. כמו כן, התרופה אינה טרטוגנית. ידוע כי התרופה עלולה לגרום לתגובה המוליטית במטופלים עם חסר של האנזים G6PD, אך למעט מקרה בודד לא דווח על אנמיה המוליטית בילודים שנחשפו לתרופה בעודם ברחם. "

אתקשר גם למכבי ללא הםפסקה אולי שם יהיה איזה מענה מרגיע נוסף...

בהצלחה!
ההנחיות שאני קיבלתי בהמשך ההריון מהרופא שלי היו לעשות תרבית פעם בחודש, בהמשך החלפתי רופאה שלא ממש דגלה בזה....
תרגישי טוב!
ד"א אצלי הדימום הופיע כשהיתה הדלקת, לא בטוח שיש קשר אבל אולי קצת ירגיע

האחות במכבי ללא הפסקה ,,,

הקריאה לי מה כתוב על התרופה הספציפית הזו וזה נראה בסדר. היא לא מומלצת בשבועות האחרונים שלקראת הלידה.
בנוסף היא אמרה שאם הדימום לא מופיע על התחתונית אז זה כנראה מהשלפוחית ובגלל הדלקת אבל אם יתברר שזה ויגנאלי אז רצוי להיות במעקב.
מה שבטוח,מצפה לי חג ארוךךךךךךךךך ומותח.

תודה תודה תודה לך על העזרה

המתח היה גם אם לא היה חג...
ככה שאת יכולה להרגע

השלב עד הדופק הוא שלב קשה....כמו הרבה שלבים בהמשך.
רק כשהגעתי לבטא חיובית הבנתי שהשלבים היותר מורכבים הם בהריון (או לאחריו...)
שחררי כי גם אם לא היה חג לא היית עושה הרבה אחרת ולא היית מקבלת תשובות אחרות
תרגישי טוב
איילת

עוגי555

New member
אנונימית גם לי היה דימום

ורציתי למות.
מה שהיה זה שעובר אחד - כמו שאיילת כמובן כבר אמרה!! :) :) - פרש סופית.
הכל היה תקין ומעולה לאחר מכן יקירה בהצלחה!!!
תעדכני!!

למעלה