אין רגע דל

טילי66

New member
אין רגע דל

אתמול בעלי ביליתי כל היום ב-מיון עבר סי-טי יש דימום קטן במוח פתח את הראש עשו לו תפרים ולפי בקשתי החזרתי אותו למחלקה.עבר לילה שקט. אני בדרך אליו. נקווה ליום שקט. פרטים בהמשך יום טוב לכולם תמי

רגינה9

New member
תמי יקירה מצטערת לקרוא

עדכני מה קורה. האם זו פציעה כתוצאה מנפילה?

טילי66

New member
החיים לא מאירים פנים

אכן כתוצאה מנפילה.לא קל ולא פשוט.מתפללת לטוב תמי

ענתי44

New member
מתפללת ביחד איתך

עצוב לקרוא. שולחת לך חיבוק של כוח. מקווה שהמצב ישתפר בקרוב.

תמי יקרה, ליבי איתך

איך הוא נפל? האם בזמן שטיפלו בו? זה בעצם לא משנה כלל כי מה שחשוב זו התוצאה מקווה שיתאושש וגם את יקירתי אוהבת, טובה

ייקירתי רק עכשיו ראיתי....

חוששת שקצת מאוחר להתקשר, מקווה שעבר יום שקט על כוחותיך, והוא מתאושש, חיבוק ענק ממני, ניצה.

ענתי44

New member
תמי , יקירה

מה שלום אישך ומה שלומך? שולחת לכם אור לבן של בריאות ומזור.

היי תמי'לה, תהי חזקה ובשורות טובות

גם חמותי נפלה בשלוש בלילה היתה שעה וחצי בריצפה כי לחצן המצוקה לא פעל בגלל הבטריה אך טוב שהטלפון היה לידה צילצלה אלי בלילה ולי כידוע אין רכב לא ידעתי מה לעשות אמרתי לה שתלך עם התוסיק לאט לאט לדלת ותוציא את המפתח ואז צלצלתי לבן שלי שגר בהתנחלות הוא פתח את החלון ונכנס ולי יש מפתח נכנסתי דרך הדלת לקחנו אותה למיון נשארנו במיון לאחר הצילומים עד 3 אחר הצוהריים חזרנו הביתה ,ישנתי אצלה שבוע ימים כעת אני חופשיה בבית לא חסר גמילות חסדים ב"ה בשורות טובות

nili41

New member
תמי יקירתי, אכן באמת אין רגע דל

תודה לאל שחזרתם למחלקה ואני מקווה שהענינים יסתדרו. גם אצלנו המצב לא רגוע... אני מקווה שכל החולים יבריאו במהרה, מאחלת החלמה מהירה ורפואה שלמה לכולם. ונשמע רק בשורות טובות. להת' נילי

zs1957

New member
תמי'לה מצטערת לקרא

ליבי אתך הייי חזקה. באמת אין רגע דל. החלמה מהירה. שולחת לך חיבוק גדול ונשיקות זהבה

למעלה