אין קשר לרבין

nir_v

New member
אין קשר לרבין

מה הקשר ליום הזיכרון לרבין בכל הערוצים משדרים כרגיל רק פוקס ספורטס עשו פאשלה אז הם נתלים בזה אז רפי תסביר את אחרת אם אתה יכול

rshamir

New member
פוקס ספורטס לא עשו פאשלה

משי שמשדר את WWF הם לא פוקס ספורטס, אלא יס. הם מסרו תגובה בפורום הרשמי שבגלל יום הזיכרון לרבין התוכנית לא משודרת היום אלא תשודר מחר לפני לייבוויר.

TRIPLEfnH

New member
אם זו הסיבה, אז זו ממש בושה

רבין מת לפני 6 שנים, בעסה... אז מה ? להפסיק לחיות ??? היו פיגועים שבהם נהרגו 20 אנשים ויותר, וביום השנה הראשון שלהם לא הזכירו את זה בכלל, אז ביום השנה ה 6 לרצח רבין (איש אחד, למי שקשה לו לספור) עדיין לעשות יום אבל ??? בושה...

rshamir

New member
בושה?

אני במקומך הייתי מתבייש לכתוב את מה שכתבת כאן.

TRIPLEfnH

New member
בושה!

אבל אתה לא במקומי, ואני לא מתבייש לאמר ש 20 נערים שנהרגו בדולפינריום, ויותר מיכך (לצערי אני לא זוכר את המספר המדויק) שנהרגו באסון המטוס באוקריאנה, ו70 ויותר (שוב, לא זוכר את המספר המדויק) שנהרגו באסון המסוקים, ושלא לדבר על למעלה מ 4 אלפים שנהרגו בפיגוע במגדלי התאומים, כאבו לי פי כמה וכמה מרצח של איש אחד. כנראה שאני דפוק, נו מה לעשות !?!? אז לכל אלו לא נעשה ימי זיכרון שנתיים, אבל לרבין כן ?

rshamir

New member
לעדכונך

תבדוק בלוח השנה. ד´ באייר הוא יום הזיכרון לחללי צה"ל ולנפגעי הטרור.

TRIPLEfnH

New member
לעדכוני מה ?

אה, אז אני מבין שיש בישראל שלושה ימי זכרון, אחד לזכר 6 מיליון יהודים שנרצחו בשואה, אחד לזכר עשרות אלפים שנהרגו במלחמות ישראל ופיגועי הטרור, ועוד אחד לזכר רבין ??? יפה יפה. אני שמח שכולם במדינה הזאת לוקחים הכל בפרספקטיבה הנכונה.

מה קורה לכם

כולה היה איחור ביום לראו אז מה חשוב יותר שאיש אחד מת או עשרים או שבעים או אלף או זה שלא היה ראו ? תנו קצת כבוד ליום.

למעלה