אין קליטת GPS

אין קליטת GPS

אני משתשמש בגלקסי S5 ועד כה השתמשתי באפליקצית הוויז ללא בעיות. אתמול כשהתחלתי לנווט קיבלתי הודעה " אין קליטת ג'י. פי. אס. והתקבלה על המסך תמונה שדוגמה ממנה מצ"ב. בדקתי את תפקוד ה ג'י.פי.אס באפליקציית. "מפות" ולא היתה כל בעיה. האם הבעיה באפליקציית הוויז או ברכיב הג'י.פי.אס. האם יש צורך להסיר את אפליקציית הוויז ולהתקינה מחדש או שיש פתרון פשוט ומהיר יותר???. אודה על עזרה זריזה שכן אני משתמש הרבה בניווט עם הוויז.

roeyil

New member
בעיה באפליקציה

וויז ידועה כבעייתית (ולמביני עניין לא רק בתחום קליטת הלווינים...).
אתה יכול לוודא את זה אם תפעיל את האפליקציה של Google Maps ותראה כמה מהר יש לך חיווי לווינים

בעיה באפליקציה

תודה על תגובתך. אני עובד עם הוויז מספר שנים ומעולם לא היתה לי כל בעיה. אני הפעלתי לניסיון את Google Maps מיד עם גלוי התקלה בוויז ואכן עבד מצויין. לשאלתי העיקרת והחשובה ביותר לא הגבת איך לפתור את הבעיה, האם להסיר את האפליקציה הקיימת (הפגומה כנראה) ולהתקינה מחדש או שיש פתרון פשוט יותר????????

roeyil

New member
כרגע לא ידוע לי שיש פתרון

ברגע שוויז יעלמו ויתאחדו סופית עם גוגל אני מניח שזה יפתר.
&nbsp

בעיה באפליקציה

לידיעתך, למרות שטענת שלא ידוע לך על פתרון אלא רק כשוויז יעלמו........ הרי שכפי שהתכוונתי לעשות מלכתחילה, הסרתי את האפליקציה והתקנתי אותה מחדש ובא לציון גואל והכל עובד מושלם

AYELET1

New member
הבעיה מסתדרת לאחר זמן מה גם ללא הסרה

נראה לי שמדובר בבעיות בשרת שלהם

אין קליטת GPS

אני לא חושב שהבעיה מסתדרת לאחר זמן גם ללא הסרה, שכן עד לביצוע ההסרה והתקנת הוויז מחדש לקח לי כיומיים שלושה ורק לאחר ההתקנה מחדש נפתרה הבעיה. כמו כן אני לא חושב שמדובר בבעיה בשרת שלהם שכן באותו הזמן שניתקלתי בבעית חוסר קליטת GPS, הוויז במכשיר של אישתי עבד ללא שום בעיה. אם התקלה היתה נגרמת כתוצאה מבעיות בשרת שלהם היו רבים ממשתמשי הוויז נתקלים באותה בעיה דבר שלא ידוע לי עליו. לפחות לא בשני מכשירים נוספים שפעלו בשלמות באותה עת.

למעלה