אין צורך לדאוג לה

צימעס

New member
אין צורך לדאוג לה

בת ה 7 שלי, דומה לי נורא. באופי. בבישנות. בקושי לקרוא מצבים חברתיים. בקושי להשתלב בחבורה. זה קצת מדאיג, כי קשה לה במקום החברתי שאני בחרתי לה. לפני איזה זמן (בטח 3 שבועות) כאב לי הגב, והלכתי למין קוסם. הוא יש לו שיטה: נוגע בגוף (גב, כתפיים, צוואר, רגליים), מרגיש מקומות קשים, ושואל שאלות מתאימות. צד ימין - אישה. שמאל - גבר. אולי אני טועה בצדדים. כל איזור בגוף הוא רגש - דאגה, עומס (מי יושב עלי?), ביקורת (מי מבקר אותי?) וכו' תוך כדי טיפול כזה, מין אוברול כללי על מערכות יחסים שמעייפות אותי, מגיעים ל"למי את דואגת?" גבר - אבא שלי. משחררים את זה. ממשיכים. אישה. הגדולה שלי. משחררים. ממשיכים. בשבועות האחרונים, הילדה פתאום יוזמת קשרים, ביקורים. פתאום תופסת אומץ להצטרף לכמה בנות במה שהן עושות, ועושה את זה ככה שהן מזמינות אותה להצטרף. ככה. רק להפסיק לדאוג, והיא כבר נפתחת. נפלא. הגב בסדר, תודה.

אולי הטיפול שעברת השפיע עליה?

ולפעמים הטיפול שלנו בהן והדאגות, מגוננות יותר מידי. הבנות שלנו חשות אותנו.

אולי הבת שלך חשה בשינוי לגבי הדאגה שלך

כלפיה וזה גרם לה להיפתח. שמחה לראות שהמצב השתפר
. מדובר בשיטת גרינברג במקרה?

צימעס

New member
לא, לא גרינברג.

אני לא יודעת איך הוא קורא לשיטה. כשאני מקבלת המלצה ומרוצה מהטיפול, אני לא טורחת לתהות על קנקנם של המטפל/ת והשיטה. אני נהנת ומספרת לחבר'ה.

גם אני צריכה קוסם כזה

אמנם הילדים שלי מסודרים חברתית כי גם אני טיפוס מאוד חברותי, אבל אני מאוד מגוננת עד כדי כך שזה מפריע לי מאוד. אפשר טלפון במסר בבקשה?

לי יש חברה שיש לה ידים מיוחדות

האמת שלא הבנתי איך זה עובד עד שנקעתי את הקרסול. הבחורה פתאום הופיעה אצלי,לא ידעה אפילו שאני בבית. התקשרה ואמרה שהיא נמצאת לידי ביתי. סיפרתי לה שחזרתי מקופת חולים ונקעתי את הרגל. הורידה לי את התחבושת,נגעה ,לא נגעה,שאלה קצת שאלות, אחרי חצי שעה בקשה שאקום ואלך, לא יאומן כי יסופר,אני עומדת והולכת ולפחות 95% מהכאבים הלכו, למחרת הייתי כמו פנתר. ידי זהב יש אנשים שיש להם משהו מיוחד

pf26

New member
לא הבנתי ../images/Emo163.gif

הלכת בגלל הגב שלך ותוך כדי טופלו עניינים אחרים? סליחה על התהיה (אני דווקא מהמאמינים בכוחו של מגע) אבל לא הבנתי, איך טיפול בך סידר עניינים חברתיים של הבת. משהו ששידרת? משהו שהמטפל אמר?

לפי הבנתי הבלתי מיקצועית בכלל, חשבתי

שבזכות זה ששיחררו אצל צימעס משהו - זה הקל עליה בעוד מקומות - כולל כלפי חוץ ובכך גם הושפעו אחרים.

כשאדם רגוע הוא מקרין גם רוגע

כשמשחררים מהגוף כל מיני שרירים תפוסים,מחשבות מגיעים לרוגע, הרוגע הזה משרה אווירה אחרת על כל אחד, אני די מאמינה בזה,כי לי עשו כמה וכמה פעמים.

צימעס

New member
ככל הנראה משהו שהתחלתי לשדר

בעקבות הטיפול. כלומר - ההבנה - שעלתה בטיפול - שאין צורך לדאוג לה בנושא זה כנראה גם מחלחלת ממני ההוצה ואליה.

בתור בת,

אני יכולה לומר לך שהלחץ של אמא שלי , והדאגה מאוד משפיעים עלי , אני מנסה כמה שפחות , אבל אני חושבת שבתת מודע זה בכל זאת משפיע עלי... אני מנסה כמה שפחות לבוא במגע איתה...

למעלה