אין צורך בתגובות

Shame in you

New member
אין צורך בתגובות

כואב. כל כך כואב, אלוהים. נדמה שמנסה להתגבר מעט, אבל אז זה בא ואוכל אותי חיה. פשוט אוכל אותי חיה. כל איזכור ממנו, ממנה. כל הודעה מחורבנת שלא נענת. למה אני עושה את זה? "ילדה מדהימה שלי". ככה הוא קורא לה עכשיו? עד לפני מעט זמן זו הייתי אני, אני. איך? איך זה קרה? אני לא מאמינה. זה פשוט חלום רע. ממש חלום רע. לא יאומן. עד לפני כמה זמן...היית כולך שלי והזכרת לי את זה כל הזמן ועכשיו אתה שלה? שלה? של ידידה טובה שלך? שאמרת שאתה לא מרגיש אליה כלום מבחינה רומנטית? איך זה השתנה כל כך מהר? מה קורה פה? זה פשוט חלום רע במיוחד. ואיך הכל מפנה אליך גב... אתה האיקס של העולם. ההשפלה הזאת, ההשפלה, שאני גרמתי לעצמי. אני נתתי לעצמי להראות אהבה אני שאלתי שאלות מפגרות אני גרמתי לעצמי השפלה וביזוי שאין כמוהו. כל כך כואב לי שעליה הוא נלחם כל כואב לי שנזרקתי קיבינימט לא בפעם הראשונה ובגלל שאני לא לומדת לקח לא בפעם האחרונה. כל כך כואב לי שהזכרונות מציפים אותי ומה שהיה לא יחזור לעולם והוא זרק אותי...זרק. כמו שהוא לא יזרוק אף אחת אחרת. כמו שכולם זרקו לפניו ויזרקו אחריו. האמוטיקן הזה של הלב, שכל כך אהבתי, עכשיו הוא מקדיש אותו לה, כל כך הרבה. נמאס לי לדמיין אותם ביחד. שיצאו לי כבר מהראש המזדיין. שימותו הזכרונות. שימות העבר. שימות הכאב. למה חשבתי, שהפעם זה יהיה שונה ואני לא אפגע? למה חשבתי, שמישהו באמת רוצה להיות איתי? למה?

m e e e e e e e

New member
היי..תרשי לי להגיב לך בכל מקרה..

תראי, יש דברים שקורים פתאום.. בלי שאין לנו שום מוכנות לקראתם.. כנראה שהוא התחיל להרגיש אליה משהו בפתאומיות או שהוא פשוט ניסה כל הזמן להתכחש לרגשותיו עד שהם מצאו פורקן אצלה.. זה קרה, אין לך שליטה על זה, ונכון זה כואב. ונכון,פעם הוא אהב אותך, ופעם הוא היה אומר לך את המילים היפות שכעת מופנות אליה. אבל יעזור לך לאכול את עצמך על זה? דברים כאלה קורים ואני מבינה את תיסכולך כי זה באמת מתסכל מאוד.אבל ביננו,לא בריא ובטח שלא כייף לחשוב כל היום על איך שזה קרה, ואיך שפעם היה ככה, ואיך שהשפלת את עצמך. תחשבי על זה שאת תפיקי הפעם, אבל הפעם באמת רק טוב מהסיפור הזה.תלמדי להבא לא לשאול את אותן שאלות שגרמו לך אח"כ להרגיש מושפלת אם הבנתי נכון.ותתנהגי בקשיחות ובהבנה. אני יודעת שזה רק נשמע קל ובטח את חושבת לעצמך שאין לי מושג מה עובר עלייך ושקל לי לדבר. אבל לא, גם אני עברתי דברים בחיים שלי, וגם מנסיון לא אישי נחספתי להמון מקרים מהסוג הזה. תיקחי את עצמך בידיים מתוקה, תצאי, תבלי תעשי רק מה שאת אוהבת על מנת להפחית כמה שיותר את המחשבות והייסורים. תראי שתרגישי יותר טוב. ואני מאמינה שתכירי הרבה בחורים חדשים ולא פחות טובים ממנו. ואני מתערבת שכשהוא יצא לך מהרש ומהלב את גם תחשבי ככה
ואת חשבת שמישהו רוצה להיות איתך כי הוא באמת רצה, פשוט באופן בלתי צפוי הוא פיתח כנראה רגשות לידידה שלו, אוו כמה מקרים כאלה קורים אין ספור. אל תתייאשי, המון בחורים עוד ירצו להיות איתך את נשמעת לי מדהימה. אז שיהיה המון בהצלחה ותנסי לא לחשוב על דברים שקרו, זה לא מוביל לשום דבר טוב.

Shame in you

New member
זה הענייין

שאני לא אפגוש אחרים. מי ירצה אותי בכלל? אני האמנתי כמו סתומה שמישהו רוצה אותי, ושכחתי שיש לי כזה מזל חרא ואף אחד לא יהיה איתי.

Shame in you

New member
וכואב

כל כך כואב. כל פעם הסכין הזו נכנסת שוב. זה נורא. התחושה הזאת שרק לי זה יקרה. אלוהים...כל כך כואב

m e e e e e e e

New member
צאי מזה.. ומהר!!!

איך את קובעת שיש לך מזל חרא ושרק אותך אף פעם לא ירצו?? תגידי את מקשיבה לעצמך? בת כמה את כולה?? 17?? את רק בתחילת דרכך, יש לך וד המון מה לחוות. אושר, סיפוק וכן, יהיו גם אכזבות. אבל זה נורמלי. זה קורה לכל אחד. לא רק לך. ותסתכלי על הגישה שלך- "התחושה הזאת שרק לי זה יקרה. אלוהים...כל כך כואב" "למה שמישהו ירצה אותי המזל שלי חרא"? לא פלא שאת לא יוצאת ולא מכירה, את לא מעריכה את עצמך ואת החלטת שאין לך מזל. תשני את הגישה הזאת ותראי שהכל יראה יותר טוב. די עם הפסימיות תתחילי לתפוס את עצמך בידיים. יהיה טוב. תאמיני בעצמך ובכוחו של אלוקים לשנות את המזל ולעזור שקשה..

למה את כזו שלילית?

נגמרה לך מערכת יחסים אחת ואת כבר שוללת את כל מערכות היחסים הבאות שיהיו לך? בת כמה את? 16 17... כל החיים לפנייך, קודם כל תצאי מתחושת המובסת הזו שנכנס אליה. את יודעת משהו, אני בת 30 ואני גרושה יותר משלוש שנים, מאז הגירושים שלי יצאתי עם בחורים אחרים, התאכזבתי פה ושם, אבל מעולם לא אמרתי לעצמי, זהו, אין מצב שמישהו ירצה אותי, נגמר לי וכאלו ותאמיני לי שהרבה יותר קשה כשאת בת 30 ויש לך ילדים לחשוב ככה מאשר כשאת רק בת 16-7 וכל החיים לפנייך... אז קדימה, קומי ועשי עם זה משהו... בהצלחה

adam33

New member
יקירה

גם לי זה קרה..ואת יודעת מה המעצבן בהכל? שההחלטה היתה שלה..מבלי יכולת לערער או לומר מילה.. ואני מכבד אותה על כך רק שהסתירה היתה קשה.. אדם שנתת לו את כל כולכך במשך כמה חודשים מחליט וזהו. לא היתי מאחל לאויבים שלי את זה..

tidhar

New member
היי יותר חיובית!

אל תשנאי עצמך, נהפוך הוא , לימדי מן הלקחים, תקני את האפשרי, תני לעצמך קרדיט ובטוחני שיש בך הרבה מזה ,הרימי ראש, תפצי את עצמך בקניה לעצמך, פנקי את עצמך ,תתחברי עם פנים חשדות , לסיכום, אף פעם לא מאוחר לפתוח דף נקי חדש. רישמי לפניך בסוף כל יום אילו הישגים נחלת ומה ניתן לתיקון .היי ביקורתית לעצמך.good luck

למעלה