אין על יוליה- מס 1!!!

hakoltov

New member
אין על יוליה- מס 1!!!

חברים, תחשבו שיוליה בחיים שלה לא רקדה בסטודיו מול מראה!!!! והיא פשוט מעולה, כל דבר שהיא עושה פשוט מותיר אותך עם פה פעור ויש לה יכולות סוף הדרך!!! בתור אחת שלא עשתה שיעור מודרני בחיים שלה, ממש לא היה ניתן לראות את זה בקטע המודרני, היא עשתה אותו פשוט מצויין ועל הטנגו אין מה לדבר בכלל!!! או הרומבה!!! פשוט ואוו!!!! פשוט מוכשרת, סקסית, עם כריזמה ובאמת שמגיע לה לזכות ולהפוך לאחת הרקדניות הטובות בארץ. עם כל הכבוד למיכל, ירדן, מעיין, גיתית (ויש כבוד), הן לא מתקרבות אפילו ליוליה היא הרבה יותר טובה, מעניינת ומרשימה. איך אפשר להשוות את מעיין שהיא פשוטה לחלוטין, ללא כל יכולות מעניינות וכריזמה בינונית ליוליה המדהימה??? אין מה לדבר, פשוט מס' 1!!!!

הגרילה

New member
שטויותתתת!

אני אישית בתור אחת שרוקדת מודרני ראיתי מאוד מאוד את זה שיוליה לא לקחה שיעור מודרני בחיים שלה ולא משנה שגם המודרני שנתנו לה לא היה ממש מודרני, היא נורא גמישה ואני יודעת כמה קשה לעבוד על גמישות. יש לה טכניקה של בלט קלאסי והיא באמת טובה בכל הסלוניים אבל כל כךךךך רואיםם את זה שהיא לא רקדה בחיים שלה מודרני! היא לא משתווה בכלל במודרני למעיין הדהימה הזאת שפשוט לוקחת כל ריקוד מודרני עד הקצה היא מבצעת אותו בצורה מדהימה! ורואים עליה שנים של עבודה במודרני. היא מצליחה לעניין אותי במודרני והיא מצליחה לבטא את עצמה במודרני היא אחת הטובות שראיתי! ויוליה ממש לא מגיעה לה במודרני לקרסול!!!

hakoltov

New member
by the way

הטכניקה הקלאסית שאמרת שיש לה, אז רק כדאי שתדעי שהיא גם בחיים שלה לא עשתה שיעור קלאסי וגם בשיעור קלאסי שיש להם היא לא משתתפת, מה שמוכיח שהיא פשוט נולדה עם זה והנה הצלחת להתבלבל...

ויקיטה

New member
בתור אחת שהתאמנה הרבה שנים

אני יכולה להגיד לך שהתעמלות אומנותית כוללת הרבה מאוד טכניקה.. וכחלק מהאימונים עוברים שיעורי קלאסי.. רק שיש בהם דגשים על דברים שצריך להתעמלות.. אבל באמת אין על יוליה =]

הגרילה

New member
אויי במאת נראה לך שפעם אחת

בחיים שלה אפילו היא לא לקחה שיעור קלאסי? אז כדאי שתתעוררי, שוב אני אגיד,אני ממש ממש מעריכה אותה על מה שהיא עושה ועל הגמישות ההיסטרית שהייתי רוצה שגם לי תהיה אבל היא לא משתווה למעיין בכלל,היא לא רוקדת בכלל כמוהה אני אמינה שאם הייתה תוכנית שנקראת נולד להתעמלות אומנותית היא הייתה זוכה חחחח אבל היא כל כך לא רקדנית! בעסה.

belle24

New member
היא מעולה בסלוניים.

פחות מתאים לה מודרני.. סה"כ אני מפרגנת לה, בהתחלה חשבתי שהיא הרבה פחות טובה

למעלה