אין עידכונים היום?

jesie12

New member
אין עידכונים היום?

בוקר: 3 פרוסות לחם מחיטה מלאה עם טחינה ונס לאחרונה לא מסוגלת לאכול גבינות (יצא לי מכל החורים
) כוס מיץ לימון + 3 עוגיות יבשות צהריים: ירך של עוף + תפוחי אדמה ועכשיו רבוטה , היום עוד ארוךךךךךך

ליאת 0212

New member
בטח שיש../images/Emo88.gif

בוקר
3 לחם עם קוטג' וזיתים. צהרים
סלט עם פטה ולחם עם חמאה (חחח רואים שאכלתי בבית קפה). בערב מתכננת על ירקות מוקפצים וטופו. עדכונים בהמשך...

ליאת 0212

New member
בסוף, בנוסף לירקות והטופו../images/Emo26.gif

אכלתי גם 3 לביבות קישואים, וקינחתי בשוקולד קטן. יום סבבה סה"כ.

יעל י

New member
ואני...(ג'סי-עבודה קלה...

מרגישים חזק את החג?) בוקר-קורנפקס וחלב בין-נס קפה ועוגת תפוחים (אצלי מכרה) צהרים 4 נקניקיות +קצת ציפס ביתי וירקות. ***הולכת לישון צהרים

רוני471

New member
../images/Emo42.gifוהעידכון שלי../images/Emo140.gif

בוקר נס קפה עם חלב דל שומן וסוכרזית+ 2 פרכיות אורז ו2 כפות קוטג +4 עגבניות שרי ביניים : תפוח צהריים: חזה עוף ללא שמן+ שעועית ירוקה+ כוס קטנה פתיתים בהמשך יהיה עוד פרי עוד נס קפה ובערב משהו קל ביותר רוני

טוב, את כל כך רוצה? אז נעדכן...../images/Emo3.gif

בוקר: 2 פרוסות לחם שיעור/שיפון עם חמאה וירקות טריים, נס קפה. ביניים- תפוח עץ. עוד ביניים- קפה הפוך, עם חברה. עם חברה זה יוצא פחות קלוריות, לא? רק מהקשקשת יורדים...
צהריים- סלט ירקות גדול, 3-4 כפות קוטג' 5%, 100 גרם ממרח סלמון, חופן אגוזי מלך, יוגורט דיאט. לא מזמן היה גם קרטיב 10 קלוריות ותפוח עץ טבעי (לא דיאט
). שיהיה לך יום עבודה קל, באיזו שעה את חוזרת הביתה?

ממשיכה לעדכן את היום

אחה"צ- יוגורט לבן של מולר. ארוחת ערב- חביתה, 3 פרוסות לחםשיעור/שיפון עם חמאה, ירקות חתוכים, יופל'ה דיאט, תפוח עץ. הולכת לישיבת ועד הורים, כך שברור שכבר לא אוכל היום כלום. היום גם צעדתי שעה וחצי מהירה ושתיתי 2+ ליטר מים.

אור685

New member
יאללה,גם אני-

לא'כפת לי שישעמם אותכם, כי זה כמעט אותו דבר כל יום... בעבודה-נס עם פריכונים 3 כריכים לחמקל,עגבניות שרי צהריים-ירקות מוקפצים עם קצת איטריות, תפוח כריך לחמקל עם ממרחלב נס עם פריכונים. עוד מעט מעמיסה הילדים על האוטו ונוסעים לקניות (יש לסנדביץ' יומולדת ביום שישי) אז חוץ ממתנה וכל מיני דברים מסביב-ניסע גם לסופר אבל שם זה קל-אני לא אוכלת כלום בערב-משהו צנוע מתוכנן (נראה לי סלט ושני טוסטים) חייבת לצמצם קצת לפני החג.

לילית462

New member
גם אני מעדכנת

בוקר - חצי פרוסה לחם לבן עם מעט גבינה וחביתה. ביניים הפוך עם סוכר צהרים- כריך משתי פרוסות (לבן, מארתי כבר שהשחור נגמר?) עם סלט טונה. ביניים - סיגריות נחשב ? טוב הולכת לאכול משהו...

מעדכנת

בוקר - 2 פריכונים עם דבש - מצאתי \אריזות קטנות של 3 פרכיות כל פרכית 30 קלוריות. ביניים - כריך עם חציל במיונז מלפפון חמוץ צהרים - סלט ירקות עם גבינה ו 4 פרכיות ביניים - 4 לביבות גבינה ("טעמתי" את מה שהכנתי לילדודס) ערב בתכנון - חזה עוף מוקפץ, אורז מלא וירקות מוקפצים מקווה שלא שכחתי כלום... התחלתי לקחת את הכדורים של דיאט פור לייף - מקווה שיעזור במשהו

אריקה 1

New member
אני ממליצה על הדיאטה

שנקראת 2diet והיא מבוססת על סיבים תזונתיים שמקורם משעועית לבנה . הדיאטה הזו משפרת את ספיגת השומנים והפחמימות, מורידה את החשק לאכול מתוק ונותנת הרגשת שובע . חייבים לעשות אותה ביחד עם פעילות גופנית (לא מאומצת במיוחד. אני הורדתי בה 8 קג בחודשיים וחצי (ואני לא אחרי לידה) אבל חברה שלי ילדה לפני 4 חודשים והורידה 7 קג בחודשיים.

מצטרפת לעידכון היומי

בוקר: מעדן חלב(נקודה) בוצר: כוס נס עם כפית סוכר ופרכיות דבש(נקודה וחצי) צהרים: כוס מג'דרה+סלט בלי שמן+כף טחינה ביתית(6 נקודות) בינים אחה"צ: נס קפה עם כפית סוכר+עוגיה=2 נקודות) ערב מוקדם(בסופר): חטיף אנרג'י(נקודה וחצי) ארוחת ערב בבית: טוסט עם ירקות. מורכב מ-לחמניה קלה. כפית פסטו+גבינה בולגרת 3%=(4 נקודות) כוס חלב 1% לנס קפה של כל היום= נקודה וחצי. סה"כ: 17 וחצי נקודות. אני מרוצה.

יעלייה

New member
סוגרת יום ד'

בוקר: יוגורט 0% 2 כפות גרנולה בערך חצי כוס פירות חתוכים הפוך עם חלב דל שומן צהריים: כרע עוף מבושלת ברוטב עם גזר וקצת סילאן 2 כפות סלט טבולה תפוח ביניים: יוגורט פרי 0% חטיף שוקולד מיני ערב: שתי פרוסות לחם קל פלחי ירקות 2 כפות חומוס 2 פרוסות פסטרמה אגס נראה לי סביר, לא?

למעלה