אין עזרה נכונה

shirathayam

New member
אין עזרה נכונה

שלום רב ! מצאתי לנכון להביא לתשומת לבכם /הדבר הכי חשוב נכון לעכשוו זו העזרה ההדדית ואותה צריך להבליט בעמוד הראשון .!! ולא בדף שני ושלישי או באיזה פורום שאני צריכה לחפש ולהגיע אליו על מנת לאתר משפחות מארחות או ענייני חלוקת מזון . יש כל כך הרבה כוח לאתרים הגדולים ואף לא אחד באמת לוקח את העניינים לידיים . אנחנו שוב כולנו מנסים להמשיך בשגרת העבודה אבל ביחד עם זאת צריך להבליט בעמוד הראשון לא רק את החדשות והפרסומות אלא גם קישור ברור שיעזור למשפחות לתקשר עבור עזרה הדדית מסקר שנערך בוואלה עולה כי רק 15 אחוז מתנדבים !!! ו43 אחוז צופים בחדשות באדיקות 43 אחוז אלו בטוח ישמחו להתנדב אבל אין מי שיקשר אותם נכון למרכזי התנדבות !!!!!! עניין הרווחה כאן במדינה כידוע בכי רע .. אנחנו לא יכולים להיקלע למצב כזה שנבקש בלי סוף מהממשלה למשל אתן לכם דוגמה של איכפטיות רבה אבל ללא תוצאות טובות ותסלח לי נתן זהבי אני אוהבת אותך וכל מה שאתה אומר 99 אחוז הכל לעניין מילים מילים ישירות ונכונות אבל נראה לי שחוץ מרייטינג טוב שום דבר לא זז באמת . המלך הוא עירום .. והרי עכשוו יש לנו את הדבר הכי נפלא וזה האינטרנט שיכול לקשר אותנו אחד עם השני זה נורא קל לקחת עכשוו את השלטון לידיים שלנו !!!!! רק קצת יוזמה של כל אחד ואחד בעיקר שלכם מנהלי הפורטלים הגדולים הנה אני רוצה לארח .. פרסמתי באיזה אתר ולא קיבלתי שום פנייה עכשוו אני אפרסם בתפוז .. נראה ... העניין הוא שגם רציתי לתרום לעמותות אבל אשקרה אני לא יודעת לאן הולכת התרומה ואם אפשר יהיה שאוכל לדעת בדיוק לאן הולכת התרומה שלי זה יהיה ואת כל זה אפשר לפתור את העניין בהרבה דרכים יצירתיות באמצעות האינטרנט , גיאדמיק הוא על הכיפאק בטח יש עוד רבים שתורמים .. אבל היכן כל עשירי ישראל ויהדות העולם ???? נכון שהכסף אולי הולך למקומות הלא נכונים אבל אולי בעזרת האינטרנט ניתן לפתור את הבעייה קצת ..לפחות ??? בכלל כל עשיר יהודי שלא תורם ביד נדיבה לא שייך לכאן או לעם הזה . וכל יהודי באשר הוא חייב לתת זו הגדולה שלנו ורק כך ננצח

למעלה