אין עבודה... קשה,קשה....

dido20

New member
אין עבודה... קשה,קשה....

שלום,
אני חדשה פה בפורום.. גיליתי אותו ממש לאחרונה, למרות שאני משוחררת כמעט 4 חודשים ועדיין נטולת עבודה... ככה שיש לי יותר מדי זמן פנוי על הידיים.. בכלל, כל המצב הזה מדכא אותי כבר, כי כל מה שאני עושה מאז השיחרור זה לחפש עבודה:( אני אשמח מאוד אם עוד חיילים משוחררים במצבי יחזירו תגובות:)

שריונר 7

New member
תתעודדי!

כמה דברים: 1. ברוכה הבאה לפורום הכי מגניב . 2.בכלל , ברוכה הבאה לאזרחות! 3.מי שמחפש בסוף מוצא עבודה. . . שוק העבודה די חלש וחוץ מעבודות באבטחה אין יותר מדי דברים אבל אסור להתייאש ואת חייבת להמשיך לחפש - בסוף תימצאי משהו ..... אם את תל אביבית - תסתובבי במרכז ת"א בחנויות שם/בתי קפה לא חסר דרושים . 4.לפחות תנצלי את הזמן הפנוי לדברים מועילים... 5.בהצלחה!

dido20

New member
לשריונר 7...

קודם כל, תודה על העצות
דבר שני, באיזה גדוד היית? אני מכירה טוב מאוד את חטיבה 7, שירתתי במפקדת האוגדה בנפח:) דבר שלישי, כמו שבטח כבר הבנת, אני לא תל-אביבית ולכן העניינים טיפה יותר קשים בשבילי בקטע הזה, אבל אני אופטימית ומאמינה שיהיה טוב בסוף

שריונר 7

New member
הייתי בגדוד 82

להלן געש ....... מה את מכירה בחטיבה 7 ? הייתי גם בסיירים תקופה של 8 חודשים ( מ"כ טירונים ). חוץ מזה אל תדאגי בקשר לעבודה . כמו כל דבר זה גם יבוא בסוף.

dido20

New member
../images/Emo13.gif

גד' 82...יפה.. הכרתי כל מיני אנשים משם במסגרת השירות. היית מ"כ טירונים בסיירים? אח שלי עכשיו שם, הוא בדיוק סיים את החודשיים הראשונים של הטירונות..
אתה עובד?

שריונר 7

New member
מה היה תפקידך

באוגדה? אני הייתי כולה מט"ק בגדוד ככה שלא יצא לי להסתובב כל כך במפקדת האוגדה ( אפילו לא במפקדת החטיבה ....)..... תמסרי לאחיך - שזה עובר.... כן אני עובד . אני במסגרת של קורסים של כמה חודשים במשהו בטחוני.

dido20

New member
אני הייתי...

מש"קית קורסים בשלישות האוגדה..:) אז יצא לי להכיר בעיקר אנשי שלישות בחטיבה 7..

גברת ע

New member
תקופה מסוימת הייתי בפלחיק 7

עם כל הבלאגנים שהיו שם זאת היתה התקופה הכי טובה שלי

כן שיריונר...

פלחיק זו פלוגת חיל הקשר והיא משתייכת למפקדת החטיבה. היא אחראית על כל הציוד שאיתו מעבירים מידע ולא פנים מול פנים. הבנת? או שאני צריך לחזור על זה יותר לאט שתבין מהר?

כלב קר

New member
....

אני בהחלט מבינה מה עובר עליך. השאלה היא איפה את גרה??? אני למשל גרה בצפון הארץ, ליד עפולה ובאמת באיזור הזה קשה למצוא עבודה... מי שגר באיזור הערים הגדולות (חיפה ת"א ירושליים) נראה לי שבקושי רואים אותו פה מתלונן על מחסור בעבודה. אני חצי שנה משוחררת, עד עכשיו עבדתי במפעל. עם הזמן המפעל עבר לעבוד עם חברת כח אדם...ומאז אני יושבת שבועיים בבית ופתאום יש עבודה לשבוע...אחר כך יושבת עוד שבוע ואחריו יש עוד טיפה עבודה... בקיצור אי אפשר ככה להתקיים ולחסוך לכלום. ובמיוחד לסיים את העבודה במועדפת הזאת. הפתרון היחידי שעומד בפניי הוא לעזוב למקום אחר, וזה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות עכשיו. אני יודעת שלשבת בבית זה הדבר הכי מגעיל שאפשר לעשות בחיים האלו, אבל הייתי ממליצה לך להתחיל ללמוד משהו, פסיכומטרי או להשלים בגרות (אם את צריכה להשלים)וזה קצת ישפר את הרגשת הריקנות הזאת

dido20

New member
אני מהצפון........

אני גם מהצפון, מנהריה!!!
ואצלנו עוד יש הרבה פחות אופציות מאשר אצלכם... אני פשוט מיואשת כבר!! לפחות את הצלחת למצוא עבודה במפעל, אני לא הצלחתי למצוא גם את זה, למרות שעוד יש כאן מפעל או שניים:( זה כ"כ מתסכל, אני פותחת את העיתון וכל העבודות הטובות במרכז, אם הייתי גרה שם בכלל לא היינו מנהלות את השיחה הזו... בזמן האחרון באמת נראה לי שהאופציה היחידה שלי כרגע זה לעבור למרכז, אבל זה לא כ"כ פשוט..בכל אופן, תודה על העצות ואני מקווה שהמצב ישתפר בשביל שתינו בקרוב

צומיש

New member
אני מהמרכז....

וגם פה קשה.. למרות שיש עבודה פיזית... אבל ההיצע פה אולי הוא גדול אבל הביקוש הרבה יותר גדול... ככה שלכל מקום יש את הבעיות שלו...

כלב קר

New member
צ'מעי

טוב תראי... פתחתי את הדף הירוק בשבוע שעבר וראיתי שמחפשים עובד/ת למסעדת עין כמונים.. זה דיי קרוב אלייך, לא? חוצמזה תחפשי בקיבוצים קרובים, יש מלא קיבוצים באיזור שלך חיפשת בתחנות דלק?? מלונות?? אל תחפשי רק בעיתונים, תלכי לכל מיני מקומות ותשאלי תרשמי במפעלים,שיפתחו לך כמה שיותר אופציות בעתיד הקרוב או הרחוק.. זהו להפעם שיהיה בהצלחה לכולנו

למעלה