אין ספק ש..

אין ספק ש..

אין ספק ש..מעיין היא הרקדנית הכי טובה שם,בנולד לרקוד.. היא פשוט רקדנית מלידה,היא מעבירה קסם מהמסך לגופי,כאשר היא רוקדת אני מרגישה מין זרם כזה בגוף אני נורא מפחדת שהיא תלך הביתה בבקשה עזרו לה..אני מצטערת ולא רוצה להאמין בכך אבל אני בטוחה שמעיין תלך ביום רביעי הביתה,בטוחה-ואני נורא עצובה מכך. אנא עזרו לה מה חסר לה?כלוםםם היא יפה,חמודה,רקדנית מושלמתת כל מי שאוהב אותה,אנא תתיחסו למכתב והציגו את דעתכם..האם לדעתכם היא תלך הביתה?

RoXy3

New member
לדעתי עדי ומעין בגמר.

הן הכי טובות. [לידיה מדהימה אבל רק כרקדנית בלט]

אנה92

New member
אישית אני ממש לא אוהבת את מעיין

לדעתי יוליה צרכה להיות בגמר והשאר לא אכפת לי

RoXy3

New member
את חושבת רגע גם על הפרס לזוכה?!

עם כל הכבוד ליוליה ולדרך הארוכ שעשתה בחודשיים האחרונים בתוכנית, היא עדיין רחוקה מלהיות רקדנית. בשביל להרוויח את הזכות לקרוא לעצמך רקדן זה עניין של עבודה של שנים ולא של שבועות ספורים.. יש לה פוטנציאל והגמישות שלה זה בהחלט יתרון אבל אתם שוכחים דברים אחרים שהם ממש חשובים כמו טכניקה והמון משמעת עצמית בנוסף ליכולת להביע רגש ורכות. יוליה הוכיחה שהיא יכולה להיות רקדנית סלונים טובה ומעלה, בקברט שכולו מורכב בעיקר מסקס היא גם כן לא רעה, אבל אם תשימו לב רוב הכוראוגרפיות שלה זה הכל הרמות והנפות רגליים.. כל הריקוד יכול להיות לא משהו אבל פתאום היא מרימה את הרגל וכולם אומרים "וואו איזה יופי.." אתם פשוט מסתנוורים מדברים נוצצים כאלה כמו הרמות ולא מסתכלים על הריקוד עצמו שמורכב מתנועות וצעדים על הרצפה ולא באוויר [רק ככה ניתן לראות את הטכניקה של הרקדן והאיכות של העבודת רגליים וידיים שלו] את ראית פעם את יוליה בלירי/מודרני/קלאסי/ניאו קלאסי/היפ הופ? [היא רקדה דואט מודרני עם שוקו שלא היה הכי מודרני, בטח לא ברמה נוכחית של הדואטים והדואט היה ממש גרוע ואל תאשימו את שוקו כי היא רקדה לבד] את יודעת מה זה אקדמיית ג'וליארד למחול בניו יורק?! זה אקדמיה ברמה בין לאומית ממש גבוהה עם תנאי קבלה וקריטריונים נורא נורא גבוהים.. הרקדן הזוכה לא מתקבל אוטומטית אלא צריך לעבור סדרת אודישנים על מנת להתקבל. אפילו אור כחלון לא התקבל [אומנם את השלבים של המחול הוא עבר ודווקא בשלבי האנגלית נכשל אבל זה עדיין מסביר את הפואנטה של הסטנדרטים הגבוהים] אז באמת נראה לך שיוליה שבאה עם המון פוטנציאל ושום ניסיון מההתעמלות האומנותית יכולה להתקבל לאקדמיה הזו?! צריך לשלוח לגמר את הרקדנים הטובים ביותר מכל הבחינות וטכניקה היא דבר מאוד מאוד בסיסי ועקרוני לכל רקדן. אומנם בסופו של דבר רק אחד זוכה במלגה אבל זה לא אומר שה3 האחרים צריכים לעשות לו חיים קלים, ם גם צריכים לתת לו פייט ראוי ולהיות ראויים בעצמם לקבל את הפרס. לדעתי מעין טרביש ועדי עמית צריכות להיות אלו שיעלו כי הן באמת המתאימות והראויות ביותר לקבל את הפרס [למרות שלדעתי בכל מקרה בן יזכה] ולייצג אותנו בכבוד באקדמיה הזו כי להן יש סיכוי ממשי ואפשרי בהחלט להתקבל.

אנה92

New member
יש בזה משהו... אבל אני לא מסכימה

שמעיין ועדי הן יותר טובות מיוליה

נינייה

New member
מעיין הכי טובה בתכנית

היא צריכה לזכות בנולד לרקוד. כן כן. היא ולא אחד מהבנים כמו שההפקה היתה רוצה שיהיה. היא מס' אחת מכל המועמדים שיש כרגע. הוכיחה את עצמה בכל הריקודים שבהם רקדה. אני לא זוכרת נקודה אחת חלשה שלה. בכל הריקודים שהשתתפה בהם רקדה מעולה ווגם הסולו היחיד שהיה לה היה מדהים. היא היחידה מכל המועמדים שהיתה מועמדת להדחה רק פעם אחת וגם זה לא היה בצדק כי בדיוק באותה התכנית היו לה שני ריקודים מושלמים! המשחק היה מכור. אין ספק שמגיע לה לזכות ומגיע לה להגיע לניו יורק ולהוכיח את עצמה. היא תעשה את זה בצורה הטובה ביותר. אני מקווה שהיא ועדי יגיעו לגמר. הן באמת הכי טובות שם. עדי לא נראתה בהרבה סגנונות אבל היא רקדנית מעולה. מאוד מיוחדת. לא איכפת לי שגם עדי תזכה. הן שתי הבנות החזקות העונה. לגבי יוליה ולידיה. שתיהן מצויינות מבחינה טכנית בתחומים שלהן. אבל מתמחות בדברים מאוד מסויימים והן לא מסוגלות לרקוד את כל סוגי הריקודים. לידיה תקועה בצעדים הקלאסיים ויוליה מציגה יכולת גמישות מדהימה אבל לא תמיד רוקדת אלא יותר מציגה צעדים רצופים. לא משתחררת מההתעמלות האמנותית. היא בעצמה אמרה שאין לה חוש קצב ורואים את זה בריקוד שלה. אני מחזיקה אצבעות למעיין ועדי שיגיעו לגמר. בהצלחה!

אמ בקשר לזה..

את צודקת הדואטים היו מדהימים באמת,כראוגרפיה מדהימה! והשופטים לא צדקו כאשר אמרו שבקברט היו יותר מידי משחקים ופרצופים זה כלל לא נכון.. כאשר יוליה רקדה קברט?היא קמה מהכיסא?כל ריקוד שלה היא מראה ת'גמישות שבה,להתלהב..-נמאס?? ואנטון הוא לא פרטנר מעולה מי יודע מה?זאת לא רק דעתי גם השופטים אמרו ככה.. ומעיין פשוט נותנת את הנשמהההה היא רקדנית למופת ולעדי כפי שהבנתי יש הרבה סיכויים לזכות...בא לי לבכות בזמן ששאר הרקדנית קרעו ת'תחת,עמלו,עבדו שעות על גבי שעות,ימיםם הוציאו ת'נשמהה בשביל זה ועדי באה אחרי כמעט שלוש חודשים שלי שעשתה דבררר..לא פיירר!!! מעיין-רוצים אותך בגמר! ולידיה מתמחה רק בתחום הבלט,זה לא נקרא רקדנית,אולי רק בתחום הבלט אבל כל אחד והטעם שלו..נקווה שמעיין תיזכה! דרך אגב אני מעפולה וכבוד לנו על כך שאיתי מייצג אותנו..טוב חרשתי!! להית' מעיין ואיתי-לגמר! בעיוששש..

AgAm S

New member
אני בעד יוליה

אין מישהי שמגיע לה להגיע לגמר יותר ממנה. היא רקדנית מדהימה
וכל פעם שהיא רוקדת יש לי צמרמורת. אבללללללללל מי שמגיע לו לזכות בגמר ובגדול
זה תום ללא שום ספק. מהאודישן הראשון רציתי שהוא יהיה בגמר וכל תוכנית נדהמתי ממנו מחדש

AgAm S

New member
והשניה זאת עדי/מעיין.

אני מקווה שלידיה לא תעלה לגמר. לא מגיע לה בגרוש.

אני בעד עדי ומעיין כי..

אני חושבת שבאמת לידיה מדהימה אבל רק בבלט לא מעבר לזה. יוליה יודעת לרקוד אבל אני לא רוצה אותה בגמר מעבר לזה אם היה והיא תזכה?איך היא תשתלב בבית ספר מוביל לריקוד שהיא באה מרקע של התעמלות אומנותית. עדי?רקדנית מדהימה.....אחריה כמובן מעיין... חבל שירדן לא בגמר :(

a1b2c3333

New member
רק מעיין!!!!!!!!!

מדהימה, וחייבת לעבור שלב. אה, ואחריה יוליה/עדי-->לא אכפת לי מי מהן. מה שכן-לידיה צריכה לעוף.היא רוקדת יפה בלט,וזהו.בשאר הסגנונות היא לא נראית טוב בכלל,וראינו את זה בהיפ הופ ובריקוד התורכי. היא פשוט לא זורמת בהם,היא נורא מקובעת בקלאסי שלה. לעומת זאת-מעיין מדהימה,רוקדת מדהים! אהבתי ממש את הריקוד שלה עם איתי(!) בחצי הגמר,וגם עם אנטון.היא נותנת את כל כולה לכל סגנון,והכל פשוט נראה טוב עליה.היא גם מתוקה באופי שלה.ממש חמודה. לסיכום-אתם מצביעים לה, נכון?!

אם רק היתם יודעים את האמת

על החיים של הבחורה הזאת
בכל אופן-לדעתי היא רוקדת ממש יפה-ומגיע לה לעבור!!

יותר מדיי

וזה לא רלוונטי. היא אחלה של רקדנית!!
לדעתי היא ויוליה צריכות לעבור היום

למעלה