אין ספק שאני נזק....

may17g

New member
אין ספק שאני נזק....

היה לי היום טסט המורה שלי כ"כ מיואש ממני שהוא נתן לי טסט בשעה 7:30.. שכולם ישנים! הטסטרית שלי הייתה ממש נחמדה!! והיא אפילו נתנה לי כמעט את אותו מסלול שעשיתי רגע לפני הטסט עם המורה.. עשיתי הכל מעולה (חוץ מהתעכבות קלה באיזה כיכר.. אבל חפיף...) ואז, בסוף הטסט, היא נתנה לי לחנות בניצב, במקום נטול כל תנועה, כאילו אמרה לי "הנה לך רישיון!! קחי!!" אבל כמובן שאני לא רוצה להפרד מהמורה שלי, נאלצתי לדפוק את החניה כדי להשאר איתו בקשר...=/ ולא סתם לדפוק קלות... לדפוק! ניסיתי לחנות בחניה בניצב, כאילו היא במקביל.. (סובבתי ימינה עד הסוף ואז שמאלה עד הסוף) כמובן שלא הצלחתי לחנות עליתי על זה שיש שם טעות, אבל לא הבנתי מה היא.. (היה לי סוג של בלאק..) ניסיתי שוב, עם אותה טעות, עד שהיא אמרה בפרצוף מיואש "לא חשוב, בואי ניסע.." אחרי חצי מטר התחלפתי עם הבחור וחרצתי את גורלו של הטסט ה-3 שלי! אוף. אני יודעת לחנות. באמת. היה לי בלאק! שמישהו יגיד לה שבשיעור שלפני הטסט חניתי גם בניצב וגם במקביל כמו מלכה! איזה ייאוש.. כל החברים שלי חשבו שאני אעבור ראשון. אם לא אז הכי הרבה שני.. מי היה מאמין שהגעתי כבר לטסט רביעי...? =( עידוד יתקבל בברכה

abcdcba

New member
אל תפתחי ציפיות.. אבל

אם לא קרה שום דבר רציני בטסט חוץ מזה- יכול להיות שהטסטרית תתעלם מזה (אם היא לא נאלצה להתערב פיסית באף שלב של הטסט ובחנייה)..

may17g

New member
אממ.. תודה =)

אני לא מאמינה שהיא תעביר אותי.. היא לא התערבה לי בכלל.. אבל זה לא שנהגתי בשלמות מוחלטת וזו היתה הבעיה היחידה.. היו לי כמה דברים קטנים שאני לא בטוחה שעשיתי נכון.. בקיצור.. אני די בטוחה שנכשלתי אבל אני גם בטוחה שאם הייתי חונה כמו בחורה שפויה הייתי עוברת... לא נורא.. נעבור טסט רביעי =)

רן88

New member
דברים כאלה קורים כי את משננת

נוסחאות לחניה. יש למורי הנהיגה חלק לא קטן בעסק הזה, אבל נסי להבין לבד גם את ההיגיון שבפעולות שאת עושה. ברגע שתביני מה את עושה ולא תשנני נוסחה לחניה בלי באמת להבין מה את עושה אז אני בטוח שדברים כאלה לא יקרו לך וגם תחני טוב יותר. בהצלחה בטסט הבא.

may17g

New member
אממ... לא.

זה ממש לא תוצאה של שינון אני יודעת טוב מאוד שכשאני אסובב ימינה ברוורס האוטו ייסע ימינה, ולהפך.. אני יודעת את כל ההגיון שמאחורי החניה. זה בכלל לא העניין. היה לי בלאק. אני מוצאת את עצמי פיקחת מספיק בשביל להבין אחרי פעם אחת שזה לא עובד, שמשהו לא בסדר, אבל הלחץ שיתק אותי.. וכשניסיתי שוב כבר הייתי כ"כ בלחץ שחזרתי אוטומטית על מה שעשיתי בפעם הראשונה. כשנעמדתי ליד האוטו בכלל לא חשבתי "אני חונה במקביל או בניצב?" פשוט התחלתי לחנות כמו אוטומט אם תתן לי לחנות עכשיו, במקביל, בניצב או באלכסון, אני אחנה לך לא רע בכלל. לא שאני באה להגן על עצמי, לא הגיע לי לעבור את הטסט, כי מבחינתה אני לא יודעת לחנות.. ואם אני ככה כשאני עם רגיעון.. אלוהים יודע מה קורה כשאני בלי.. אבל באמת שזה לא בעיה בהבנה של החניה או של האוטו. זה סתם לחץ. הכל בטסטים האלה זה לחץ. תודה על הבהצלחה. אמן שזה ייגמר כבר. סיוט לקום כ"כ מוקדם בחופש (5:30!!!!)

may17g

New member
לא עברתי.. (מופתעים?)

פשוט מישו כתב שאני אחזור עם תוצאות....

MuyKeFFF

New member
דווקא...

אני עשיתי טסט אצל הטסטרית הזאת והיא נשמה באמת... היא נגעה לי בהגה ישר על תחילת הטסט וכל זאת העבירה אותי...

MuyKeFFF

New member
... תשובה

א. אני בחורה ג. יש רק טסטר אחד ממין נקבה בארץ..

100vardit

New member
טוב:) מאיפה לי לדעת....

גם ככה-אני בקריז-שכשאני נבחנת נמצאים במשרד הרישוי:כל הזמן אותם 2 טסטרים.אני כבר לא יודעת מה לעשות.האם זה המזל שלי?! ,ובסוף אני אעבור איתם,או שעדיף לי טסטר אחר. המורה הציע אתמול-שביום הטסט-אם הוא יראה שהם הבוחנים -נדחה תטסט ביומיים.חחחח:) נראה מה יהיה בסוף.

aviGODFATHER

New member
7:30 כולם ישנים???

זאת השעה הכי עמוסה ביום (הטסט הראשון והקטסטרופלי שלי היה בשעה הזאת... והיה ממש עמוס). בהצלחה בפעם הבאה

aviGODFATHER

New member
תודה../images/Emo70.gif, אבל

ה"בהצלחה" היה מכוון לmay17g... אההה וגם כבר יש לי רישיון

100vardit

New member
../images/Emo6.gifחחחח.... תצחק ,תצחק....

סתם-האמת שנראה לי שזכרתי משו כזה. אבל-הצום היום גרם לי לבלבול קטן. ותכלס-מה זה משנה?! בהצלחה לכולם!!!

למעלה