אין סימנים

rini43

New member
אין סימנים

מחר אני צריכה לעשות בדיקת ביתא- אחרי הפריית מבחנה. כל הסימנים שהיו - כגון התנפחות השדיים - נעלמו. האם להכין עצמי לשלילי ?

rini43

New member
אין סימנים

מחר אני צריכה לעשות בדיקת ביתא- אחרי הפריית מבחנה. כל הסימנים שהיו - כגון התנפחות השדיים - נעלמו. האם להכין עצמי לשלילי ?

מרב.

New member
לא בהכרח

אבל רק לשם ריכוך הנפילה, אולי כן. חשוב שתביני, כי בד"כ הכאבים והתנפחות הציצים מקורם בתמיכות הפרוגסטרון או בזריקת הכוריגון, ולכן כמו שכאבי ציצים אינן מעידים בהכרח על הריון, כך היעדרם או העלמם אינן מעידים על כישלון. מחזיקה לך אצבעות עד הרגע האחרון, מרב

אושרת@@

New member
לא תמיד יש סימנים

תיקחי לדוגמא את הנשים שנכנסות להריון בלי שום טיפולים ועובר איזה חודש חודשיים והן אפילו לא יודעות שהן בהריון???!!! עדיף לא לחפש סימנים - זה עוזר להשאר שפוי. מחזיקה לך אצבעות ומקווה שמחר תהיה לך הפתעה טובה.

באאבו

New member
אמממממממ... ../images/Emo5.gif

היי, לא רוצה להגיד לך שכן, וגם לא רוצה להגיד לך שלא.. איך את בדר"כ לפני מחזור?? אצלי, בדר"כ, בשבועיים שאחרי הכוריגון אני נפוחה בציצים, ומרגישה בדיוק איך שאישה בהריון צריכה להרגיש.. ואז... זה מפסיק, ואחריו, המחזור... אבל, נראה לי שזה מאד אידווידואלי, אולי הכוריגון פשוט התנקה מהגוף,וההריון הצעיר עדיין לא משדר באותה עוצמה.. אולי,זה כן מסמן את בואה של המכשפה... לא יודעת, יקירתי.. שיהיה בהצלחה,

מ´פתום להכין את עצמך לשלילי???

יודעת מה בעצם למה לא, יעל חו"ל כלכך הספידה את החודש בקודם וזכתה לכזאת
. אולי תנסי ללכת בנעלי שלה? מקווה בשבילך שהבטא חיובית. שרה

רינתילה

New member
ריני

לא יודעת מה להגיד לך כי אני לא כ"כ מבינה בזה...רק מחזיקה אצבעות!

נועם@בת

New member
הסימנים שנעלמו הם לא בדיוק סימנים

אלה תוםעות לוואי של הכוריגון והפרוגסטרון. תכיני את עצמך למה שאת רוצה, אני אכין את עצמי לקולולו
שנשמע ממך רק בשורות טובות ריני
נועם

למעלה