אין סופש?

קשה להיות חברה של כמה קבוצות שונות

רוצה להיות עם כולם אבל זה בעייתי כי עד כמה שידוע לי לא ניחנתי בתכונות התפצלות ושהייה בשני מקומות בו זמנית
אוח אני רוצה להיות עם החברות כי יש חלק שלא יוצא לי לראות אותן הרבה מטעמי עבודה וכו' ואני רוצה להיות עם כל מיני חברים אחרים שביניהם נמצא מר בחור שאולי יספק לי מעט אקשן, ושם יש גם ידיד כפרוני שלי שאני מתה לו על החיים. ויש עוד חבורה עם בית ריק והכל רחוק אחד מהשני, ולא נעים לקום ולנטוש באמצע אוף אבל באמת שבא לי על בחוריקו- טוב נו די שקט

stink

New member
אני כל כך מבינה...

חבל שבאמת אנחנו לא יכולים להתפצל וזה הכי מעצבן שגם החברים נעלבים כי הם מרגישים ננטשים

עסק מתסכל

כי אנשים קרובים מרגישים ננטשים ושיט אבל מה לעשות שלפעמים משעמם עם קבוצה כזו או אחרת אז רוצים לגוון בכל מקרה היה די מעפן בסוף אוף איתו :|

LimiMimi

New member
אני בדיוק ככה

מכירה את זה ממש מקרוב יש לי המון חברים לא קשורים בכלל, ואני רוצה לראות את כולם וגם תמיד קורה לי שכולם נזכרים בי ביום ספציפי אחד ואני לא יודעת מה לעשות ועזבי את זה - אני גם הכי עצלנית בעולם, אז רוב הזמן אני לא פוגשת אפחד ואז פתאום זה מגיע בבום בכל מקרה צריך להעריך את זה תמיד מעניין!

LimiMimi

New member
פשוט החלטתי

שאני חייבת לעשות משהו מגניב ולא היה כזה מגניב, אבל יאמר לזכותי שלא היה לי משעמם! חמישי קרעתי את התחת בעבודה, חזרתי כולי כואבת ונמנמתי בחלקים. [
] שישי בבוקר עבדתי, אח"כ הלכתי לנעמוש, באתי הביתה וישנתי קצת, בערב ארוחה וריב עם המשפחה שהיה מדהים יצאתי עם שי ורוני ונסענו לנמל וישבנו באגאדיר, חרפתי בדרך חזרה ואח"כ יצאתי לקופיטרי עם הבנות חזרתי כמעט בחמש קבעתי עם דנה ללכת לים ושתינו לא הצלחנו לקום ועכשיו אני מתבטלת בכיף שלי ועוד שעה עובדת אח"כ נוסעת לישיבת-הבנות שטסות לחו"ל כיף לי

LimiMimi

New member
אה יום חמישי

באתי לידיד וראינו סרט ונרדמתי באמצע P: ואו, אני לא מפסיקה לישון בחיי [סתם רושמת פה כי אין לי כוח ליומן וזה יגרום לי לזכור. חח]

למעלה