אין סוף לשלמותת!!!

אביבוש7

New member
אין סוף לשלמותת!!!

ד"ר ג'קי סרוב, מנהל מחלקת המיון בבית החולים "איכילוב" וקיסר אנטי אייג'ינג עם חשבוניות, עשה לחברה שלו חתונה בהפתעה אתמול בערב. זה קרה כש-700 חברים קרובים ביותר של הדוקטור הגיעו לנמל תל אביב כדי לציין לו חמישים שנות בוטוקס. חלק מהאורחים ידעו שד"ר סרוב מתעתד לבקש את ידה הרכה בשנים של חברתו לורן, אבל חוץ מקומץ קטן של אורחים אף אחד לא שיער מה יביא הלו"ז בהמשך הערב. את בטח אומרים לעצמכם מה הקשר לזה ולמאיה..אממ... מאיה שלנו נכחה באירוע..והיא היתה כזאת מדהימהה אין סוף לשלמותתתת...כמה עוד אפשרר!! מאיושש לאב יו! מושמוש אני מתגעגעתתת נשמתי!

אהההההההה מ-ו-ש-ל-מ-ת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמאאאאאאאא איזה מראה סוףףף היא מדהימה כ"כ איך מחמיא לה ככה השיער אין אין מה לא יפה לבנאדם הזה אביבוש אני חולה עלייך תודה על התמונה מואהה

אביבוש7

New member
מישו יכול להגיד לי כמה עוד אפשר????

היא מושלמתתתתת..אמאאאא אבי מסיקה וחברים, כולל אלון חמאווי, התקבצו בבלה שלומקינס כדי לציין את שחרור הסינגל "אבל אני"..בין האורחים השתתפהה מאיוש שלנו שאף הקליטה עם מסיקה את השיר "זה רק בנינו"...מגניבבב

אביבוש7

New member
שכחתי להגיד שמאיה..

אפילו עלתה לבמה ושרה עם מסיקה החמודי!! אין סוף לשלמותת ולא נראה לי שזה יסתיים מתישהו! בתמונה מאיה שלנו עם ליז זמורי.. מאיושש את נשמה!!!

וווווווווווווווואי!!!../images/Emo99.gif

איזה מ-ו-ש-ל-מ-ת-!
תודה אביבוש!!!

והנה כבר חזרתי לפעולה חחח שימו לב

לעוד תמונה מטמטמתתת מהחתונה המפורסמת שמאיוש הייתהפשוטטטטטטטטטטטטט מושלמת אין מילים לתאר!!! מאיוששששששששש אוהבת אותךך תהנו =)

k a b o o k

New member
איך אפשר..../images/Emo2.gif

להיות אדישים לתמונה הזאת
מאיה עם שיער גלי, ואווווווו, היא כל כך יפה

למעלה