אין סוף לסיפורים ולזוועות

bondi4

New member
אין סוף לסיפורים ולזוועות ../images/Emo88.gif

20 שנות מאסר לאב שאנס שתיים מבנותיו אנס את הבת הגדולה מאז שהיתה נערה ולא הפסיק גם כשהיתה נשואה ואם לבן; האב הודה כי קיים עימה יחסי מין אך טען (כי היתה הסכמה מלאה מצידה)נבל!!!!! יפצה את הבנות ב-25 אלף שקל כל אחת עד מתי..........

may may.

New member
פיצוי כספי ???????

זה מה שיכפר על מעשיו ? על הזוועה ? ואיך יפצה על הצלקות שהשאיר להן לכל חייהן? איך ימשיכו לחיות עם ההשפלה ועם הבושה? גועל נפש !!!

לי סהר

New member
ובעצם

האם יש בכלל משהו שיפצה, שיכפר הרי שום דבר לא יעזור ומי כמוני יודעת. מה ייתן לי כסף ומה ייתן עונש כזה או אחר אני (לדוגמה) סובלת ואסבול כל חיי. עם זאת אני מצפה שלפחות העונש יהיה כבד וקשה ושיכאב לו למניאק נורא! שישלם המון כדי שלא יישאר לחיות בנוחות ובכבוד כי לא מגיע לו. תקראו לזה נקמה ואוי ואבוי כמה מכוער לרצות בנקמה אבל הכעס והצער על בזבוז חיי בטיפולים והחזקת הראש מעל למים כל החיים היא סיבה טובה, אני רוצה שהם יסבלו. לבנה

ronen60

New member
מה יעזור לך הנקמה?

נקמה יועיל למישהי? מה יעזור למישהי שכבר ניפגעה יצר הנקמנות? העונש נועד כדי להרתיע להעניש לנדות מהחברה ומהציבור את האדם שביצע פשע. אבל העונש אינו ניתן כדי לנקום בפושע ולמלא את יצר הנקמנות של החברה והציבור בפושע. אלימות מובילה לאלימות נוספת. כעס מוליד כעס, מעגל שלא ניגמר לעולם.

למעלה