אין נושא
אתחיל בזה שאני מתנצלת, אבל אתן לא חייבות לקרוא, זה המקום היחיד שאני יכולה לפרוק מעצמי. אז כמו שכתבתי בזמן האחרון נורא קשה לי ועוד יותר קשה לי לפני החד, הכל לא ברור איפה מתארחים ואצל מי? אני יודעת שעד ליל הסדר הדברים יסתדרו רק השאלה איך? אני במצב נפשי לא טוב הפסיכיאטר שלי לא חוזר אלי וזה מאוד מכעיס שהייתי מטופלת אצלו באופן פרטי הוא מיד היה עונה לי לטלפון, לפני כחודשיים עברתי אליו לביה"ח (זה היה רעיון שלו) ומאז להשיג אותו הפך לפרויקט ועד שהיום הצלחתי אחרי כמעט שבוע הדבר היחיד שהיה לו לומר לי זה שהוא קיבל את ההודעות שלי רק שאין לו זמן בשבילי. נו אז איך אני יכולה לטפל בעצמי כך! בא לי להתקשר אליו לנייד ולהציע להגיע פרטי נראה אז איך תהיה ההתייחסות שלוץ גם בעבודה עכשיו קשה יותר אני נחשבת לעובדת מצטיינת רק שלאחרונה מרוב חוסר חשק ומוטיבציה גם איכות העבודה שלי יקדה ומתחילים להרגיש. לא יודעת מה לעשות, למי לפנות? המשפחה מקשיבה וזהו אין להם מה להגיד חוץ מסבלנות תיזהרי לאבד את העבודה, אני לא צריכה לשמוע את זה אני יודעת לבד רק שאין לי מה לעשות עם זה. אני מנסה לבד להתקדם לפני החג כבר הכשרתי כמעט את כל הבית עכשיו חזרתי מקניות אני מנסה להמשיך למרות הקושי או עד ש.................. לא רוצה חיים בודדדים ריקניים עצובים זהו עכשיו אני גם בוכה. ושוב מצטערת גם על האורך.