אין נושא

richrach123

New member
אין נושא

אני מעדיף להישאר בשלב זה אנונימי לפחות עד שאכיר את התכנים המוצגים בפורום (אנשים רעים בעלי כוונות רעות למיניהן). רק אציין שאני בן 15 עולה לכיתה י'. לעתי הסדרות היפניות הכי טובות הן אינויאשה ופוקימון (כן אני רואה את זה גם בגילי). למרות שהידע שלי די מועט על הסדרה, אני חושב שהעלילה די מעניינת, לפחות יותר מדרגון בול וכל הסדרות היפניות האחרות. אני מאוד מתעניין בקטע של הזמנים (גלגולים) שבסדרה ולדעתי יש מקום לחשוב גם בימינו שקיים דבר כזה גלגול נשמות. אני מקווה שאני אוכל לתרום לפורום וכן הפורום יתרום לי.

harar8

New member
^_^

דבר ראשון אתה חדש פה אז אני אסביר, לא צריך לפתוח נושא על כל דבר, יכולת לשרשר את זה להודעה שלך או לנצל שרשור אחר (כמו ההודעות של תפוז- תפוז אנשים מודיע או היום בתפוז אנשים וגם שרשורים אחרים) מקווה שלא פגעתי או משהו פשוט ככה הפורום הרבה יותר מסודר וזה גם על-מנת ששרשורים חשובים לא יהיו למטה (או יעברו לדף שני) לפי דעתי יש סדרות יפניות יותר טובות מפוקימון ואינויאשה אבל זו רק הדיעה שלי
גם אני ממשיכה לראות פוקימון ואני ממש גדולה, לדעתי זה חמוד^_^ וברוך הבא
כי עוד לא כתבתי לך.

Envious

New member
אל תדאג ../images/Emo3.gif

יש אנשים שרואים את זה כל החיים שלהם חח

Krumogit1

New member
אני אלמד אותך ../images/Emo153.gif

שאתה מנצלש (כמו מה שאני עושה עכשיוו בצורה סמויה) אתה מעביר משו שרציתה לכתוב אבל זה לא חשוב ורציני כ"כ (כמו ימולדת שרשור ציורים משחק וכלאה) אז נצ"לש: קבלו קליפ מדהים שמוקדש לריצ'רץ כי הוא חדש כאן ^?^ http://www.youtube.com/watch?v=SFA16yYe1DA&mode=related&search

Nittle Grasper

New member
../images/Emo207.gifסליחה על הנצלוש אבל~

אמפג רק היום הגיעו לתוצאות סופיות ו..... עברתי את המבחן האחרון של מדא!!!!!!!11 רק צריך למלא טפסים ואני אתחיל תקופת חונכות וכשיחשבו שאני מוכנה להתנדב לבד יעשו לי מבחן חונכות ואז אני אתחיל להתנדב גם לבד D: בכלמקרה אני כבר אתחיל להתנדב בעוד שבוע-שבועיים וכל זה D: אזדאז....... צומי לי!

MomijiSan

New member
כל הכבוד!~^___^

|קרמבולה|אם כל הזמן שדיברת על מדא ראו שזה היה חשוב לך ^-^ *חיבוקעע* גאונה אחת שיודעת לחבוש ;-;

Nittle Grasper

New member
תודה D:

דיברתי על זה כל הזמן כי הייתי שם כל יום כל היום וזה היה הדבר העיקרי שעשיתי באותה תקופה ועדיין חח D: תודה האני 33333>

אממ ברוך הבא לפרום../images/Emo24.gif

ושמתי את אומנות השירשור למרות שאולי כבר למדת אבל שיהיה... כל הזכויות שמורות לליסה!

למעלה