אין נושא

אין נושא

אוקיייי אנשים אתם הולכים כל שבוע לרק בישראל????????? פעמים הייתי הייתי לפני שבועים או שלוש שבעות (לא זוכר) וגם בפרק לפני הפרק האחרון של סוף העונה השלישית וכמה אנשים מהפורום שלכם ראו אותי כבר עם וינטרפרש גלעד הלכתי איתו ביחד

LoLo16

New member
הוזמנו לארבעת התכניות האחרונות ../images/Emo13.gif

אני הייתי גם בתכנית יום העצמאות של העונה הרביעית, ובתכנית שלפני "לימור מגביל" בעונה השלישית

f o x g i r l

New member
זה היה באולפני מימד גם בעונה 3../images/Emo35.gif

כי אני זוכרת שבתוכנית שלום לך לימור, הם עברו לצד השני של האולפן מתי שאייל גולן שר ללימור את "יפה שלי"... מה הם בעצם עשו שברו את הקיר בין 2 האולפנים הקטנים, ואז יש להם את האולפן הגדול שבעצם יש להם היום

LoLo16

New member
זה אותו אולפן

פשוט הסט של האולפן הקודם היה קטן יותר. לא שברו שום דבר...

Woogyman

New member
אני הייתי בצילומים בעונה ../images/Emo110.gif

שעברה. זה נראה לי היה הפרק הכי טוב בעונה. הראו בו את המערכונים של "רוץ ביילין, רוץ!" ועם ההיא בשירה בציבור בערוץ 1 שלא ידעה את המילים :)

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif התכנית עם דרכנו../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

LoLo16

New member
מישהו ראה את מול קיציס עם בית"ר

עזרא? אתם זוכרים שהראו אותו בר"בי בעונה השלישית? שם הוא אמר את הציטוט שקיצקס הביא- "גם אם הם מובילים 0-0, אתם לא רצים לשופט!"

LoLo16

New member
הידעת../images/Emo35.gif

הפרק הזה זכה לשיא רייטינג עונתי, למרות (או בגלל) ששודר 5 שעות לאחר הפיגוע במחנה יהודה.

LoLo16

New member
לא, לא נראה לי..

אין פה הרבה על מה לעשות שערוריה. אחרי כל הפסקת פירסומות שמו שקופית שהתכנית צולמה לפני הפיגוע, ושמי שרוצה לצפות שיצפה ושבת שלום. הרייטינג דיבר בעד עצמו, נראה לי שהיה 28% אחוז.

Human Nature

New member
לא שאני יוצא נגד שידורי תכניות בידו

ר אחרי פיגוע- אבל הרבה אנשים כן יוצאים. בסך-הכל פעם, כשהפיגועים לא היו חלק משגרת היום-יום, היה אפשר להבין אותם. היום פיגוע גורר אחרי אנחה וחזרה מהירה לשגרה שאנחנו כל-כך זקוקים לה. למיטב זכרוני התכנית הזו עוררה כעס גדול אצל מנכ"ל הרשות השניה.

LoLo16

New member
אתה מדבר על התכנית ששודרה

מוקדם יותר העונה, כששבוע אחד ביטלו תכנית בגלל פיגוע באוטובוס עם ילדים ושבוע אחרי כבר לא ביטלו למרות שהיה גם פיגוע דומה.

Rakbeisrael

New member
אני גם הייתי באותה תוכנית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני עד היום חושב שזו אחת התוכניות הכי טובות...
הקלטתי אותה, אבל מחקתי בטעות...

למעלה